aaa benimkide aynısı kırmızısını aldım ben de tek renkti benm aldıgım yerde.güle güle giyelim:)
pur, ben bu tummy tub kovasını antlya da her yere sordum kimsenin varlığından haberi yok:) nette de araştırmıştım ama 120 tl idi.biz de bayıldık eşimle kovaya umarım kolik sorunumuz olmaz ama gene de bundan almayı düşünüyoruz sırf bebişin kovanın içindeki tipini merak ettiğimizden
kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........
kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........
kızlarrr selam nasılsınız uzun zaamndır gıremıyorum
O kadar buyuk dogmasin istiyorum ya 33 haftalik cikti tosun
gemcim ornek almiyorsun bizi demek aslinda cokta yemiyorum ama anlamadim bu gidisle erkenden dogcak tosun kafasi asagida duruyor bagirtcak beni :)))))
haziran 23 te nst icin cagirdi yarin da gidip raporumu alcam...
Biz de anormallik yok canım, takma kafana
Anormallik bizde dimi uhuuuuuuuuu siskoyuz biz sisko
yanı baya onden gıdıyo dr ne dıyo benımkı canıma okuyo bılıosun kılo alınca...bana yuruyus fılan yasakya ole delı gıbı yemıorum yakamam dıye sadece ona yarıck seyler yıorum ekmek yoookO kadar buyuk dogmasin istiyorum ya 33 haftalik cikti tosun
gemcim ornek almiyorsun bizi demek aslinda cokta yemiyorum ama anlamadim bu gidisle erkenden dogcak tosun kafasi asagida duruyor bagirtcak beni :)))))
haziran 23 te nst icin cagirdi yarin da gidip raporumu alcam...
Anormallik bizde dimi uhuuuuuuuuu siskoyuz biz sisko
cıddımısın masallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
ya senın sat bence yanlıs yada benım cocuk hıc buyumuyo gecen cmtsı 1500grdı benımkı :26:
bende cok merak ediyorum ne kadar oldu 16sinda doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?