Ben 4-5 kere mutlaka kalkıyorum gece tuvalete
Tutarsam kasıklarım deli gibi ağrıyor..
teyzoşları bizimde hazırlığımız bitti evler badana oldu temizlik bitti camlar kapılar silindi perdeler yıkandı evdeki bazı tadilatlarımız bitti yyıkancaklar yıkandı ütülencekler bitti akşamda çantamı hazırladım kuzumun odasına koyduum abiside anne nereye gidiyoruz dedi bende kardeşini almaya gidicez ya oğlum 3 hafta sonra almaya gidicez hastaneden didim tamam anne dedi kısacası teyzeleri bütün hazırlığımız bitti çok şükür sıra geldi küçük yakışıklımın yolunu gözlemeye sağlıcakla gel küçük şehzademannecinn seni bekliyo sabırsızlıkla çünkü seni yiycek abinle
karnı buyudugu ıcın oluyormus sıpsıvrıydı cunku one dogru bı gobegı vrdı bıde 20 kılo aldı normal demıstı dr uacıyorsa ne demek ki?
ooh sonradan basladın ama bıtırmıssın herseyı ne gusel...ben daha yıkamadım hıcbısı bı surude eksıgımız vvar ..güzel anne adayları merhabalar...Sonunda bende sizin gibi hazırlıklara başladım çoğu şeyimiz bitti bitek banyo malzemelerimiz kaldı çook şükürşimdi yıkamaya başladık kıyafetlerimizi
Bebişimizi de uzun aradan sonra görebildik herşeyi yolunda 1350 gr bile olmuş
sağlık ocağına gittik geldik oğlumla, ebe çağırdı. ebemiz dğeişmiş yenisini hiç sevmedim. rekorumu açıklıyorum 16 kilo ile var mı beni geçen? bebeğimizin kalp atışlarını dinledik gümbür gümbür aslanım benim.
teyzoşları bizimde hazırlığımız bitti evler badana oldu temizlik bitti camlar kapılar silindi perdeler yıkandı evdeki bazı tadilatlarımız bitti yyıkancaklar yıkandı ütülencekler bitti akşamda çantamı hazırladım kuzumun odasına koyduum abiside anne nereye gidiyoruz dedi bende kardeşini almaya gidicez ya oğlum 3 hafta sonra almaya gidicez hastaneden didim tamam anne dedi kısacası teyzeleri bütün hazırlığımız bitti çok şükür sıra geldi küçük yakışıklımın yolunu gözlemeye sağlıcakla gel küçük şehzademannecinn seni bekliyo sabırsızlıkla çünkü seni yiycek abinle
ben de 1 bardak su içsem 3 kez wc deyim..
Slm kizlar telden okunmasi zor oluyo gecmise bakamadim evde olmak supppperrrr yan gel yat ama daha bi fazla tembellik basiyo yarun aksam 6.30 da kontrolum var bakalim kereta ne yapir
Sizle doya doya konusmayi ozledim ya telden pc tadi vermiyor valla opuyorum hepinizi
evet canım benimki senin gibi... doktor rahim ağzı kapalı bebek rahim yolunda deil dedi erken doğum gözükmüyor dedi.o göbek herşeye yetiyor canım yaaa sizinde göbişiniz benim gibi aşağıda mı yaaa pufffff....
herkese selamlar:)
turkuaz göbek cok tatlı görünüyo maşallah
bişe sorcam size benm de belim deil ama kuyruk sokumum cok agrıyor ve sürekli bi batma durumu var sizde de oluyo mu bu? doktora sordum normal ama hiç geçmeyen ve uzun süreli ağrı olursa bakmamız lazım iltahaplanma olabilir dedi korktum bide o cıkarsaböle bişe duyan var mı hiç?
bi arkadasım yeni dogum yaptı 2 haftalık gecen konustuk normal dogum yaptım cok rahat oldu epiduralle dedi.bu şekilde normal dogum nası oluyo bilen var mı.internetten baktım ama bişe bulamadım pek.
Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?
beğendiğin modeller olursa neden olmasın canım
günaydın kızlarrr
günün bu erken saatinde daha mesai başlayaylı 2.5 ssaat olmasına rağmen bacaklarım ve ayaklarım davul gibi oldu bile
özellikle sol tarafım ooff napcam ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?