• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$6800-1-Minelli-2.webp
kızlar bu benim terliğim gri aldım çünkü diğer renkleri beğenmedim hem de gri renk maviye ve kreme uyar diye.. ceyodan aldım 55 tl

baska ıhtıyacın yokmu cerceve hedıye de gelır bence yanı bana geldı 12lı bole :26:

Biz normalde bursalı değiliz 3 senedir burada yaşıyoruz çok arkadaşımız da yok anlayacağın. Eşimin iş arkadaşları var onlarda giysi falan getirirler diye düşünüyorum. O nedenle bana gelecek hediyeler arasında olmayacaktır. Ben kendim alayım şimdiden:34:

Amanın bi de terlik vaaarrr :30::30:

Benim geceliim de terliim de yok :30:
Yalınayak ve çıplak kaldık :86:

ben mavi gecelik ve sabahlık tk. aldım 85 tl ye.. sade bişey gecelik önden düğmeli ve sıfır kol yaz diye öle aldım.
bi de krem kısa kol gecelik ve sabahlık aldım..
bi de pijama dur onun da resmini koyayım çok tatlı

Hmmm bundan görmüştüm, güle güle giy canım :16:

Annem "Üstünde kocaman baby yazıyor, ne o öyle ben doğurdum buraya bakın der gibi" deyip hevesimi kursağıma tıktıydı :1::1:
Bi tane inekli sevimli bi gecelik takımı beğendiydim ona da "Ben de deli süt var, Pınar'a rakibim der gibi olcan" demişti..
Şİmdi farkediyorum da hatayı annemle alışverişe çıkmakla yapmışım :60::60::60:

Hmmm bundan görmüştüm, güle güle giy canım :16:

Annem "Üstünde kocaman baby yazıyor, ne o öyle ben doğurdum buraya bakın der gibi" deyip hevesimi kursağıma tıktıydı :1::1:
Bi tane inekli sevimli bi gecelik takımı beğendiydim ona da "Ben de deli süt var, Pınar'a rakibim der gibi olcan" demişti..
Şİmdi farkediyorum da hatayı annemle alışverişe çıkmakla yapmışım :60::60::60:

olsun canım bence gayet güzel olur al..
çok klasik şeyleri sevmiyorum ben

pur, ben bu tummy tub kovasını antlya da her yere sordum kimsenin varlığından haberi yok:) nette de araştırmıştım ama 120 tl idi.biz de bayıldık eşimle kovaya umarım kolik sorunumuz olmaz ama gene de bundan almayı düşünüyoruz sırf bebişin kovanın içindeki tipini merak ettiğimizden:27:

Back