-----2010 KASIM hamişleri----

Çok tatlı olacaklar kesin
Gem bana gösterdiğinden beri onlarca video izledim, hepsi birbirinden sevimli
Kimsenin bilmemesi normal, küvet olayına bile bizim millet "ne gerek var leğene koy yıka" diyor, buna hayda hayda..

kislar face de bi arkadasim paylasti cok hosuma gitti sizlede paylasmak istedim,,
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim....

kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........

kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........

cıddımısın masallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

ya senın sat bence yanlıs yada benım cocuk hıc buyumuyo gecen cmtsı 1500grdı benımkı :26:

O kadar buyuk dogmasin istiyorum ya 33 haftalik cikti tosun
gemcim ornek almiyorsun bizi demek aslinda cokta yemiyorum ama anlamadim bu gidisle erkenden dogcak tosun kafasi asagida duruyor bagirtcak beni :)))))
haziran 23 te nst icin cagirdi yarin da gidip raporumu alcam...

Tutması sevmesi kolay olur işte ne güzel

yanı baya onden gıdıyo dr ne dıyo benımkı canıma okuyo bılıosun kılo alınca...bana yuruyus fılan yasakya ole delı gıbı yemıorum yakamam dıye sadece ona yarıck seyler yıorum ekmek yoook
Anormallik bizde dimi uhuuuuuuuuu siskoyuz biz sisko

anormal dııl canım bıraz ondesınız analı oğullu

cıddımısın masallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

ya senın sat bence yanlıs yada benım cocuk hıc buyumuyo gecen cmtsı 1500grdı benımkı :26:

benimki de aynı 29+6 da 1470 gr dı benimki de hiç büyümüyor var bir anormallik ama ben son 7 haftadır hiç kilo almıyorum hatta verdim sen nasılsın kilo konusunda ben kilo almadığım için büyümüyor herhalde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…