• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ayağının altına yükselti koy. sallanmasın. ayakkabıların sıkmasın. çorapların sıkmasın. dolaşım için arada kalkıp yürümelisin.

benim başıma gelmedi ama bildiklerim bunlar...
neler neler yapıyorum keramos
ama fayda etmiyor
akşmalrı ful ayakları tepeye dikiyorum
eşim masaj yapıyor 1 saat kadar
soğuk kompres uyguladım biraz inmişti
şimdi yine aynı oldu
doktorumdan randevu aldım
2 de gidicem bi baksın bakalım

neler neler yapıyorum keramos
ama fayda etmiyor
akşmalrı ful ayakları tepeye dikiyorum
eşim masaj yapıyor 1 saat kadar
soğuk kompres uyguladım biraz inmişti
şimdi yine aynı oldu
doktorumdan randevu aldım
2 de gidicem bi baksın bakalım

çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...

slm kızlar nasılsınız benim moral yerlerde
tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.

aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.

günaydın anneler ve bebişler:)

saatte 12 ye geliyo pek günaydınlık bi durum kalmamış gerçi:1:

selina cım doktorunla konuştun mu yoksa sen mi öle istiyosun? ben bu epidural normali öğrenince araştırdım kızlarda bişeler sölemişti burdan. doktoruma sordum daha dur kendini bişeye şartlama zamanı gelince bakarız dedi azıma lafı tıkadı.ben de öleee kaldım:)

tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.

aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.
öyle kırmızı kırmızı görünmüyorlar tabi buruşuk beyaz bir görüntü alıyorlar, dalga dalga.
çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...
dün komşunun biri sağlık ocağına giderken yüzün şişmiş dedi. sinirim bozuldu benim de. akşam da kocama dedim benim yüzüm mü şişmiş, halt etmiş onu diyen dedi. ama sanırım şişmiştir biz devamlı gördüğümüz için dikkat etmiyoruz. ama dün sağlık ocağında bacakalrıma falan hep baktı ebe, şişlik ödem varis yok dedi. gözlerimde karıncalanmalar benim gebelikten öncede olurdu, astigmattan onu da öyle es geçtim. tansiyonum da normal ama yüzüklerimi takınca parmağıma oturuyo:44:

selina cım doktorunla konuştun mu yoksa sen mi öle istiyosun? ben bu epidural normali öğrenince araştırdım kızlarda bişeler sölemişti burdan. doktoruma sordum daha dur kendini bişeye şartlama zamanı gelince bakarız dedi azıma lafı tıkadı.ben de öleee kaldım:)

valla ben de hiç bir doğum şeklini düşünmüyorum şuan. sadece normal ve sezeryan fikri var kafamda. ama epidürali eşim ve annem istemiyor onu biliyorum. normal doğum olursa şayet, bildik çatır çatır doğuracağa benziyorum.

aman o kırmızılık kalmasında beyaza razıyım çok dikkat çekiyo yanık gibi aynı neyse sevindim biraz doğum meselesine gelince bende daha konuşmadım doktorumlar daha doğrusu doktorum 36. haftadan önce konuşmanın doğru olmadığını ozamana kadar bebeğin dönme ihtimalinin olduğundan bhsetti 36.hafta kontrolümnde konuşacağız biz bende epidural düşünüyorum amcamın kızı olmuştu daha öncede yazmıştım burda çok memnun kaldı

Selam anneler....

Oğlanın odası geleli 1 hafta oldu, 3 kez silmeyi düşünüyorum, bugün bir kez silsem mi, biraz daha mı beklesem acaba????

Slm kizlar telden okunmasi zor oluyo gecmise bakamadim evde olmak supppperrrr yan gel yat ama daha bi fazla tembellik basiyo yarun aksam 6.30 da kontrolum var bakalim kereta ne yapir

Sizle doya doya konusmayi ozledim ya telden pc tadi vermiyor valla opuyorum hepinizi
evde olunca tembel olmak cok zevklı dımııı:62:
gusel haberler getır bıze Berkaydan :49:
Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?
ben ıkeadan yapmadım ama yapılanını gordum beyaz serıden alıp duvarları farklı renklere boyarsan hos oluyo :34:

o kırmızılar beyaz oluomus ama kırmızıykende yag sur beyaz olması daha kotu goruntu emın ol :45:
ay cok heyecanlı kurulsun odanız foto beklıyoruz :3:

GEM kırmızı berbat yaaa askında her hali berbat nasıl kurtulacağız bunlardan sizlerdede varmı lazerle felan görünümü %70 oranında azalıyomuş ayrıca cildiyecilerin ameliyat ve derin yara izleri için verdikleri cilt yenileyici kremler varmış onlarda iyi geliyormuş bakalım kullanacağız bişeyler odamız gelsin yerleştirelim eklerim fotolarını halılarını yıkadık ananede onlarıda serdikten sonra eklerim yarın veya ertesi gün

GEM kırmızı berbat yaaa askında her hali berbat nasıl kurtulacağız bunlardan sizlerdede varmı lazerle felan görünümü %70 oranında azalıyomuş ayrıca cildiyecilerin ameliyat ve derin yara izleri için verdikleri cilt yenileyici kremler varmış onlarda iyi geliyormuş bakalım kullanacağız bişeyler odamız gelsin yerleştirelim eklerim fotolarını halılarını yıkadık ananede onlarıda serdikten sonra eklerim yarın veya ertesi gün

bende 25. haftada başladı gnl, ilk gördüğümde sen gibiydim aynı şimdi benimsedim onlarla mutlu mesut yaşıyorum. yağlanmaya kremlenmeye devam ediyordum geçen hafta bıraktım sanki hiç bi işe yaramıyor. herkesin yapısı farklı işte. çok takmıyorum artık doğum sonrası geçirmenin yollarını araştıracağım.

canım benım cewremde oyle dogum yapan cok kısı wardı bende korktugum ıncın dogumdan doktrouma sormustum ilk aylarda.. bizimde tavsıye ettıgımız doğum şekli o zaten cok rahat oluyor dedı. ne anne yoruluyor ne de bız. cok rahat edıyorsun dıyor. bebegını hemen alıp bakablıon dedı. acın olmuyor dedi. bunları daha oncede arastırmıstım ben. Allah ızın werırse ole yapıcam inşallah. Ama fiyat farkı oluo +300 eklıolar doguma. toplamı 750 tl ye gelıor.

bende 25. haftada başladı gnl, ilk gördüğümde sen gibiydim aynı şimdi benimsedim onlarla mutlu mesut yaşıyorum. yağlanmaya kremlenmeye devam ediyordum geçen hafta bıraktım sanki hiç bi işe yaramıyor. herkesin yapısı farklı işte. çok takmıyorum artık doğum sonrası geçirmenin yollarını araştıracağım.

bende toptan almıştım kremi bir kutu kaldı onuda kullanacağım bende almayacağım bir işe yaramıyor gibi geliyo banaa zaten çatlayan çatladı yapcak bişey yok artık dediğin gibi doğum sonrası yapcaz artık bişeyler

bende toptan almıştım kremi bir kutu kaldı onuda kullanacağım bende almayacağım bir işe yaramıyor gibi geliyo banaa zaten çatlayan çatladı yapcak bişey yok artık dediğin gibi doğum sonrası yapcaz artık bişeyler

bize doğum sonrası da kar etmeyebillir gönül baksana ürün kullandığımız alde çatlamışız... :50:

Mobilyacı adam abla biraz havalandır sonra 3 kez sil, koku filan kalmaz dedi...

1 haftadır camı açık havalanamasına rağmen, biraz koku var...

benım bı takım geldı kuruldu sonra degıstırıldı yenıler pztsı kuruldu..ılk kurulanı 2 kere sıldım 15 gunde cıktı kokusu gece gunduz balkonu acıktı ama maalesef o gerı gıttı ıste sımdı bunu beklıcem cıksın dıye :49:

Back