GEM kırmızı berbat yaaa askında her hali berbat nasıl kurtulacağız bunlardan sizlerdede varmı lazerle felan görünümü %70 oranında azalıyomuş ayrıca cildiyecilerin ameliyat ve derin yara izleri için verdikleri cilt yenileyici kremler varmış onlarda iyi geliyormuş bakalım kullanacağız bişeyler odamız gelsin yerleştirelim eklerim fotolarını halılarını yıkadık ananede onlarıda serdikten sonra eklerim yarın veya ertesi gün
bende yok cok sukur ama en yakın arkadasımın hamılelık oncesındede vardı hamıle kalınca resmen parmak kalınlıgında oldu o beyazlar cok kotuydubize doğum sonrası da kar etmeyebillir gönül baksana ürün kullandığımız alde çatlamışız...
benım bı takım geldı kuruldu sonra degıstırıldı yenıler pztsı kuruldu..ılk kurulanı 2 kere sıldım 15 gunde cıktı kokusu gece gunduz balkonu acıktı ama maalesef o gerı gıttı ıste sımdı bunu beklıcem cıksın dıye
bende yok cok sukur ama en yakın arkadasımın hamılelık oncesındede vardı hamıle kalınca resmen parmak kalınlıgında oldu o beyazlar cok kotuyduamerıkada yasıyor o dogumdan sonra Biooil dıye bısı kullandı burdada vardır muhtemelen baya azaldı dıyor tamamen gecmıyor tabıkı malesef
İlkini Cuma sileyim bariii.. sora 2 kere daha silerim...
1 parmak mı
ebet yaa hemde gogsu karnı bacakları tanınmas bı haldeydı vucudu garıbımın ben onu gordugumden cok korkardım catlaktan basıma gelmedı cok sukur
amann yemişim çatlakları hadi sonra görüşürüz bebişimin odası geldi
anne olmak zor iş
Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?
çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...
slm kızlar nasılsınız benim moral yerlerde
tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.
aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.
kova alcaz lısteye ekledım deseydın
araba ısı noldu
Kovalara baktık olmazmış onlar, Tummyler de 70 lira yaa, verecek valla acımadan bi kovaya 70 lira çok hoşuna gitti..
Kızımı kovaya sokcam fotosunu çekcem diyip geziyo
Araba işi poffff
Kraftın fox modelini beğendik, bu sefer renkte karar kılamadık, kırmızı mı alsak yeşil mi alsak
Kırmızısı vardı, yeşili de cuma getirtcekler, gidip bakıp alcaz :97::97: (inş dielim tabi :86::86:)
Kovalara baktık olmazmış onlar, Tummyler de 70 lira yaa, verecek valla acımadan bi kovaya 70 lira çok hoşuna gitti..
Kızımı kovaya sokcam fotosunu çekcem diyip geziyo
Araba işi poffff
Kraftın fox modelini beğendik, bu sefer renkte karar kılamadık, kırmızı mı alsak yeşil mi alsak
Kırmızısı vardı, yeşili de cuma getirtcekler, gidip bakıp alcaz :97::97: (inş dielim tabi :86::86:)
Selam anneler....
Oğlanın odası geleli 1 hafta oldu, 3 kez silmeyi düşünüyorum, bugün bir kez silsem mi, biraz daha mı beklesem acaba????
Arabayı bizde kraftın fox modelinden aldık yeşili aldık biz. Anakucağı biraz canlı bir yeşil ama olsun güzel bir ürün. Bizim aldığımız yerde de kırmızı olan gelecekti. Bizde beklemeyelim dedik. Fiyat ne verdiler size biz 450 ye aldık.
alsın ne gusel sevındım valla70 tl nerde?? gazlı bı bebek olursa alırım heralde :26:
model kesın degısmıcek dımı
kırmısı al bencee cok dadluuu
Tummyler?????
bu ne kızlar?:44:
bıde sırkelı su koyun dıolar ama ben denemedımforumda okumuştum kızlar yeni mobilyaların kokusu kolay çıksın diye vanilya paketini açıp içine koyun çekiyormuş
guselmıs baktım sımdı...ama ıyıce fıyat arastır 450 neree 650 neree450 mi
Bize 650 dediler, 75 hediye çeki veriyorlar diye ucuza getirecektik sözdeSen İstanbuldasın değil mi
Bende beğendim ürünü, hem çift yön hem hantal değil, hem anakucağı direk şaseye takılıyor. Tüm istediğim özellikler var..
BUrdaaaTummytub Küvet - 69.00 TL - HesapliAnne.com
Modeli beğendik canım, yukarda dediğim gibi istediğim tüm özellikler var, fiyatı da öyle abuk değil(di)
Daha uygun bulursam netten alayım bari..
Benim içimden de kırmızı geçiyo
kızlar hastaneye götüreceğiniz terliği nasıl bir model almayı düşünüyorsunuz? Şu beyaz hastane terlikleri oluyor ya onlardan mı olacak? Aldıysanız resimlerini ekler misiniz? Ben bu haftasonu çanta eksiklerini tamamlayacağım. Haftaya yıkayıp çantamı hazırlayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?