-----2010 KASIM hamişleri----

bize doğum sonrası da kar etmeyebillir gönül baksana ürün kullandığımız alde çatlamışız...
bende yok cok sukur ama en yakın arkadasımın hamılelık oncesındede vardı hamıle kalınca resmen parmak kalınlıgında oldu o beyazlar cok kotuydu amerıkada yasıyor o dogumdan sonra Biooil dıye bısı kullandı burdada vardır muhtemelen baya azaldı dıyor tamamen gecmıyor tabıkı malesef

İlkini Cuma sileyim bariii.. sora 2 kere daha silerim...

1 parmak mı

Günaydıınn

Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?

Tamamen değil ama bikaç parça aldım ikeadan..

Gebelik zehirlenmesi mi o da ne ola ki :44:
Hemen araştırayım

O kırmızı hali, ten rengine döncek, şu an ki gibi durmicak..
Çatlamasak iyi olur ama çatlarsak da sağlık olsun,
sen kremini sürmüşün önlemini almışın demek ki cilt tipin müsait,
bozma moralini başka derdimiz olmasın :13:

amann yemişim çatlakları hadi sonra görüşürüz bebişimin odası geldi

Hahh şöylee

Geeemmm
Kocişe Tummyleri izlettim dün, bundan nie almadık daha dio

Son düzenleme:
kova alcaz lısteye ekledım deseydın

araba ısı noldu

Kovalara baktık olmazmış onlar, Tummyler de 70 lira yaa, verecek valla acımadan bi kovaya 70 lira çok hoşuna gitti..
Kızımı kovaya sokcam fotosunu çekcem diyip geziyo

Araba işi poffff
Kraftın fox modelini beğendik, bu sefer renkte karar kılamadık, kırmızı mı alsak yeşil mi alsak
Kırmızısı vardı, yeşili de cuma getirtcekler, gidip bakıp alcaz :97::97: (inş dielim tabi :86::86:)

Arabayı bizde kraftın fox modelinden aldık yeşili aldık biz. Anakucağı biraz canlı bir yeşil ama olsun güzel bir ürün. Bizim aldığımız yerde de kırmızı olan gelecekti. Bizde beklemeyelim dedik. Fiyat ne verdiler size biz 450 ye aldık.

alsın ne gusel sevındım valla70 tl nerde?? gazlı bı bebek olursa alırım heralde :26:

model kesın degısmıcek dımı
kırmısı al bencee cok dadluuu

450 mi

Bize 650 dediler, 75 hediye çeki veriyorlar diye ucuza getirecektik sözde Sen İstanbuldasın değil mi

Bende beğendim ürünü, hem çift yön hem hantal değil, hem anakucağı direk şaseye takılıyor. Tüm istediğim özellikler var..

alsın ne gusel sevındım valla70 tl nerde?? gazlı bı bebek olursa alırım heralde :26:

model kesın degısmıcek dımı
kırmısı al bencee cok dadluuu

BUrdaaa Tummytub Küvet - 69.00 TL - HesapliAnne.com

Modeli beğendik canım, yukarda dediğim gibi istediğim tüm özellikler var, fiyatı da öyle abuk değil(di)
Daha uygun bulursam netten alayım bari..
Benim içimden de kırmızı geçiyo

Son düzenleme:
kızlar hastaneye götüreceğiniz terliği nasıl bir model almayı düşünüyorsunuz? Şu beyaz hastane terlikleri oluyor ya onlardan mı olacak? Aldıysanız resimlerini ekler misiniz? Ben bu haftasonu çanta eksiklerini tamamlayacağım. Haftaya yıkayıp çantamı hazırlayayım diyorum.

forumda okumuştum kızlar yeni mobilyaların kokusu kolay çıksın diye vanilya paketini açıp içine koyun çekiyormuş
bıde sırkelı su koyun dıolar ama ben denemedım
guselmıs baktım sımdı...ama ıyıce fıyat arastır 450 neree 650 neree

onlardan almam daha bakmadım ama annem ceyo da begendım bı tane dedı ona bakıcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…