-----2010 KASIM hamişleri----

teyzoşları bizimde hazırlığımız bitti evler badana oldu temizlik bitti camlar kapılar silindi perdeler yıkandı evdeki bazı tadilatlarımız bitti yyıkancaklar yıkandı ütülencekler bitti akşamda çantamı hazırladım kuzumun odasına koyduum abiside anne nereye gidiyoruz dedi bende kardeşini almaya gidicez ya oğlum 3 hafta sonra almaya gidicez hastaneden didim tamam anne dedi kısacası teyzeleri bütün hazırlığımız bitti çok şükür sıra geldi küçük yakışıklımın yolunu gözlemeye sağlıcakla gel küçük şehzadem annecinn seni bekliyo sabırsızlıkla çünkü seni yiycek abinle

maşallah bitirdiniz herşeyi hadi bakalım sağlıkla kavuşalım miniklere..

acıyorsa ne demek ki?
karnı buyudugu ıcın oluyormus sıpsıvrıydı cunku one dogru bı gobegı vrdı bıde 20 kılo aldı normal demıstı dr u
ooh sonradan basladın ama bıtırmıssın herseyı ne gusel...ben daha yıkamadım hıcbısı bı surude eksıgımız vvar ..
yavrunada masalllah
rekor sende canım nevın 15 dıye bılıorum
masallah ıkınızede

bugun senı dusundum dogum oldumu acaba dıye gormedım kac gundur
hayırlısıyla al kucagına oğlusunu sagsalım saglıcakla ınsallah

ben de 1 bardak su içsem 3 kez wc deyim..

delı gıbı su ıcerım bsucumda surahım fılan olur hep..korkuorum sımdı surahıyı kaldırdım azcık bı suyla hemen ılacları ıcıorum okadar ..bazen gıtmıcem dıye beklıorum en fazla 5 dk sora bacaklarımı kasa kasa gıtmek zorunda kalıorum tutamıcak gıbı oluorum

süper,bütün hazırlıklar bitmiş ne güzel
Allah sağlıkla kucağınızda eve geldiğiniz günleride göstersin.

Slm kizlar telden okunmasi zor oluyo gecmise bakamadim evde olmak supppperrrr yan gel yat ama daha bi fazla tembellik basiyo yarun aksam 6.30 da kontrolum var bakalim kereta ne yapir

Sizle doya doya konusmayi ozledim ya telden pc tadi vermiyor valla opuyorum hepinizi

Nevincimmm uğraaa buraya elinden geldiğince bıyakma biziii... Evde olmanın da tadını çıkarrrr ohh yan gel yat sıkılana kadar

o göbek herşeye yetiyor canım yaaa sizinde göbişiniz benim gibi aşağıda mı yaaa pufffff....
evet canım benimki senin gibi... doktor rahim ağzı kapalı bebek rahim yolunda deil dedi erken doğum gözükmüyor dedi.
benimde cok bilmiş tanıdıklarım göbeğin asagıda erken gelir bu bebek dediler
kojam doktora sorduğunda doktor güldü ve söyle onlara kendi göbeklerine baksınlar dedi

arkadasım hep oturarak çalışıyor aynı şikayet onda da vardı. doktor tavsiyesi ile sık sık kalkıp yürümeye başladı mesai saatlerinde. akşamda yürüyüş yapıyor şimdilik bi problemi kalmadı...

Günaydın kızlarrrrrrr..

EGE cim epıduralı sormussun..normaş dogum yapıyorsun ama belden asagını uyusturuyorlar. ACI AGRI HISSETMIYOSUN. Allah ızın werırse bende öyle doğum yapcam

Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?

Günaydın kıslarr nasılsınız bugün bakalımm... Ben kendimi bugün acaip yorgun hissediyorum.. Hiçbiişey yapmak istemiyorum...

günaydın kızlarrr
günün bu erken saatinde daha mesai başlayaylı 2.5 ssaat olmasına rağmen bacaklarım ve ayaklarım davul gibi oldu bile
özellikle sol tarafım ooff napcam ben yaaaa

günaydın kızlarrr
günün bu erken saatinde daha mesai başlayaylı 2.5 ssaat olmasına rağmen bacaklarım ve ayaklarım davul gibi oldu bile
özellikle sol tarafım ooff napcam ben yaaaa

ayağının altına yükselti koy. sallanmasın. ayakkabıların sıkmasın. çorapların sıkmasın. dolaşım için arada kalkıp yürümelisin.

benim başıma gelmedi ama bildiklerim bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…