• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya o uyanınca olan acı bence sıkıstıgımız ıcın oluo zor kalkıorum yataktan ama karnım degıl kasıklarımın acısıyla uyanıyorum ben ..nınem gıbı ahhh oohh dıye dıyee

ıste boş bulunuyoruz o bagırmalar oluo mılletın yanında olunca cok komık oluyo ama ..gecen ben ahh dıyınce kayınpederım kalktı yanımda oturuyodu ödu kopmus adamın :9::9:

evet yaaa :9:

ayyyy, oyyyy diye kalkıyorum yataktan, napayım çok acıyo cidden... kendimi yaşlı gibi hissediyorum :9:

adamın harbiden ödü kopmuş :60:

benimde sağ tarafımda geriliyomu nabıyosa yumurcak sanki tırnaklar batıyo gibi oluyo neyseki benim az kaldı son bir haftamız yarın son kez kontrole gidicem bakalım dr. teyzemiz hangi güne vercek ameliyat gününü çok merak ediyorum içime 5 temmuz doğuyo ama şikayetlerimi söylesem haftayada alabilir yürümekte çok zorluk çekiyorum yürüdükçe sanki çocuk çıkıcakmış gibi oluyo son haftam ondanmı bilemiyorum ama bir çok şikayetim var anlatıcam onlaro yarın havadisleri anlatırım size yada öbürgün ayarın akşam olmayabilirim nette

benim oğlanda kaburgalara çok baskı yapıyor... oğlum çıkış orası değil, karıştırma yolu diyorum :9:

bende söylemesi ayıptır ıkınmaktan korkuyorum bazen

ay evet ilk sen bebişine kavuşacaksın şuan an tam olarak gebelik haftan ne serapcım

ıkınmaktan herkes korkuyodur heralde...

hale bak ya... daha doğurmadan onları nasıl düşünüyoruz, annelik dedikleri bu olsa gerek...

yatmama kalkmama, yediğime içtiğime... herşeye dikkat...

Allah'a bin şükür dikkat, isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin...

evet yaaa :9:

ayyyy, oyyyy diye kalkıyorum yataktan, napayım çok acıyo cidden... kendimi yaşlı gibi hissediyorum :9:

adamın harbiden ödü kopmuş :60:

benim oğlanda kaburgalara çok baskı yapıyor... oğlum çıkış orası değil, karıştırma yolu diyorum :9:

ıkınmaktan herkes korkuyodur heralde...

hale bak ya... daha doğurmadan onları nasıl düşünüyoruz, annelik dedikleri bu olsa gerek...

yatmama kalkmama, yediğime içtiğime... herşeye dikkat...

Allah'a bin şükür dikkat, isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin...
her ahhh uhh dedıgımde kocem noldduuu :53: demekten bıkmıyo ama ben herseferınde yokbısı tepıyo demekten bıktım :37::37:
serkan ın cıkıs yolunu bulmasına gerenk yok sız kapı acıcaksınız ona :37:

kızlar ben kaçıyorum biraz tv bakıp yatacağım tabi ayaklarımın ağrısından uyuyabilirsem bide her ayağa kalktığımda wc ye uğramaktan fenalık geldi offf :52:

her ahhh uhh dedıgımde kocem noldduuu :53: demekten bıkmıyo ama ben herseferınde yokbısı tepıyo demekten bıktım :37::37:
serkan ın cıkıs yolunu bulmasına gerenk yok sız kapı acıcaksınız ona :37:

Evet minik kesikli bir kapıdan alacağım oğlumu inşallah...:16:

Ayyyy 25 Temmuz'a ne kaldı :52:

bende butun gece offf pofff ayyyy vaaay hep boyleyim benim yanimda biri boyle yapsa sinir olurum
al bendede okadar :86::86:
kızlar ben kaçıyorum biraz tv bakıp yatacağım tabi ayaklarımın ağrısından uyuyabilirsem bide her ayağa kalktığımda wc ye uğramaktan fenalık geldi offf :52:

ıyı gecelerrr:79:

star dakı program komık nıhatı konusuyolar :111:

ben 27 temmuzda dogurcam gıbı gelıyor bana ama drun tarıhı 9 agustos kocemde 15 agustosta dogurcaksın dıyo :86::86::86:

al bendede okadar :86::86:

ıyı gecelerrr:79:

star dakı program komık nıhatı konusuyolar :111:

gem fabook adresin ne bebişimin fotolarını oraya ekliyorum ben büyük oğlumun bahadır berkay bilbey arkadaş olarak eklerseniz daha sık görüşürüz hanımlar gece günüdüz oralardayım ben:))

buarada bugn camasırları yıkadıgımdan bahsetmıstım hacısakırde gayet bı lavanta kokusu var dalınım hıc kokmadı..
yarında yumusaklık testı sonuclarını bildiriciiiiiimm:46:

aaaaaaaaaaa kesınlestırdınızmı tarıhı :52::52::52:

yahu tarıhı bılmekte guzel bısı aslında :44:

Evet şekerim, 25 Temmuz :16:

ben 27 temmuzda dogurcam gıbı gelıyor bana ama drun tarıhı 9 agustos kocemde 15 agustosta dogurcaksın dıyo :86::86::86:

27 Temmuz'u anladım, 9 Ağustos'u da anladım da 15 Ağustos ne oluyor :52::52::52:

Manda yoğurdu mu yedin Gemmm :9:

Yemeyin sakın kıslar 11 aylık doğabilir bebişler :9::9::9:

Evet şekerim, 25 Temmuz :16:

27 Temmuz'u anladım, 9 Ağustos'u da anladım da 15 Ağustos ne oluyor :52::52::52:

Manda yoğurdu mu yedin Gemmm :9:

Yemeyin sakın kıslar 11 aylık doğabilir bebişler :9::9::9:

ay hadı hayırlısı bakalım senden 2 gun sonra dogurabılcemmı :37:
benım koca ınatla Sat a gore hesaplamanın yanlıs oldugunu ıddıa edıyo ona gore agustosun 2.haftası olcakmıs dogum dr kesıldı basıma :27:

manda yogurdu olayı ne bılmıom ben :26:

ay hadı hayırlısı bakalım senden 2 gun sonra dogurabılcemmı :37:
benım koca ınatla Sat a gore hesaplamanın yanlıs oldugunu ıddıa edıyo ona gore agustosun 2.haftası olcakmıs dogum dr kesıldı basıma :27:

manda yogurdu olayı ne bılmıom ben :26:

Ne bileyim öyle derler, hamileyken manda yoğurdu yenmez, bebek geç doğar diye batıl inançlar var :52:

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...riniz/286305-erken-dogum-manda-yogurdu-3.html

Burda fuşmanyanın yorumuna bak.... bende öle duydum... ablam 40+3'te doğum yaptı, herkes manda yoğurdu mu yedin, eğer yedinse tekrar ye, bebek doğsun dediler, doğru mu yanlış mı bilmem......

Ne bileyim öyle derler, hamileyken manda yoğurdu yenmez, bebek geç doğar diye batıl inançlar var :52:

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...riniz/286305-erken-dogum-manda-yogurdu-3.html

Burda fuşmanyanın yorumuna bak.... bende öle duydum... ablam 40+3'te doğum yaptı, herkes manda yoğurdu mu yedin, eğer yedinse tekrar ye, bebek doğsun dediler, doğru mu yanlış mı bilmem......

aaaaaa daha bılmedıgımız duymadımız neler var acaba

sımdı ınek 280 gunde doguruyo bızde ınek sutu yogurdu yıorus dıyemı 280 gunde doguruyormusuz :9:

aaaaaa daha bılmedıgımız duymadımız neler var acaba

sımdı ınek 280 gunde doguruyo bızde ınek sutu yogurdu yıorus dıyemı 280 gunde doguruyormusuz :9:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ben ıkızler burcu dogurcam dıye cok korkuyodum bunuda atlattık cok sukur :37::37:

hiç anlamam burç olaylarından, hayırlı evlat olsunda hangi burç olursa olsun Aminnnnnn:emir_bebek:

Ne bayık sezon finaliydi o öle :120:

Ya az önce çoçukum hıçkırdı 15 dk boyunca ama yan tarafım attı sürekli, yine dönmüş olabilir mi yaa :26:

Ne bayık sezon finaliydi o öle :120:

Ya az önce çoçukum hıçkırdı 15 dk boyunca ama yan tarafım attı sürekli, yine dönmüş olabilir mi yaa :26:
ebet ya bende sevmedım fınalı ama Ezelde sıstım aglamaktan :59:
donebılıyorlarmıs canım..yanı bıkere dondu dıye hep asagıda olcak dıye bısı yokmus burda bı topıkte yazmıstı anne 32 de donmus sora 36 da yıne yukarı cıkmıs 38 deydı sanırım yıne asagı donmus :111:
Burç olayına ben de takıyorum, aslan olmalı :kkk:
:81::81::81: hayırlısı olsun bakalım koca bı yengec ayı var önumusde

Back