yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan
bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var
:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedımkıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:
Eki Görüntüle 198525 Eki Görüntüle 198526 Eki Görüntüle 198527 Eki Görüntüle 198528
evvettt komşu teysemizin bize hediyesi :86:
organik değil ama napalım
tebrikler canım.bebiş uğur getidi.
Allah yardımıcınız olsun,gönlünüze göre olsun.
ayşecim çok güzel iyi günlerde olsun.
kızlar hadi kac haftalık oldugmuzu ve ne son bebeişlerimizi kilolarını ve boylarını yazalım ilk ben yazayım 30 haftlıgım 1500kilo olmus oğlum ama inanmayacaksınız ama boyunu sormayı unuttum ve doktorda sölemeyi sıra sizde
amanın cıddı cok guselmıs ellerıne saglık komsunun..Eki Görüntüle 198525 Eki Görüntüle 198526 Eki Görüntüle 198527 Eki Görüntüle 198528
evvettt komşu teysemizin bize hediyesi :86:
organik değil ama napalım
buyumus sıpam valla yanakları fılan cok cıcıydı masallaah
ayyy yerim ben onu maşallah büyümüş yaaa
neee rejim mi ufff sende mi yaa
valla benim yarın akşam endokrinologda randevum var sölicem adama açım yeter dicem
neyse gıyınce cekersın foto ozmnselina valla böle olcaksa bebişler işimiz varpek alaka ilgi istiyolar anladıgım kadarıyla elimiz mahkum artık napalım:)
gem aldıklarımı kendi evime bıraktım o yüzden resimlerini ekliyemiyorum ama pijama nbb marka gecelik sabahlıkta aqua marka .aqua nın modelleri çok güsel bu arada ama fiyatları diğerlerinden yüksek.senin de bebişin kocaman olmuş maşallah
biz de çarşamba gidicez bi ay oldu görmeyi özledim valla bakalım bizim ki ne kadar bütümüş en son 640gr dı minnoşum:)
kızlar hadi kac haftalık oldugmuzu ve ne son bebeişlerimizi kilolarını ve boylarını yazalım ilk ben yazayım 30 haftlıgım 1500kilo olmus oğlum ama inanmayacaksınız ama boyunu sormayı unuttum ve doktorda sölemeyi sıra sizde
amanın cıddı cok guselmıs ellerıne saglık komsunun..
ayhh ne gusel olur bunun ıcınde senın tombık sosıs tam yemelık
buyumus sıpam valla yanakları fılan cok cıcıydı masallaah
senın sekerden dolayı rejım benım 10 kılo aldıgım ıcın dıkkat edıcez artık
neyse gıyınce cekersın foto ozmn
ayy baya olmus gıt hasret gıder cok buyumus bulucaksın
guzel haberler getır bıze
buarada bızım mobılyalarımız gelmıstı ya bugun sıfonyerın ust cekmecesıne carptım kapandı gerı actım (havalandırıorusya hepsı acık ) anam bı baktım yan tarafı kazınmıs resmen cekmecenın ıcındekı stoplama sıstemı cızıo..aradım mobılyacılar geldı
ben sanıorumkı cekmeceyı alıp yapıp getırcekler
bole bıseyı kabul edemeyız hıc olmaması gereken bır durum kusurumuz ıcın takımın yenısını getırıces sıze dedıler
ıyıkı sılıp temızlememısım aglardım kesınlıkle
gülçincim komşunun eline sağlık çok güzel yapmış güle güle giysin inş kızımız.....
ya kızlar benim oğlum karnımda sürekli geriniyor o sırada karnım sertleşiyor acaba kasılmamı oluyor bende yoksa oğlumun gerilmesi mi sizlerde de oluyor mu böyle hele bugün çok aşırı bir gerilme var yaaa......
buarada bızım mobılyalarımız gelmıstı ya bugun sıfonyerın ust cekmecesıne carptım kapandı gerı actım (havalandırıorusya hepsı acık ) anam bı baktım yan tarafı kazınmıs resmen cekmecenın ıcındekı stoplama sıstemı cızıo..aradım mobılyacılar geldı
ben sanıorumkı cekmeceyı alıp yapıp getırcekler
bole bıseyı kabul edemeyız hıc olmaması gereken bır durum kusurumuz ıcın takımın yenısını getırıces sıze dedıler
ıyıkı sılıp temızlememısım aglardım kesınlıkle
saol teyseciiimmm :82: ama bebem sıçan kadar sadecenek :86::86:
parasını da geri verin deseydin
bende 19 nisanda gitmiştim en son 913 gm dı tosunum 24 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam...
yarın akşamda 6,30 da randevum var bakalım ne kadar büyümüş tosunum.....
o karnın sertlesıyor ya 1 saat ıcınde kackere oluyor dr un onu soracak sana..takıp et sayısı onemlı..muhakkak soyle dr una..gunde 2 yada 3 kere oluo bana genelde tuvaletten sonra..gülçincim komşunun eline sağlık çok güzel yapmış güle güle giysin inş kızımız.....
ya kızlar benim oğlum karnımda sürekli geriniyor o sırada karnım sertleşiyor acaba kasılmamı oluyor bende yoksa oğlumun gerilmesi mi sizlerde de oluyor mu böyle hele bugün çok aşırı bir gerilme var yaaa......
haftasına gore gayet ıyı sıcan fılan degılsaol teyseciiimmm :82: ama bebem sıçan kadar sadecenek :86::86:
parasını da geri verin deseydin
vardır bunda bir hayr....o takım kısmet değilmiş yenisi kısmetmiş desene.....
iyiki erkenden farketmişsin canım.....
bizde en son 22 nisan da gittik 640 gram dı, anaam arada baya fark var benim sıpa küçücükmüş yaaa! maşallah sizegerçi aramızda bi hafta fark var belki de ondan fark ediyodur bu kadar:44:
gem şanslısın valla gerçi yeni gelenlerin tekrar kokuları cıksın die bi daha bekliycen:)
allah cezanı vermesin çocuğu neye benzetiyorsun yaa benzetme şöyle hayvanlara çocukumu......
bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:bizde en son 22 nisan da gittik 640 gram dı, anaam arada baya fark var benim sıpa küçücükmüş yaaa! maşallah sizegerçi aramızda bi hafta fark var belki de ondan fark ediyodur bu kadar:44:
gem şanslısın valla gerçi yeni gelenlerin tekrar kokuları cıksın die bi daha bekliycen:)
canım seninki küçük değil benimki olduğundan biraz büyüktü.....
o karnın sertlesıyor ya 1 saat ıcınde kackere oluyor dr un onu soracak sana..takıp et sayısı onemlı..muhakkak soyle dr una..gunde 2 yada 3 kere oluo bana genelde tuvaletten sonra..
haftasına gore gayet ıyı sıcan fılan degıl
bırebır aynısı gelcek nasılsa hıc derdım degıl canım
ben mobılya konusunda bole bahtsızım zaten bı aksılık olmasa sasardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?