-----2010 KASIM hamişleri----

sıddete hayır

bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:

ama bu haketti şimdi dayağı çocuğa sıçan denir mi yaaaa.....döfcen bunu böyle........

hemşirede demişti say diye ama ben unuttum bak görüyor musun......karnımda sanki iki tane var ya bi midemin üstünde bi kasıklarımda..... 1 saat içinde bayağa oldu yaaa.....

:26::26:sen dr a nzmn gıtcektın yaa arasana olmazsa

Son düzenleme:
benımde delı gıbı sol kaburgam acıo gunleeeerdır..

sebebını ogrendık cmtsı gunu..bızımkı dayamıs kafayı oraya hıc donmeyede nıyetı yok koca kafalım benım meger o sıkıstırıo dıye agrım oluyomus :97:

benım sonum sezeryan gıbı duruyo sımdılık...:26:

:26::26:sen dr a nzmn gıtcektın yaa arasana olmazsa

aramıştım gelince hatırlat bakalım dedi bana, böyle birşey söyleyemem dedi.....çok yakııııın yarın 6,15 te randevumuzzzz......

Son düzenleme:
allah cezanı vermesin çocuğu neye benzetiyorsun yaa benzetme şöyle hayvanlara çocukumu......

:82::82::82: banane banane
:86:

sıddete hayır

bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:

hüüü koru beni teyseee

28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu

huheee maşallah maşşallh

ama bu haketti şimdi dayağı çocuğa sıçan denir mi yaaaa.....döfcen bunu böyle........

gem teyze yetişşşşş :84::84:

banada oluyor arada ama benimki sağ kavurgamda....hakkımızda hayırlısı olsun inş canım.....

aramıştım gelince hatırlat bakalım dedi bana, böyle birşey söyleyemem dedi.....çok yakııııın yarın 6,15 te randevumuzzzz......
ay ıyı bak ılk ısın onu sole bu aksamda say
banada oluyor arada ama benimki sağ kavurgamda....hakkımızda hayırlısı olsun inş canım.....

belkı senınkının totosudur

çok tatlısınız maşallah ee anasına bak kızını al demişler çıtır valla

29 yaşında çıtır mı olur kız

Ama kızım çıtır çıtır

bende 19 nisanda gitmiştim en son 913 gm dı tosunum 24 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam...
yarın akşamda 6,30 da randevum var bakalım ne kadar büyümüş tosunum.....

Ayy ne güsel Güzel haberler getirirsin inş tosun berkay paşadan..

Bazen sallana sallana iş yapmak/yapmamak işe yarıyor

28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu

5 paket margarin olmuş Şevkoo

Kafası 1 hafta falan büyük oluyormuş duruş pozisyonlarından dolayı, Şevkonun da büyük müydü ?

Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz

Gem Şevket büyümüş, maşallah...

Hastane çantamıs hazırrrrrrrr

ebeeet usengeclıgım bı ıse yaradı sonunda

buyums teysesı daha nzmn dıyoduk bı paket margarın bıle degıl dıye ahhah

bılmem bana ole buyuk gelmedı eskıden daha buyuktu ama ben onu koca kafalım dıye sevıom hep
Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz

Gem Şevket büyümüş, maşallah...

Hastane çantamıs hazırrrrrrrr
serkana yetısmeye calısıyoruz :86::86::86:

negusel o ısınde bıttı ben sadece pijileri yıkadım utulencek bıde cantamız var baska bısı yok zaten :111:

Saol canım

Ohh ne güsel tüm hazırlıkları bitirdin günleri saymaya başlıcan

Evet canım Allah'a şükür bitti herşey....

serkana yetısmeye calısıyoruz :86::86::86:

negusel o ısınde bıttı ben sadece pijileri yıkadım utulencek bıde cantamız var baska bısı yok zaten :111:

Son aya bişey bırakmayın kıslar ne olur ne olmas...

Evet canım Allah'a şükür bitti herşey....

Son aya bişey bırakmayın kıslar ne olur ne olmas...

ya benım once yazlıklarımı cıkarmam lasım o ıs bıttıkten sonra baslıcam herseye....bugun yaparım dıodum annemı aradım gel dıye kadın ıstanbuldan cıktı
sabah cok ıcı sıkılmıs babamıda bırakmıs bınmıs otobuse gıtmıs şok olduk hepımız..hayırlısıyla donsunde baslarız artık bızde

merabalar kasım ayının en güzel hamişleri

size bişey sormak istiyorum bebişler için bakım ürünlerini hangi marka aldınız ben baktm epey sebamed diyen çok bende sebamed almaya karar verdm hepsi burada dan almak istiyorum sizce mağazalarda daha mı uygundur yoksa alayımmı:97:
haftaya türkiyeye dönüorm yavaş yavaş alayım dedim ama fiyatlar nası bilmiorm yardımcı olunn lütfeeenn

hosgeldııınnn

ben henuz almayı dusunmuyorum mustela alacagım ama genellık sebamedden yana

fıyatlar nası bende bılmıyorum nette sureklı kampanyaları oluyo ama gecenlerde unnado yada lmangoda vardı

hosgeldııınnn

ben henuz almayı dusunmuyorum mustela alacagım ama genellık sebamedden yana

fıyatlar nası bende bılmıyorum nette sureklı kampanyaları oluyo ama gecenlerde unnado yada lmangoda vardı

Hoşbuldukkk:86:

tüh kaçırmışım kampanyaları :85: yada o zmn aklımda yoktu dikkat bile etmedim belkide..Bende beklesemmi acaba bilemedimm:44:

Ya zaten iki büklüm durunca abidik gubidik görünüyor ultrasonda da, çok zor oluyor..
Büyüdüğü eskiden çok daha net belli oluyordu, şimdi top gibi yuvarlak bir alanda bişi anlaşılmıyor

Kızlar doktorumuzdan geldik, artık bundan sonra 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi, oğluş 1kilo 850 gram olmuş, 28 haftalık gittiğimde 1,275 grdı BEN BİRAZ ÖNDEN GİDİYORUM, BUNLARI OKUYUN ÇÜNKÜ SİZ DE YAŞAYACAKSINIZ... Bundan sonra bebeğin kilosu benim kilom düşünmeyeceksin dedi, artık 3 şeye dikkat etmelisin dedi.Çünkü ALLAH KORUSUN bebek kordonu boğazına dolayabilir, kakasını yapabilir ve bunu daha önceden bilme imkanımız yok dedi.

1- Bebeğin hareketlerini sayın, günde en az 10 kere hareket etmeli evet şuanda çok hareket edebilir ama birkaç hafta sonra yeri daraldıkça hareket kabiliyeti zayıflayacak, hareketlerini hissetmediğiniz zaman diliminde sessiz bir odaya geçin, tatlı birşeyler yiyip uzanın 1-2 saat içinde hala hareket etmiyorsa acil ilk sağlık merkezine gidin.
2-Artık doğuma hazırlık için yalancı kasılmalar olabilir, bu 2 saatte olur, 5 saatte olur, göbek kasılır, setleşir ama geçicidir.Eğer kasılmalar kısa aralıklarla adet sancısının girdiği yerlerde olursa doğum başlıyor olabilir.
3-Suyunuzun gelmesi en az 1 su bardağı su gelirse doğum başlıyo olabilir ve bunlar illaki 38-39-40.haftalarda başımıza gelir diye bir kaide yok üstelik 36.haftadan sonra adı erken doğum bile olmuyor dedi :)))

Benden bu kadar bilgi aktarımı :) Bebişlerinize ii bakın, sakin olun panik yapmayın, sezeryan, normal doğum 36.hafta 40.hafta farketmez önemli olan sadece sağlıklıca dünyaya gelmelerii,

Canım bilgiler için teşekkür ederiz.aradaki 3-4 hafta bile ne kadar farkettiriyor

Günaydın annişkolar.

beniim bugün çok uykum var birde halsizlik var üzerimde sersem gibiyim.

sanırım bi bardak kafeinli bişiler içmeden kendime gelemicem gibi

Üzerimdeki uyuşukluğu atmam lazım

bütün gün geçmez yoksa böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…