-----2010 KASIM hamişleri----

ooo sizde yatacak yer çok keramos :86::86::86:
bizim koltukların hiçbirine yatılmıyo :81:
bide küçük bi oda vardı bnm eski yatak ordaydı şimdi onuda atcam hiçbişi kalmıcak :86::86::86::86:

ne güzel kimse gelmesin yatcak yer yookkk

Kıskançlığından diziye başladı demek hatun :86::86:
bence de...
eee bu da sezon finalii...
ben ne izlicem evde??? tv de bişi kalmadı

Kıslar bebek hareket ederken, canının acıyo mu :26:

Her hareketinde değil ama, bazı hareketlerinde karnım çok acıyor :26:

Kıslar bebek hareket ederken, canının acıyo mu :26:

Her hareketinde değil ama, bazı hareketlerinde karnım çok acıyor :26:

benım dun gece gozumden yas geldı acıdan...sag tarafımdan bıseyı(bence kafası)cıkardı kaldı ole 5 sn fılan bakakaldım bende
hep aynı yer acıyo benım :26:

benım dun gece gozumden yas geldı acıdan...sag tarafımdan bıseyı(bence kafası)cıkardı kaldı ole 5 sn fılan bakakaldım bende

benim de hep sağ yanım acıyordu ayakları sanırım... geriliyordu.
sanırım sonra döndü
şimdi sol taraf göbek deliği üstü acıyor
hatta bu sabah ayakları gerdi de wc ye oturamadım

benim de hep sağ yanım acıyordu ayakları sanırım... geriliyordu.
sanırım sonra döndü
şimdi sol taraf göbek deliği üstü acıyor
hatta bu sabah ayakları gerdi de wc ye oturamadım
kafa asagıdaysa sol tarafında ayakları olabılııırr :26:
cmtsı gunu dr da gordugum acıyan yerımde kafası vardı degısmedıyse pozısyonu dun kafasıını tuttum ben :86:
ben hala nası bı pozısyonda oldugunu cozemedım ama hep dıyorum acıtsa bıle cok ozlıces bu hallerımızı

aynen...

gece karın ağrsıyla uyandım, baya da korktum :26:

karnımın sağ alt tarafı çok kötü acıdı...

acıyo tabiii
her hareketinde değil ama
bazen ayyy diorum bazen oturduğum yerde zıplıyorum
normal şeyler bunlar

geçen gün ayyyy diye bağırdım ama tamamen istek dışı, eşim panik oldu ne oldu diye...

karnımı acıttı oğlun dedim, öle böle değil, baya sert hareketleri var artık...

her zaman degilde bazen bagittiriyo bbide geceleri bi uyaniyorum karnim aciyo tuvalete gidiyorum bi sure sonra geciyo
ya o uyanınca olan acı bence sıkıstıgımız ıcın oluo zor kalkıorum yataktan ama karnım degıl kasıklarımın acısıyla uyanıyorum ben ..nınem gıbı ahhh oohh dıye dıyee

ıste boş bulunuyoruz o bagırmalar oluo mılletın yanında olunca cok komık oluyo ama ..gecen ben ahh dıyınce kayınpederım kalktı yanımda oturuyodu ödu kopmus adamın

benimde sağ tarafımda geriliyomu nabıyosa yumurcak sanki tırnaklar batıyo gibi oluyo neyseki benim az kaldı son bir haftamız yarın son kez kontrole gidicem bakalım dr. teyzemiz hangi güne vercek ameliyat gününü çok merak ediyorum içime 5 temmuz doğuyo ama şikayetlerimi söylesem haftayada alabilir yürümekte çok zorluk çekiyorum yürüdükçe sanki çocuk çıkıcakmış gibi oluyo son haftam ondanmı bilemiyorum ama bir çok şikayetim var anlatıcam onlaro yarın havadisleri anlatırım size yada öbürgün ayarın akşam olmayabilirim nette

Sorma...

Tuvalet ihityacı olduğunda, doğum yapacakmış gibi hissediyorum, karnımın her tarafı ağrıyor...
bende söylemesi ayıptır ıkınmaktan korkuyorum bazen
ay evet ilk sen bebişine kavuşacaksın şuan an tam olarak gebelik haftan ne serapcım

38 yanııı..senın haftanda kontrole gıdıpte bebegıne kavusan 2 tanıdıgım oldu benım ..haber ver muhakkak bıze :18:

veririm gemcim merak etme ama yarın 4 te randevum hastanede işim bitince teyzeme gidicem büyük oğlumu bırakmıştım bu gün ona yarında bende kalıcam orda benim koca gececi cuma günü yazarım artık tamammı tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…