-----2010 KASIM hamişleri----

ınanmıcaksınız ama ben çoçuumun camasırlarını yıkamaya basladım
numune deterjanlar var onlarla ykıorum hepsını denemıs olucam bu sekılde :86:

Aferim
Şevko çıplak kalmıcak :86::86:

Ohh ne güsel tatlı talı beklersin artık

ben yıkıyım hazırlıyımda beceremessem utuletcek bırılerını bulurumm

Emir benım ogluma koymak ıstedıgım ısımdı ben koyamıyorum sen koy

Allahın emri hemen cocuk yapıcam demıstım evlenınce o yusden Emir ıstemıstım halbusi
Kuzey kulaga cok hos gelyor cok sevdıgım Kuzey bebeklerımızde var ama benım ıcın anlamı onemlı ...

ya iste babamiz kuzeyi cok seviyo bende emiri hem kuzeyin bi anlami yok bari emirin var dedik birlestirdik

Zeyno gelınce zayıflatır senı yatamazsın kış uykusuna

sayenızde valla bıraz gecte olsa sonunda gaza geldım :111:

nasıl geliniyo gaza neler dediniz bna da diyin :79: bizdede bildiğiniz üzere bikaç parça var daha tık yok

yarın ikea açılıyo açılışamı gitsem :76:

kıskançlar oğluşumun adını şalmışlarrrr benim emirim senin emirini döver yaaaa

ben üşendim kapitoneye valla bu sefer çiçekliböcekli yapışkanlı kağıtlardan aldım onlardan koydum belki sonra yaptırırım bakalım.
asması kolay sen bide ütüye başla göreyim 3 saat sürdü bugün geberdim ayaklarım ağrıdan ölüyo neyse hürrem başlamış bu kadın yine hamileymiş yaaa ama neyse bu sefer bizden önce doğuramayacak çünkü tatile giriyo dizi yoksa 2-3 bölüme doğururdu yani bizim üstümüze 4. çocuğu olurdu

Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa

bende sutun kati halini yemiyorum bakamiyorum adini bile anamam ama annem yer genetik degildir merak etme. Banada onu yedirmicen mi diye soruyorlar bende ben yemeden buyudum diyorum:)))))

gemcim nihayet yikamaya basladin utulemesi daha zor bende son postalari yikadim haftasonuna utuyu bitiririm

Keramos ne mutlu sana herseyini bitirmissin yaaaa

Beytlena hadi bakalim hayirlisiyla gelir oglusun ins topigin ilk pasasi geliyooo

emir kuzey super olmus kim koyacakti onu unuttum yazana kadar :)))))

Çok pis teşvik ederim :82::82:
senden gaza gelmedım zaten kayınvalıdenden oturu gaza geldım
ya iste babamiz kuzeyi cok seviyo bende emiri hem kuzeyin bi anlami yok bari emirin var dedik birlestirdik
cok gusel olmus ısteeeee ıkınızınde ıstedıgı olmus Adıyla yasasın paşa

nasıl geliniyo gaza neler dediniz bna da diyin :79: bizdede bildiğiniz üzere bikaç parça var daha tık yok

yarın ikea açılıyo açılışamı gitsem :76:
ksım 30 haftalık oldun basla artık sonra yapamıcaksın bısı

emınımkı utu daha zorlıcak neyse bulucas bı caresını artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…