kurumadan soleyemem yumusakmmı
bacaklarmı yapısıooo
baya sısmıssın kısım sende gordumde masallaaaaah hatta yuzunde sısmıs
ınanmıcaksınız ama ben çoçuumun camasırlarını yıkamaya basladım
numune deterjanlar var onlarla ykıorum hepsını denemıs olucam bu sekılde :86:
slm kızlar dün bebişimin çamaşırlarını yıkadım bugünde ütüledim ay ne zevkli yaaa eşyaları odasına yerleştirdim. kendi çantamı bebemin çantasını hazırladım. herşeyimiz hazır eeee biz ne yapcaz şimdi 1 ay ama ayaklarım bitti bu gece nasıl uyurumm ağrıdan bilemiyorum.
valla ben hergun araba kullaniyorum duz vites ama hic rahatsiz olmuyorum doktorumda sakincasi yok dedi
gemcim hayirli olsun baslamissin sonunda yanliz yikamak sorun deilde nasil utuliycen onu merak ediyorum
kislar sanirim bizim oglanin ismide EMIR KUZEY olcak baska bisey bulamadik etraftakilerde begendi sizce nasil
eveeeeeeeeeettt böle giderse kışın uykuya yatcam Allahın izniyle :86::86::86::86:
sayenızde valla bıraz gecte olsa sonunda gaza geldım :111:Aferim
Şevko çıplak kalmıcak :86::86:
ben yıkıyım hazırlıyımda beceremessem utuletcek bırılerını bulurumm
valla banada eltim yardim etti yoksa yanmistim
Emir benım ogluma koymak ıstedıgım ısımdı ben koyamıyorum sen koy
Allahın emri hemen cocuk yapıcam demıstım evlenınce o yusden Emir ıstemıstım halbusi
Kuzey kulaga cok hos gelyor cok sevdıgım Kuzey bebeklerımızde var ama benım ıcın anlamı onemlı ...
ya iste babamiz kuzeyi cok seviyo bende emiri hem kuzeyin bi anlami yok bari emirin var dedik birlestirdik
Zeyno gelınce zayıflatır senı yatamazsın kış uykusuna
sayenızde valla bıraz gecte olsa sonunda gaza geldım :111:
kıskançlar oğluşumun adını şalmışlarrrr benim emirim senin emirini döver yaaaavalla ben hergun araba kullaniyorum duz vites ama hic rahatsiz olmuyorum doktorumda sakincasi yok dedi
gemcim hayirli olsun baslamissin sonunda yanliz yikamak sorun deilde nasil utuliycen onu merak ediyorum
kislar sanirim bizim oglanin ismide EMIR KUZEY olcak baska bisey bulamadik etraftakilerde begendi sizce nasil
ne guseeeeeeel olmusturrr..ben dolaplara kapıtone ortu dıktırıyorum ayıcıklı fılan yerlestırmek ıcın onları beklıcem daha
ay mınık mınık seylerı asmak cok zorladı benı utulemesı kolay olur umarım
bas donmen oluyosa kullama bencede bende henuz yok ondan rahatım
benımkı numuneydı canım bır yıkamalık dıyor belkı az geldı bayaa kokusu yok cunku :86::86:
yumusatıcı dusunmuyorum ıste ama dedıgım gıbı yumusacıkk olmazsa azcık bısı eklerım gıbıme gelıyor
nasıl geliniyo gaza neler dediniz bna da diyin :79: bizdede bildiğiniz üzere bikaç parça var daha tık yok
yarın ikea açılıyo açılışamı gitsem :76:
Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa
senden gaza gelmedım zaten kayınvalıdenden oturu gaza geldımÇok pis teşvik ederim :82::82:
cok gusel olmus ısteeeee ıkınızınde ıstedıgı olmus Adıyla yasasın paşaya iste babamiz kuzeyi cok seviyo bende emiri hem kuzeyin bi anlami yok bari emirin var dedik birlestirdik
ksım 30 haftalık oldun basla artık sonra yapamıcaksın bısı
nasıl geliniyo gaza neler dediniz bna da diyin :79: bizdede bildiğiniz üzere bikaç parça var daha tık yok
kıskançlar oğluşumun adını şalmışlarrrr benim emirim senin emirini döver yaaaa
ben üşendim kapitoneye valla bu sefer çiçekliböcekli yapışkanlı kağıtlardan aldım onlardan koydum belki sonra yaptırırım bakalım.
asması kolay sen bide ütüye başla göreyim 3 saat sürdü bugün geberdim ayaklarım ağrıdan ölüyo neyse hürrem başlamış bu kadın yine hamileymiş yaaa ama neyse bu sefer bizden önce doğuramayacak çünkü tatile giriyo dizi yoksa 2-3 bölüme doğururdu yani bizim üstümüze 4. çocuğu olurdu
emınımkı utu daha zorlıcak neyse bulucas bı caresını artık ...bende sutun kati halini yemiyorum bakamiyorum adini bile anamam ama annem yer genetik degildir merak etme. Banada onu yedirmicen mi diye soruyorlar bende ben yemeden buyudum diyorum:)))))
gemcim nihayet yikamaya basladin utulemesi daha zor bende son postalari yikadim haftasonuna utuyu bitiririm
Keramos ne mutlu sana herseyini bitirmissin yaaaa
Beytlena hadi bakalim hayirlisiyla gelir oglusun ins topigin ilk pasasi geliyooo
emir kuzey super olmus kim koyacakti onu unuttum yazana kadar :)))))
kıskançlar oğluşumun adını şalmışlarrrr benim emirim senin emirini döver yaaaa
valla basindan beri emir vardida babasina begendirememistim artik kabullendi
sen yıkamadınkı utulemedınkıııııı
berguzar korelde hurrem e baslamıs karı koca malı goturuyolar vallaa oooh
O kadar gittim aldım, netten sipariş verdim :111:
Berguzar gelecek sezonda mı oynıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?