ben bursadayım. E-bebekte tek kaldığı için sıkı bir pazarlık sonucu 500tl ya aldık. ama 50 tl de hediye çeki verdiler yani 450 ye gelmiş oldu bize. 50 t ye de çerçeve alacağım.Her ay resim çekip koyar mıyım ki?
Hepsiburada.com : Baby Memory Prints 12 Aylık Çerçeve | Anne / Bebek / Çocuk
Allahın kovası işte
Canım bunlarda bebek kendini amniyo kesesinde sanıp rahatlıyor, gazlı bebekler falan sakinleşiyor..
Örnek video,
YouTube - ‪Tummy Tub‬‏
Allahın kovası işte
Canım bunlarda bebek kendini amniyo kesesinde sanıp rahatlıyor, gazlı bebekler falan sakinleşiyor..
Örnek video,
YouTube - ‪Tummy Tub‬‏
Eki Görüntüle 206548
kızlar bu benim terliğim gri aldım çünkü diğer renkleri beğenmedim hem de gri renk maviye ve kreme uyar diye.. ceyodan aldım 55 tl
yaniiiii
bence de Allah ın kovası yaff
baska ıhtıyacın yokmu cerceve hedıye de gelır bence yanı bana geldı 12lı bole :26:
Amanın bi de terlik vaaarrr
Benim geceliim de terliim de yok
Yalınayak ve çıplak kaldık :86:
Ahh çok komikk
Dr unuz tv ye çıkarsa deneyin
Parayı Lidyalılar Kafayı İzmirliler Bulmuştur'un Videoları: Canlı yayında ''Doğuruyorum yardım edin'' | Facebook
Hmmm bundan görmüştüm, güle güle giy canım
Annem "Üstünde kocaman baby yazıyor, ne o öyle ben doğurdum buraya bakın der gibi" deyip hevesimi kursağıma tıktıydı
Bi tane inekli sevimli bi gecelik takımı beğendiydim ona da "Ben de deli süt var, Pınar'a rakibim der gibi olcan" demişti..
Şİmdi farkediyorum da hatayı annemle alışverişe çıkmakla yapmışım
olsun canım bence gayet güzel olur al..
çok klasik şeyleri sevmiyorum ben
aaa benimkide aynısı kırmızısını aldım ben de tek renkti benm aldıgım yerde.güle güle giyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?