ya o uyanınca olan acı bence sıkıstıgımız ıcın oluo zor kalkıorum yataktan ama karnım degıl kasıklarımın acısıyla uyanıyorum ben ..nınem gıbı ahhh oohh dıye dıyee
ıste boş bulunuyoruz o bagırmalar oluo mılletın yanında olunca cok komık oluyo ama ..gecen ben ahh dıyınce kayınpederım kalktı yanımda oturuyodu ödu kopmus adamın
evet yaaa
ayyyy, oyyyy diye kalkıyorum yataktan, napayım çok acıyo cidden... kendimi yaşlı gibi hissediyorum
adamın harbiden ödü kopmuş
benimde sağ tarafımda geriliyomu nabıyosa yumurcak sanki tırnaklar batıyo gibi oluyo neyseki benim az kaldı son bir haftamız yarın son kez kontrole gidicem bakalım dr. teyzemiz hangi güne vercek ameliyat gününü çok merak ediyorum içime 5 temmuz doğuyo ama şikayetlerimi söylesem haftayada alabilir yürümekte çok zorluk çekiyorum yürüdükçe sanki çocuk çıkıcakmış gibi oluyo son haftam ondanmı bilemiyorum ama bir çok şikayetim var anlatıcam onlaro yarın havadisleri anlatırım size yada öbürgün ayarın akşam olmayabilirim nette
benim oğlanda kaburgalara çok baskı yapıyor... oğlum çıkış orası değil, karıştırma yolu diyorum
bende söylemesi ayıptır ıkınmaktan korkuyorum bazen
ay evet ilk sen bebişine kavuşacaksın şuan an tam olarak gebelik haftan ne serapcım
ıkınmaktan herkes korkuyodur heralde...
hale bak ya... daha doğurmadan onları nasıl düşünüyoruz, annelik dedikleri bu olsa gerek...
yatmama kalkmama, yediğime içtiğime... herşeye dikkat...
Allah'a bin şükür dikkat, isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin...