neler neler yapıyorum keramosayağının altına yükselti koy. sallanmasın. ayakkabıların sıkmasın. çorapların sıkmasın. dolaşım için arada kalkıp yürümelisin.
benim başıma gelmedi ama bildiklerim bunlar...
günaydın kıslarrrrr...
offf sıcakkkk!!!:84:
Aslında beğendim ama bebek mobilyaları daha cicilibicili ikeadaki model sade mi kaçar diye düşündüm?
canım mobılyalar sade ıse odası süslü olur :44:
neler neler yapıyorum keramos
ama fayda etmiyor
akşmalrı ful ayakları tepeye dikiyorum
eşim masaj yapıyor 1 saat kadar
soğuk kompres uyguladım biraz inmişti
şimdi yine aynı oldu
doktorumdan randevu aldım
2 de gidicem bi baksın bakalım
evettttttttttttt patron klimada açtırmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
öyle kırmızı kırmızı görünmüyorlar tabi buruşuk beyaz bir görüntü alıyorlar, dalga dalga.slm kızlar nasılsınız benim moral yerlerde
tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.
aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.
dün komşunun biri sağlık ocağına giderken yüzün şişmiş dedi. sinirim bozuldu benim de. akşam da kocama dedim benim yüzüm mü şişmiş, halt etmiş onu diyen dedi. ama sanırım şişmiştir biz devamlı gördüğümüz için dikkat etmiyoruz. ama dün sağlık ocağında bacakalrıma falan hep baktı ebe, şişlik ödem varis yok dedi. gözlerimde karıncalanmalar benim gebelikten öncede olurdu, astigmattan onu da öyle es geçtim. tansiyonum da normal ama yüzüklerimi takınca parmağıma oturuyo:44:çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...
günaydın anneler ve bebişler:)
saatte 12 ye geliyo pek günaydınlık bi durum kalmamış gerçi
selina cım doktorunla konuştun mu yoksa sen mi öle istiyosun? ben bu epidural normali öğrenince araştırdım kızlarda bişeler sölemişti burdan. doktoruma sordum daha dur kendini bişeye şartlama zamanı gelince bakarız dedi azıma lafı tıkadı.ben de öleee kaldım:)
evde olunca tembel olmak cok zevklı dımıııSlm kizlar telden okunmasi zor oluyo gecmise bakamadim evde olmak supppperrrr yan gel yat ama daha bi fazla tembellik basiyo yarun aksam 6.30 da kontrolum var bakalim kereta ne yapir
Sizle doya doya konusmayi ozledim ya telden pc tadi vermiyor valla opuyorum hepinizi
ben ıkeadan yapmadım ama yapılanını gordum beyaz serıden alıp duvarları farklı renklere boyarsan hos oluyoGünaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?
o kırmızılar beyaz oluomus ama kırmızıykende yag sur beyaz olması daha kotu goruntu emın olslm kızlar nasılsınız benim moral yerlerde
tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.
aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.
Selam anneler....
Oğlanın odası geleli 1 hafta oldu, 3 kez silmeyi düşünüyorum, bugün bir kez silsem mi, biraz daha mı beklesem acaba????
ben geldıgı gun sıldım bıde ıc ortulerı serılırken sılınır yeterlı bence
GEM kırmızı berbat yaaa askında her hali berbat nasıl kurtulacağız bunlardan sizlerdede varmı lazerle felan görünümü %70 oranında azalıyomuş ayrıca cildiyecilerin ameliyat ve derin yara izleri için verdikleri cilt yenileyici kremler varmış onlarda iyi geliyormuş bakalım kullanacağız bişeyler odamız gelsin yerleştirelim eklerim fotolarını halılarını yıkadık ananede onlarıda serdikten sonra eklerim yarın veya ertesi gün
günaydın anneler ve bebişler:)
saatte 12 ye geliyo pek günaydınlık bi durum kalmamış gerçi
selina cım doktorunla konuştun mu yoksa sen mi öle istiyosun? ben bu epidural normali öğrenince araştırdım kızlarda bişeler sölemişti burdan. doktoruma sordum daha dur kendini bişeye şartlama zamanı gelince bakarız dedi azıma lafı tıkadı.ben de öleee kaldım:)
bende 25. haftada başladı gnl, ilk gördüğümde sen gibiydim aynı şimdi benimsedim onlarla mutlu mesut yaşıyorum. yağlanmaya kremlenmeye devam ediyordum geçen hafta bıraktım sanki hiç bi işe yaramıyor. herkesin yapısı farklı işte. çok takmıyorum artık doğum sonrası geçirmenin yollarını araştıracağım.
bende toptan almıştım kremi bir kutu kaldı onuda kullanacağım bende almayacağım bir işe yaramıyor gibi geliyo banaa zaten çatlayan çatladı yapcak bişey yok artık dediğin gibi doğum sonrası yapcaz artık bişeyler
Mobilyacı adam abla biraz havalandır sonra 3 kez sil, koku filan kalmaz dedi...
1 haftadır camı açık havalanamasına rağmen, biraz koku var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?