Günaydın annişkolar.
beniim bugün çok uykum var birde halsizlik var üzerimde sersem gibiyim.
sanırım bi bardak kafeinli bişiler içmeden kendime gelemicem gibi
Üzerimdeki uyuşukluğu atmam lazım
bütün gün geçmez yoksa böyle
doğumlarımıza az kaldı aaaaaaaaaaaaaaaaaz
günaydın kızlar.....
şöyle bir dünümü özet geçeyim....
sabah 9 da aman allahım kayınpeder aradı anan gelcek evde misin evdeyim 10 da kapım çaldı uyku muyku hak getire kaynanamla 12 ye kadar oturduk felan sonra temizlik ve ütüye giriştim.....
bu ütü işi çok zormuş yaa çok zaman alıyor ve ayakta olduğumuz için sürekli yorucuda yada ben çok titizleniyorum ütü konusunda ağırlaşmadan yıkama ve ütü işini halledin bence.....
gem güzel haberler aldı herhalde gününü gün etti hiç gelmemiş yaaa......bizde yarın gitcez doktor abimize......oğlumu çok özledim......
bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım.....
biz kayınvalıdemlere yaylaya gıttık hafta sonu. cumartesı iş çıkışı gıttık akşamda orda kaldık. ertesı gunde bahçe sefası vardı.. Bahar geldi bol bol yayla sefası yaparız biz artık. benım kayınvalıdem cok dusuncelıdır ayrıca. ben davet etmezsem gelmez bıle. gelecek olsada arar sorar napıyorsunuz musaıtmısınız diye..
Ben ütü işini oturarark yapıyorum valla. tv karsına gecıyorum. koltuga gore ayalrıyorum utu masasının boyunu tw ızleyip bı yandanda ütümü yapıyorumyorucu da olmuyor hem
Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz
cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık
sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok
gunadıııııınnnnnnnnnn
ee bu saatlerde kımse olmuyo demekkı bosuna mı erken kalktım ben
cok delı tekmelerle uyandım elınden gelse bı saga bı sola vurcak benı bu sıpa
Günaydınnnn herkesee..
Dün akşam işyerinde tetanoz aşısı oldumm kolum ağrıyorr ellerim şiştii avucumu kapatamıyorumm canım acıyorr.... Uykusuzummm bugün nasıl bitecekkkk...
zaten aşını olmamısmıydın bu nerden cıktı bu haftada :26:Günaydınnnn herkesee..
Dün akşam işyerinde tetanoz aşısı oldumm kolum ağrıyorr ellerim şiştii avucumu kapatamıyorumm canım acıyorr.... Uykusuzummm bugün nasıl bitecekkkk...
kocem şok oldu gobegımı ızlerken elını koyunca duruyo çoçuk dıodum ya resmen sarsıyo bu normalmı dıyıp durdugenelde oluyorduda bugün bi azlık var nedense.....
bana öyle yaptımı psikolojik baskı uyguluyorum çocukuma yerin daraldımı görcem seni diyorum.........benide bir sağa bir sola çekiyor bu zamanlar çoşma zamanları sanırım.......
amanın haftaya 30 hafta
benı panık sardı ıyıce cok az kaldı yahu
deme öyle deme öyle benide korku alıyor bazen düşünüyorum normal olursa sancım gelirse oturur ağlarım herhalde o panikle şurda 10 haftamız kaldı yaaa inanması çok güç gerçekten.......
sancın gelınce aglıcanmı
ay kısım bız şoka gırerız bence aglamak aklımıza gelmes
benim gelir
bas bas bağırcam ağlıcam gelsin o günler inşallah
öfff amma sıcak yaaa sabah uyandım 7 de ne varsa sankı bı bulantı ayy mahvoldum sonra donerken uyuya kalmışım artık uyumak zor oldu ıyıce backa arsına yastık sırtıma yorgan karnıma destek adama yer kalmıyor benden yatagın ucunda yatıyor garıbım oğlum acaıp hareketlı bugunlerde sankı ıcımde balık var maşallah hoplayıp duruyor resmen yarın doktor kontrolumuz var 33 oldum cok sukur darısı dogumun başına
genelde oluyorduda bugün bi azlık var nedense.....
bana öyle yaptımı psikolojik baskı uyguluyorum çocukuma yerin daraldımı görcem seni diyorum.........benide bir sağa bir sola çekiyor bu zamanlar çoşma zamanları sanırım.......
geçmiş olsun canım yaaa inş hemencecik geçer......
sancın gelınce aglıcanmı
ay kısım bız şoka gırerız bence aglamak aklımıza gelmes
bagırarak cocuk doguran sadece hurrem
onlara ozenme ben dogurıyım anlatıcam sana napılcanı
okadar canta hazırlıcas dıorus o cantayı almak kımın aklına gelıcek bakalım arabayamı koysak hazırlayınca hemen :111:doğru diyorsun şoka girer elimiz ayağımız birbirine dolanır ne yapacağımızı şaşırırız........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?