yer yersenin yemediklerini yemicek die bişi yok
genetik bi durum değildir canımküçüklükten alıstırısın yemeye sende
canım kırmızı et mi yemiyorsun yoksa tavuk balık ta dahil mi ? birde küçüklükten beri mi yemiyorsun sonradan mı yememeye başladın
bebişin küçüklükten alışırsa sorun olmaz canım
Ben de yemiyorum canım ama doktorum bebeğe küçüklükten alıştır yer dedi... ben alışmamışım bebeğim alışır inşallah....
döner canım ben pek de memnun değilim dönmesinden çok baskı yapıyor zorluyor korkuyorumcanım maşallah oğluşuna
benim kız dönmedi sanırım ,tekmekleri yanlardan alıyorum.
öyle garip şekillere bürünüyolar ki yaramazlar insan inanamıyooh oooh ne gusel haberler masallah
benımkıde alttan degıl sag bobregımın ordan cıkıcak sanırım
keske hıssetsen donusunu cok degısık bısı
bu catı muayenesını soran bendımde en son sorcak kısı benmısım aslında
20.haftaya kadar alttan muayene oldum,kolposkopı dene bı yontemle ıcıme kamera sokup parca aldılar,kac kere smear oldum hatırlamıorum velhasıl kımse korkmasın
Allah beterınden korusun gercekten.
aman son 50 hergun soylensem nolurkı bıda yok bıtttıııı
belkı o yanlarda olan ayagıdır..benımkı ole yamuk duruyo kafa asagıda ayaklar bobrekde
sağol canım inşallah ama zor olucek şimdiden bellioh maşallah yewruyaaaaa büyümüş baya
sıcaklarda calışmak zor olcak canım ya. Allah kolaylık versin güç versinde rahat rahat çalış sende
ayyy maşallah prensese çok sevindim canımherkese çok teşekkürler
kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tamaynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedimkızıma boklu dedi ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:
bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:
bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam
sağol nevincim teşekkür ederizTogicim gulcincim masallah Bebislerinize
gemcim ben hep 30 derecede yikadim yikadiktan sonravtekrar durulama yap bazen deterjan kalabiliyor
Bugun normal temizlik yaptim oldum bitiremedim bile yaaa yarin tum gun yatis :)))))
pur siz bu isim isini bi hocaya sorun en iyisi :)))))))))
uff ne kalabalık yaa bana fenalık geldi sen sayarken valla ben herkese söledim beni rahat bırakın didim..yarın personel d.bşk arıcaz yönetmelikler cok sık değişiyor doğru bilgiyi alıcas
2 gündür seminer dönemindeyiz 3 saat calışıyoruz. öğleden sonraları geziyorum eve gelmiyorum...
kojamda yollarda doğurcan dioeve git dio
çantalarımız hazır acil durumda bagaja atıp yola cıkarıs... ben hazırım...
ama bebem vaktinde gelsin
kayınvalide ve peder muhtemel doğum tarihinden 2 gün önceye bilet alıcaklar... kojam onları almaya gidince (gitgel 2 saat bide beklese 3 saat) sancılansam nolcek???
onlar gelmeden mi doğursam
çünkü onlar gelince doğuma cümbür cemaat gitmek gerekcek... kimden 2. arabayı alcaskiiii... tüm yakın arklar hamileee... onlarında acil durumu olabilir
eşimin abiside gelmek istiomuş... bide benim anne ve kardes...
nerde yatcak bunca insan
haklısın cnm normlade günlük yaptığımız rutin işler bile çok yoruyor. çamaşır asmak bile zor geliyor bana artık.ohh dinlen keyif yap cnm.
iyiyim çok şükür, çalışır raporu aldım. temmuzun 15 ine kadar çalışıcam kısmetse. doğuma son 2-3 hafta evde dinlenirim artık inşallah.
yaa kızlar ben son birkaç gündür araba kullanırken zorlanmaya başladım..
acaba oğlum başını aşağı çevirdiği için mi yoksa sizdede oluyo mu ??
ay kadın hergün hergün ne giysin
bnmde daha düzgün pantolonlar bulmam lazım bu göbekten lastikliler beni bunaltıyo :78:
Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa
ay yaa bende görebilcemmi o günleri ev temiz
yemek hazı hahahah :)
sabrım kalmadı artıkın
iş den kurtulmak istiommmmmmmmmm
son 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam kıslarrrr....
ohhhh ne güsel togi_eylül ve ayşegulcin bebiklerini görmüş
herşey yolunda herkeste ne güsellll...
Ayşegulçin ne takıyon kaynanı kafana... en güzel aylarını ziyan etme.... görmemezlikten gel... sinek vızıltısı misali...
Benim anlamadığım eşin mi hastaneye götürüyor annesini, öyleyse bile kendi randevu saatinde oynama yapabilirsin heralde ???
Keramosss nerde yatırıcan o kadar insanı, ev büyük mü bari ???
Cumartesi oğlumla buluşmam var
arkadas kontrole gidiyorum dediii
sezercik olduuuu
38.hft.
bu hafta cantamı yüklenip kontrole gideyim bari
kuzeyle poyraz pek revacta etrafımda okadar varkı ...ama bence anlamlı bı ısım olmalı ..anlamı guzel olsun yavrunada gecsınisim önerileri:
ilker
özgün
kuzey
poyraz hala arıyoruzzz....
sen calısırken masallah hıc bıseyın yoktu eve cıkmak bozdu senı be canımMidem agriyor yine uykusuz her gece bi yerim agrinca aklima turlu turlu felaket senaryolari geliyor acaba usuttum mu kalbim mi sıkışıyor bebegime birsey oldu doguyor mu offf yaaaa sıkınti hersey ya offf su zaman bi gecsede dogursak hayirlisiyla
yaz geldı elbıseler gıyyyyy ben pantalonları kaldırdım elbıse ,etek bıde esofmanlarımın lastıklerını cıkardım dusuk bel onları gıyıorum :111:ay kadın hergün hergün ne giysin
bnmde daha düzgün pantolonlar bulmam lazım bu göbekten lastikliler beni bunaltıyo :78:
bende peynır surmem agzıma dokunamıorum bıle cocuuumda yemesse kocam bana ıskence yapıcakmıs hergun :86::86::86:Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa
eeeeeee kalmamıs bıs ne gusel ,gercı dogumada pek bısı kalmadıay yaa bende görebilcemmi o günleri ev temiz
yemek hazı hahahah :)
sabrım kalmadı artıkın
iş den kurtulmak istiommmmmmmmmm
son 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben kullanıorum bı sıkıntı yok ama otomatık benımkı ondan belkı :26:yaa kızlar ben son birkaç gündür araba kullanırken zorlanmaya başladım..
acaba oğlum başını aşağı çevirdiği için mi yoksa sizdede oluyo mu ??
ayyyyyyyyy cok helecanlı ben bıle stres oldum sımdıkızlar ben memlekete geldim son 15 günüm haftaya tarih belrleyeceğiz yeni doktorumla tahminen 7 temmuz gibi doğum gerçekleşecek,Allahtan bir mani olmazsa..Son günler, iyiyim çok şükür...Bebeğin çantası hazır, benim çantam kaldı yavaş yavaş hazırlanıyoruz işte ara ara korkular basıyor :) Herkes kendine ve bebişine ii baksın
ben de doğum sonraı boşlukta hissetcem sanırım kendimi koca göbeğe çok alıştımMuhtemelen.. Eskisi gibi dik oturamıyoruz artık sanırım.. Hemen rahatsız olma sinyalleri geliyor veletlerden
Ayy çok az kalmış yaa ne güzel
Bana sanki hep hamileymişim yada hamile olarak kalıcakmışım gibi geliyor nedense :44::44:
kuzeyle poyraz pek revacta etrafımda okadar varkı ...ama bence anlamlı bı ısım olmalı ..anlamı guzel olsun yavrunada gecsın
sen calısırken masallah hıc bıseyın yoktu eve cıkmak bozdu senı be canım
yaz geldı elbıseler gıyyyyy ben pantalonları kaldırdım elbıse ,etek bıde esofmanlarımın lastıklerını cıkardım dusuk bel onları gıyıorum :111:
bende peynır surmem agzıma dokunamıorum bıle cocuuumda yemesse kocam bana ıskence yapıcakmıs hergun :86::86::86:
eldıvenle fılan tıkıcam agzına artık
eeeeeee kalmamıs bıs ne gusel ,gercı dogumada pek bısı kalmadı
ben kullanıorum bı sıkıntı yok ama otomatık benımkı ondan belkı :26:
dr um zorlandıgını hıssedersen bırak kullanmayı dıdı bana :44:
ayyyyyyyyy cok helecanlı ben bıle stres oldum sımdı
dalinle(sıvı) yıkananları astım sımdı hııc koku yok benım ıstedıgımde bu..bakalım kuruyunca yumusak olcakmı :26:
sımdı hacısakırı atıyorum
dalinle(sıvı) yıkananları astım sımdı hııc koku yok benım ıstedıgımde bu..bakalım kuruyunca yumusak olcakmı :26:
sımdı hacısakırı atıyorum
kuzeyle poyraz pek revacta etrafımda okadar varkı ...ama bence anlamlı bı ısım olmalı ..anlamı guzel olsun yavrunada gecsın
sen calısırken masallah hıc bıseyın yoktu eve cıkmak bozdu senı be canım
yaz geldı elbıseler gıyyyyy ben pantalonları kaldırdım elbıse ,etek bıde esofmanlarımın lastıklerını cıkardım dusuk bel onları gıyıorum :111:
bende peynır surmem agzıma dokunamıorum bıle cocuuumda yemesse kocam bana ıskence yapıcakmıs hergun :86::86::86:
eldıvenle fılan tıkıcam agzına artık
eeeeeee kalmamıs bıs ne gusel ,gercı dogumada pek bısı kalmadı
ben kullanıorum bı sıkıntı yok ama otomatık benımkı ondan belkı :26:
dr um zorlandıgını hıssedersen bırak kullanmayı dıdı bana :44:
ayyyyyyyyy cok helecanlı ben bıle stres oldum sımdı
slm kızlar dün bebişimin çamaşırlarını yıkadım bugünde ütüledim ay ne zevkli yaaa eşyaları odasına yerleştirdim. kendi çantamı bebemin çantasını hazırladım. herşeyimiz hazır eeee biz ne yapcaz şimdi 1 ay ama ayaklarım bitti bu gece nasıl uyurumm ağrıdan bilemiyorum.
bas donmen oluyosa kullama bencede bende henuz yok ondan rahatımben de doğum sonraı boşlukta hissetcem sanırım kendimi koca göbeğe çok alıştım
banada 35 den sonra kullanma dedi.. ama sanırım baş döndükten sonra oldu bu rahatsızlık
canım bende dalin sıvı ile yıkadım koku çok hafif var oda temizlik kokusu gibi ve çamaşırlarda yumuşak bide ben dalinin yumuşatıcısını almıştım onuda battaniyeleri yıkarken koydum şok güzel koktular rahatsız edici değil battaniyelerde mumuşacık oldu.
ben her gün görmüom ki... en son gördüğümde 4 aylıktı
bebişini alıştırırsın... bişi olmass...
sayılı gün... bitcek az kalmış
evde 2 tane 3lü kanepe bi yer yatağı var... nolcak bende bilmiorum
gurbette lojmandayıs anca bu kadar...
kurumadan soleyemem yumusakmmıeee sonuç ne onuda söleyımışakmı ne öneriosun
elbise giyorum zaten ama pantolonda istiyomelbisede bacaklarım yapışıyo :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?