ya o uyanınca olan acı bence sıkıstıgımız ıcın oluo zor kalkıorum yataktan ama karnım degıl kasıklarımın acısıyla uyanıyorum ben ..nınem gıbı ahhh oohh dıye dıyee
ıste boş bulunuyoruz o bagırmalar oluo mılletın yanında olunca cok komık oluyo ama ..gecen ben ahh dıyınce kayınpederım kalktı yanımda oturuyodu ödu kopmus adamın
benimde sağ tarafımda geriliyomu nabıyosa yumurcak sanki tırnaklar batıyo gibi oluyo neyseki benim az kaldı son bir haftamız yarın son kez kontrole gidicem bakalım dr. teyzemiz hangi güne vercek ameliyat gününü çok merak ediyorum içime 5 temmuz doğuyo ama şikayetlerimi söylesem haftayada alabilir yürümekte çok zorluk çekiyorum yürüdükçe sanki çocuk çıkıcakmış gibi oluyo son haftam ondanmı bilemiyorum ama bir çok şikayetim var anlatıcam onlaro yarın havadisleri anlatırım size yada öbürgün ayarın akşam olmayabilirim nette
bende söylemesi ayıptır ıkınmaktan korkuyorum bazen
ay evet ilk sen bebişine kavuşacaksın şuan an tam olarak gebelik haftan ne serapcım
her ahhh uhh dedıgımde kocem noldduuuevet yaaa
ayyyy, oyyyy diye kalkıyorum yataktan, napayım çok acıyo cidden... kendimi yaşlı gibi hissediyorum
adamın harbiden ödü kopmuş
benim oğlanda kaburgalara çok baskı yapıyor... oğlum çıkış orası değil, karıştırma yolu diyorum
ıkınmaktan herkes korkuyodur heralde...
hale bak ya... daha doğurmadan onları nasıl düşünüyoruz, annelik dedikleri bu olsa gerek...
yatmama kalkmama, yediğime içtiğime... herşeye dikkat...
Allah'a bin şükür dikkat, isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin...
her ahhh uhh dedıgımde kocem noldduuudemekten bıkmıyo ama ben herseferınde yokbısı tepıyo demekten bıktım
serkan ın cıkıs yolunu bulmasına gerenk yok sız kapı acıcaksınız ona
al bendede okadar :86::86:bende butun gece offf pofff ayyyy vaaay hep boyleyim benim yanimda biri boyle yapsa sinir olurum
kızlar ben kaçıyorum biraz tv bakıp yatacağım tabi ayaklarımın ağrısından uyuyabilirsem bide her ayağa kalktığımda wc ye uğramaktan fenalık geldi offf
Evet minik kesikli bir kapıdan alacağım oğlumu inşallah...
Ayyyy 25 Temmuz'a ne kaldı
al bendede okadar :86::86:
ıyı gecelerrr:79:
star dakı program komık nıhatı konusuyolar :111:
aaaaaaaaaaa kesınlestırdınızmı tarıhı
yahu tarıhı bılmekte guzel bısı aslında :44:
ben 27 temmuzda dogurcam gıbı gelıyor bana ama drun tarıhı 9 agustos kocemde 15 agustosta dogurcaksın dıyo :86::86::86:
Evet şekerim, 25 Temmuz
27 Temmuz'u anladım, 9 Ağustos'u da anladım da 15 Ağustos ne oluyor
Manda yoğurdu mu yedin Gemmm
Yemeyin sakın kıslar 11 aylık doğabilir bebişler
buarada bugn camasırları yıkadıgımdan bahsetmıstım hacısakırde gayet bı lavanta kokusu var dalınım hıc kokmadı..
yarında yumusaklık testı sonuclarını bildiriciiiiiimm
ay hadı hayırlısı bakalım senden 2 gun sonra dogurabılcemmı
benım koca ınatla Sat a gore hesaplamanın yanlıs oldugunu ıddıa edıyo ona gore agustosun 2.haftası olcakmıs dogum dr kesıldı basıma
manda yogurdu olayı ne bılmıom ben :26:
Ne bileyim öyle derler, hamileyken manda yoğurdu yenmez, bebek geç doğar diye batıl inançlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...riniz/286305-erken-dogum-manda-yogurdu-3.html
Burda fuşmanyanın yorumuna bak.... bende öle duydum... ablam 40+3'te doğum yaptı, herkes manda yoğurdu mu yedin, eğer yedinse tekrar ye, bebek doğsun dediler, doğru mu yanlış mı bilmem......
aaaaaa daha bılmedıgımız duymadımız neler var acaba
sımdı ınek 280 gunde doguruyo bızde ınek sutu yogurdu yıorus dıyemı 280 gunde doguruyormusuz
ben ıkızler burcu dogurcam dıye cok korkuyodum bunuda atlattık cok sukur
hiç anlamam burç olaylarından, hayırlı evlat olsunda hangi burç olursa olsun Aminnnnnn
ebet ya bende sevmedım fınalı ama Ezelde sıstım aglamaktanNe bayık sezon finaliydi o öle :120:
Ya az önce çoçukum hıçkırdı 15 dk boyunca ama yan tarafım attı sürekli, yine dönmüş olabilir mi yaa :26:
:81::81::81: hayırlısı olsun bakalım koca bı yengec ayı var önumusdeBurç olayına ben de takıyorum, aslan olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?