sağol canım.en son 1 ay önce yapmıştım. bu h.sonu yapmayı düşünüyorum ağda. yapmasam mı acaba :44:
bende de sürekli değil ara ara oluyor . doktorum gün içinde hastanede olduğu için telefonlara cevap veremeyebiliyor msj attım cvp bekliyorum cvp gelmezse akşam arayacağım. bana da baskı yapıyor gibi geliyor ama emin olmak lazım. bakalım doktorun ne diyecek sana bunun için.
maşallah canım senin az kaldı,Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.
kıslar ya gobek delıgınız dısarı pırtladımı benıımkı hala cokuk ıcerde dr son aylarda pırtlıcak demıstı halbusı :26:
daha dur doguncada masraflar cok beze para dayanmıyor mesela
yavas yavas yaparsınız..
bende gecen hafta lambanın anhtarını ayarlanabılırlerden yaptırdım loş ısık daha ıyı olur sanırım gece :26:
Eki Görüntüle 214138 bızım avızemız bu
hem bebek fuarından bakarsın uygun bısıler cıkar belkı
Bence yapma, ben geçen ay az daha kaybediyordum şeyimi :78:
Pırtlamadı ama pırtladı pırtlıcak gibi..
Avize çok şekermiş. Güle güle kullanın. Bizde leroy merline, ikeaya ve bauhausa baktık. Fiyatları bauhaustakilerin daha uygun görünüyordu. Siz nereden aldınız?
muhım bısı cıkmas umarım..buarada o teshıs konmadan once ıdrar tahlılı yaptırmsıtı bana dr
benım pırtlamıcak bence dar tısort gıyınce orası cukur cok komık gorunuooo :78:
Geçmiş olsun, umarım mühim bir durum değildir..
Bence yapma, ben geçen ay az daha kaybediyordum şeyimi :78:
Pırtlamadı ama pırtladı pırtlıcak gibi..
bılınen butun yontemlerı aynı anda denersen öle olur tabe ..bence doguma kadar dokunma sen
o mınık gobegınkı bpırtlıcak demek benımkı nıden bole kaldı :26:
teşekkür ederim kızlar.
doktorum bi krem ismi verdi sabah akşam sürecekmişim. hafif kaşıntı da başladı onu da söyledim. şimdilik kremi kullan, kaşıntın çok artarsa
fitil ismi verdi onu kullanırsın dedi.
hımmm ben ağda yapmayayım. bu h.sonu yapsam birde doğuma yakın yaparım diyordum ama riske atmayayım. jileti de hiç sevimiyorum ama napalım
slm arkadaşlar acayip ishal oldum ben 2 güündür çok fenayım ya kansızlık yüzünden kan hapını 2 ye çıkarttı doktorm o yaptı heralde ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı
Öle bi tahriş etmişim ki hala ağda ihtiyacım yokTaş devrindeki kadınların lazer yöntemi bu sanırım
Yok yok riske atma, hele şimdi sıcaklarda geçmek de bilmez ters bişey olursa.. İdare etcez artık bir iki seferlik
slm arkadaşlar acayip ishal oldum ben 2 güündür çok fenayım ya kansızlık yüzünden kan hapını 2 ye çıkarttı doktorm o yaptı heralde ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı
haklısın canım. sen sıcakken felan mı yapıştırdın. geçmiş olsun
Kan hapı kabız yapıyordu ama yanılmıyorsam.Bir yanlışlık olmasın
ayarlayacak vaktım olursa en son agda yaptırcam ben .ozmna kadar epılatorun jılet bası maalesefteşekkür ederim kızlar.
doktorum bi krem ismi verdi sabah akşam sürecekmişim. hafif kaşıntı da başladı onu da söyledim. şimdilik kremi kullan, kaşıntın çok artarsa
fitil ismi verdi onu kullanırsın dedi.
hımmm ben ağda yapmayayım. bu h.sonu yapsam birde doğuma yakın yaparım diyordum ama riske atmayayım. jileti de hiç sevimiyorum ama napalım
pişmiş tavugun basına gelmemıstır boooolesıNormalde makina kullanıyorum sadece ama eğilip bükülemediğimden bazı yerleri alamadım,
oralarıda bu hazır sir ağda bantları ile alayım dedim.
Görmediğim için aynı yere bikaç kez yapıştırmışım
Sonra sir orada yapışıp kaldı çıkaramadım, panikle ıslak mendil sürdüm o iyice berbat etti, siri ayıklayacam diye iyice mahvettim
Çok komik ve acılı bir deneyimdi
Normalde makina kullanıyorum sadece ama eğilip bükülemediğimden bazı yerleri alamadım,
oralarıda bu hazır sir ağda bantları ile alayım dedim.
Görmediğim için aynı yere bikaç kez yapıştırmışım
Sonra sir orada yapışıp kaldı çıkaramadım, panikle ıslak mendil sürdüm o iyice berbat etti, siri ayıklayacam diye iyice mahvettim
Çok komik ve acılı bir deneyimdi
Kan hapı kabız yapıyordu ama yanılmıyorsam.Bir yanlışlık olmasın
ayarlayacak vaktım olursa en son agda yaptırcam ben .ozmna kadar epılatorun jılet bası maalesef
pişmiş tavugun basına gelmemıstır boooolesı
jılet baslığıyla canımepilatör denedim,üst taraflar değilde aşağıya indikçe cırt cırt kopma sesi daha bi gerdi,çok canımı yaktı. kanadı yapmadım bi daha
ayarlayacak vaktım olursa en son agda yaptırcam ben .ozmna kadar epılatorun jılet bası maalesef
pişmiş tavugun basına gelmemıstır boooolesı
kıyamam baya bi uğraşmışsın :96:
tekrar geçmiş olsun
epilatör denedim,üst taraflar değilde aşağıya indikçe cırt cırt kopma sesi daha bi gerdi,çok canımı yaktı. kanadı yapmadım bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?