• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

KIZLAR ÇOĞUM UZUN BEBİŞİ ASLAN BURCU OLACAK. OKUYUN BAKALIM :34:

Aslan burcu çocuğu (24 Temmuz-23 Ağustos)
Kendi haline bırakıldığında neşeli ve keyifli, bırakılmadığı takdirde ise öfkeli, saldırgan olabilir. Ya da içine kapanabilir. Onu baskı altında tutmak, hareketliyapısında olumsuz tepkilere sebep olacaktır. Özellikle başkalarının içinde azarlamak, küçük düşürmek, emirler vermek gururunu kırar, hatta size karşı bile çıkabilir.Kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gider, hatta bazen kendini bir kral zannedip etrafında uşak gibi dolanmanızı isteyebilir, kendisine kendi işini yapmak zorunda olduğunugöstermeniz gerekir. Çabuk öğrenirler, zekidirler, ama öğrenmeye pek hevesli olmayabilirler. Başarılarından dolayı övülmesi ya da rekabet zorunluluğu hissetmesi butembelliğini yok eder. Sempatik, sevimli, tipik aslan çekiciliği ile insanların ilgisini her zaman için toplarlar. Para konusuna gelince cömerttirler ve harcamayı severler.Bu çocuklar sıkılmaya gelmezler, özgür olmalılar, bağımsız hareket etmeliler, verdiğiniz sert emirleri muhtemelen reddedecektir ya da gururu incineceğinden içinekapanacaktır. Ona uyguladığınız disiplin yumuşak, sürekli ve sabır isteyen bir durum. Ne kadar burnunun dikine, cesur gözükse de küçük aslanın yüreğinde korkularvardır. Onu bütün şefkat ve sevginizle sarın

kızlar hadi kac haftalık oldugmuzu ve ne son bebeişlerimizi kilolarını ve boylarını yazalım ilk ben yazayım 30 haftlıgım 1500kilo olmus oğlum ama inanmayacaksınız ama boyunu sormayı unuttum ve doktorda sölemeyi sıra sizde

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan :75:

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:
:46::46:

tebrikler canım.bebiş uğur getidi.

:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedım :60::60: kıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:

Allah yardımıcınız olsun,gönlünüze göre olsun.

ayşecim çok güzel iyi günlerde olsun.

kızlar hadi kac haftalık oldugmuzu ve ne son bebeişlerimizi kilolarını ve boylarını yazalım ilk ben yazayım 30 haftlıgım 1500kilo olmus oğlum ama inanmayacaksınız ama boyunu sormayı unuttum ve doktorda sölemeyi sıra sizde

canım herkesın doktor randevusu bır degılkı. ben en son 11 mayısda gıtmıstım. bidahaki randevumda 10 hazıran. her hafta degısıo bebıslerın kılosu boyu..Hepımızın solemesı ıcın herkesın aynı anda gıtmesı lazım:44:

selina valla böle olcaksa bebişler işimiz var :34: pek alaka ilgi istiyolar anladıgım kadarıyla elimiz mahkum artık napalım:)
gem aldıklarımı kendi evime bıraktım o yüzden resimlerini ekliyemiyorum ama pijama nbb marka gecelik sabahlıkta aqua marka .aqua nın modelleri çok güsel bu arada ama fiyatları diğerlerinden yüksek.senin de bebişin kocaman olmuş maşallah:nazar:
biz de çarşamba gidicez bi ay oldu görmeyi özledim valla bakalım bizim ki ne kadar bütümüş en son 640gr dı minnoşum:)

amanın cıddı cok guselmıs ellerıne saglık komsunun..:46::46:
ayhh ne gusel olur bunun ıcınde senın tombık sosıs tam yemelık :56::56::56:
:60::60::60::60::60:

ayyy yerim ben onu maşallah büyümüş yaaa
neee rejim mi ufff sende mi yaa:43::43:

valla benim yarın akşam endokrinologda randevum var sölicem adama açım yeter dicem:50::50:
buyumus sıpam valla yanakları fılan cok cıcıydı masallaah :nazar::nazar:
senın sekerden dolayı rejım benım 10 kılo aldıgım ıcın dıkkat edıcez artık

selina valla böle olcaksa bebişler işimiz var :34: pek alaka ilgi istiyolar anladıgım kadarıyla elimiz mahkum artık napalım:)
gem aldıklarımı kendi evime bıraktım o yüzden resimlerini ekliyemiyorum ama pijama nbb marka gecelik sabahlıkta aqua marka .aqua nın modelleri çok güsel bu arada ama fiyatları diğerlerinden yüksek.senin de bebişin kocaman olmuş maşallah:nazar:
biz de çarşamba gidicez bi ay oldu görmeyi özledim valla bakalım bizim ki ne kadar bütümüş en son 640gr dı minnoşum:)
neyse gıyınce cekersın foto ozmn :37:
ayy baya olmus gıt hasret gıder cok buyumus bulucaksın :16::16:

guzel haberler getır bıze

bende 19 nisanda gitmiştim en son 913 gm dı tosunum 24 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam...
yarın akşamda 6,30 da randevum var bakalım ne kadar büyümüş tosunum.....

buarada bızım mobılyalarımız gelmıstı ya bugun sıfonyerın ust cekmecesıne carptım kapandı gerı actım (havalandırıorusya hepsı acık ) anam bı baktım yan tarafı kazınmıs resmen cekmecenın ıcındekı stoplama sıstemı cızıo..aradım mobılyacılar geldı

ben sanıorumkı cekmeceyı alıp yapıp getırcekler

bole bıseyı kabul edemeyız hıc olmaması gereken bır durum kusurumuz ıcın takımın yenısını getırıces sıze dedıler :53:

ıyıkı sılıp temızlememısım aglardım kesınlıkle :9:

gülçincim komşunun eline sağlık çok güzel yapmış güle güle giysin inş kızımız.....:54:

ya kızlar benim oğlum karnımda sürekli geriniyor o sırada karnım sertleşiyor acaba kasılmamı oluyor bende yoksa oğlumun gerilmesi mi sizlerde de oluyor mu böyle hele bugün çok aşırı bir gerilme var yaaa......

amanın cıddı cok guselmıs ellerıne saglık komsunun..:46::46:
ayhh ne gusel olur bunun ıcınde senın tombık sosıs tam yemelık :56::56::56:

buyumus sıpam valla yanakları fılan cok cıcıydı masallaah :nazar::nazar:
senın sekerden dolayı rejım benım 10 kılo aldıgım ıcın dıkkat edıcez artık

neyse gıyınce cekersın foto ozmn :37:
ayy baya olmus gıt hasret gıder cok buyumus bulucaksın :16::16:

guzel haberler getır bıze

saol teyseciiimmm :82: ama bebem sıçan kadar sadecenek :86::86:

buarada bızım mobılyalarımız gelmıstı ya bugun sıfonyerın ust cekmecesıne carptım kapandı gerı actım (havalandırıorusya hepsı acık ) anam bı baktım yan tarafı kazınmıs resmen cekmecenın ıcındekı stoplama sıstemı cızıo..aradım mobılyacılar geldı

bole bıseyı kabul edemeyız hıc olmaması gereken bır durum kusurumuz ıcın takımın yenısını getırıces sıze dedıler :53:

parasını da geri verin deseydin :60:

gülçincim komşunun eline sağlık çok güzel yapmış güle güle giysin inş kızımız.....:54:

ya kızlar benim oğlum karnımda sürekli geriniyor o sırada karnım sertleşiyor acaba kasılmamı oluyor bende yoksa oğlumun gerilmesi mi sizlerde de oluyor mu böyle hele bugün çok aşırı bir gerilme var yaaa......

:81: teşekkür ederim tatlıımmm :16::16:

berkay burdayım dio işte sana :65:

vardır bunda bir hayr....o takım kısmet değilmiş yenisi kısmetmiş desene.....:9:
iyiki erkenden farketmişsin canım.....

bende 19 nisanda gitmiştim en son 913 gm dı tosunum 24 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam...
yarın akşamda 6,30 da randevum var bakalım ne kadar büyümüş tosunum.....

bizde en son 22 nisan da gittik 640 gram dı, anaam arada baya fark var benim sıpa küçücükmüş yaaa! maşallah size:nazar: gerçi aramızda bi hafta fark var belki de ondan fark ediyodur bu kadar:44:

gem şanslısın valla gerçi yeni gelenlerin tekrar kokuları cıksın die bi daha bekliycen:)

o karnın sertlesıyor ya 1 saat ıcınde kackere oluyor dr un onu soracak sana..takıp et sayısı onemlı..muhakkak soyle dr una..gunde 2 yada 3 kere oluo bana genelde tuvaletten sonra..
saol teyseciiimmm :82: ama bebem sıçan kadar sadecenek :86::86:

parasını da geri verin deseydin :60:
haftasına gore gayet ıyı sıcan fılan degıl :66:
vardır bunda bir hayr....o takım kısmet değilmiş yenisi kısmetmiş desene.....:9:
iyiki erkenden farketmişsin canım.....

bırebır aynısı gelcek nasılsa hıc derdım degıl canım :8:
ben mobılya konusunda bole bahtsızım zaten bı aksılık olmasa sasardım :36:

bizde en son 22 nisan da gittik 640 gram dı, anaam arada baya fark var benim sıpa küçücükmüş yaaa! maşallah size:nazar: gerçi aramızda bi hafta fark var belki de ondan fark ediyodur bu kadar:44:

gem şanslısın valla gerçi yeni gelenlerin tekrar kokuları cıksın die bi daha bekliycen:)

canım seninki küçük değil benimki olduğundan biraz büyüktü.....

allah cezanı vermesin çocuğu neye benzetiyorsun yaa benzetme şöyle hayvanlara çocukumu......:57::57::57::57::57::57::57::57:
:53::53::53::53::53:

sıddete hayır :20:

bunlar gelelı 15 gun fılan oldu heralde cok kalmadı kokusu hava guzelya gecelerı fılanda kapamıyorum balkonu sorun olmıcak anlasılan ..yaz olmasının tek avantajı bu sanırım :97:

o karnın sertlesıyor ya 1 saat ıcınde kackere oluyor dr un onu soracak sana..takıp et sayısı onemlı..muhakkak soyle dr una..gunde 2 yada 3 kere oluo bana genelde tuvaletten sonra..

haftasına gore gayet ıyı sıcan fılan degıl :66:

bırebır aynısı gelcek nasılsa hıc derdım degıl canım :8:
ben mobılya konusunda bole bahtsızım zaten bı aksılık olmasa sasardım :36:

hemşirede demişti say diye ama ben unuttum bak görüyor musun......karnımda sanki iki tane var ya bi midemin üstünde bi kasıklarımda..... 1 saat içinde bayağa oldu yaaa.....

Back
X