sıddete hayır
bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:
hemşirede demişti say diye ama ben unuttum bak görüyor musun......karnımda sanki iki tane var ya bi midemin üstünde bi kasıklarımda..... 1 saat içinde bayağa oldu yaaa.....
:26::26:sen dr a nzmn gıtcektın yaa arasana olmazsa
allah cezanı vermesin çocuğu neye benzetiyorsun yaa benzetme şöyle hayvanlara çocukumu......
o karnın sertlesıyor ya 1 saat ıcınde kackere oluyor dr un onu soracak sana..takıp et sayısı onemlı..muhakkak soyle dr una..gunde 2 yada 3 kere oluo bana genelde tuvaletten sonra..
haftasına gore gayet ıyı sıcan fılan degıl
bırebır aynısı gelcek nasılsa hıc derdım degıl canım
ben mobılya konusunda bole bahtsızım zaten bı aksılık olmasa sasardım
sıddete hayır
bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:
28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu
ama bu haketti şimdi dayağı çocuğa sıçan denir mi yaaaa.....döfcen bunu böyle........
benımde delı gıbı sol kaburgam acıo gunleeeerdır..
sebebını ogrendık cmtsı gunu..bızımkı dayamıs kafayı oraya hıc donmeyede nıyetı yok koca kafalım benım meger o sıkıstırıo dıye agrım oluyomus :97:
benım sonum sezeryan gıbı duruyo sımdılık...:26:
ay ıyı bak ılk ısın onu sole bu aksamda sayaramıştım gelince hatırlat bakalım dedi bana, böyle birşey söyleyemem dedi.....çok yakııııın yarın 6,15 te randevumuzzzz......
banada oluyor arada ama benimki sağ kavurgamda....hakkımızda hayırlısı olsun inş canım.....
çok tatlısınız maşallah ee anasına bak kızını al demişler çıtır valla
bende 19 nisanda gitmiştim en son 913 gm dı tosunum 24 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam...
yarın akşamda 6,30 da randevum var bakalım ne kadar büyümüş tosunum.....
buarada bızım mobılyalarımız gelmıstı ya bugun sıfonyerın ust cekmecesıne carptım kapandı gerı actım (havalandırıorusya hepsı acık ) anam bı baktım yan tarafı kazınmıs resmen cekmecenın ıcındekı stoplama sıstemı cızıo..aradım mobılyacılar geldı
ben sanıorumkı cekmeceyı alıp yapıp getırcekler
bole bıseyı kabul edemeyız hıc olmaması gereken bır durum kusurumuz ıcın takımın yenısını getırıces sıze dedıler
ıyıkı sılıp temızlememısım aglardım kesınlıkle
28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu
benımde delı gıbı sol kaburgam acıo gunleeeerdır..
sebebını ogrendık cmtsı gunu..bızımkı dayamıs kafayı oraya hıc donmeyede nıyetı yok koca kafalım benım meger o sıkıstırıo dıye agrım oluyomus :97:
benım sonum sezeryan gıbı duruyo sımdılık...:26:
Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz
Gem Şevket büyümüş, maşallah...
Hastane çantamıs hazırrrrrrrr
ebeeet usengeclıgım bı ıse yaradı sonunda29 yaşında çıtır mı olur kız
Bazen sallana sallana iş yapmak/yapmamak işe yarıyor
5 paket margarin olmuş Şevkoo
Kafası 1 hafta falan büyük oluyormuş duruş pozisyonlarından dolayı, Şevkonun da büyük müydü ?
serkana yetısmeye calısıyoruz :86::86::86:Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz
Gem Şevket büyümüş, maşallah...
Hastane çantamıs hazırrrrrrrr
Saol canım
Ohh ne güsel tüm hazırlıkları bitirdin günleri saymaya başlıcan
serkana yetısmeye calısıyoruz :86::86::86:
negusel o ısınde bıttı ben sadece pijileri yıkadım utulencek bıde cantamız var baska bısı yok zaten :111:
Evet canım Allah'a şükür bitti herşey....
Son aya bişey bırakmayın kıslar ne olur ne olmas...
hosgeldııınnnmerabalar kasım ayının en güzel hamişleri
size bişey sormak istiyorum bebişler için bakım ürünlerini hangi marka aldınız ben baktm epey sebamed diyen çok bende sebamed almaya karar verdm hepsi burada dan almak istiyorum sizce mağazalarda daha mı uygundur yoksa alayımmı:97:
haftaya türkiyeye dönüorm yavaş yavaş alayım dedim ama fiyatlar nası bilmiorm yardımcı olunn lütfeeenn
hosgeldııınnn
ben henuz almayı dusunmuyorum mustela alacagım ama genellık sebamedden yana
fıyatlar nası bende bılmıyorum nette sureklı kampanyaları oluyo ama gecenlerde unnado yada lmangoda vardı
ebeeet usengeclıgım bı ıse yaradı sonunda
buyums teysesı daha nzmn dıyoduk bı paket margarın bıle degıl dıye ahhah
bılmem bana ole buyuk gelmedı eskıden daha buyuktu ama ben onu koca kafalım dıye sevıom hep
Kızlar doktorumuzdan geldik, artık bundan sonra 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi, oğluş 1kilo 850 gram olmuş, 28 haftalık gittiğimde 1,275 grdıBEN BİRAZ ÖNDEN GİDİYORUM, BUNLARI OKUYUN ÇÜNKÜ SİZ DE YAŞAYACAKSINIZ... Bundan sonra bebeğin kilosu benim kilom düşünmeyeceksin dedi, artık 3 şeye dikkat etmelisin dedi.Çünkü ALLAH KORUSUN bebek kordonu boğazına dolayabilir, kakasını yapabilir ve bunu daha önceden bilme imkanımız yok dedi.
1- Bebeğin hareketlerini sayın, günde en az 10 kere hareket etmeli evet şuanda çok hareket edebilir ama birkaç hafta sonra yeri daraldıkça hareket kabiliyeti zayıflayacak, hareketlerini hissetmediğiniz zaman diliminde sessiz bir odaya geçin, tatlı birşeyler yiyip uzanın 1-2 saat içinde hala hareket etmiyorsa acil ilk sağlık merkezine gidin.
2-Artık doğuma hazırlık için yalancı kasılmalar olabilir, bu 2 saatte olur, 5 saatte olur, göbek kasılır, setleşir ama geçicidir.Eğer kasılmalar kısa aralıklarla adet sancısının girdiği yerlerde olursa doğum başlıyor olabilir.
3-Suyunuzun gelmesi en az 1 su bardağı su gelirse doğum başlıyo olabilir ve bunlar illaki 38-39-40.haftalarda başımıza gelir diye bir kaide yok üstelik 36.haftadan sonra adı erken doğum bile olmuyor dedi :)))
Benden bu kadar bilgi aktarımı :) Bebişlerinize ii bakın, sakin olun panik yapmayın, sezeryan, normal doğum 36.hafta 40.hafta farketmez önemli olan sadece sağlıklıca dünyaya gelmelerii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?