-----2010 KASIM hamişleri----

amiiiiiiinnnnnn

:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedım kıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:

tebrik ederizzzzzzzzzzzz.bebiş uğurlu gelmeye başlamış bile size şimdidennnn knmhtp
teşekkür ederiz.... inş. daha büyük şanslar getirecek meleğim benim

Allah yardımcınız olsun seckin, hayırlısı ile gönlünüzdeki nasip olur inşallah.

oooo supper hadı gozunuz aydın Goktug un sansı kısmetı demekkı

mehtapcım hayırlı olsun canım.....inş bebişlerimiz kısmetleriyle gelecek.....

seçkin sizin içinde hayırlısı olsun inş dualarımız sizinle sizde bize dua edin.....koca karınla iş yapmak çok zor yawwww....

inş. canım!

ya vallahi ben bugün evi süpürüp silecektim, eşim haftasonu full ders çalıştı yapamadı adamcağız. hafta içi de işi var. hafta sonuna kadar evimi bişeyler götürmesin süpürüp sileyim dedim. dedim dedim... durdum! faaliyet yok!:26:

soledıklerının hepsı bendede var dua etmekten baska yapabılcek bısı yok zaten Allah yardımcınız olsun

bu hafta sonu bende temızleyemedım evı bıde evdede yoktuk aksam 8 de geldıkk. o saatten sonra eşimle ikimizde cok usendık hafta ıcıne kaldı anlasılan.

Saol canım..

Ne güsel göstermiş yüzünü cimcime

pur teyse organik ip almıştım komşum bana örgü örcek ama ORGANİK

Hadi gözünüz aydın

bnm adım artık organik olsun :86::86::86:

daha neler örüyo kadın

bunu 2 günde ördü uyumuyo eline iş alınca

Aynı ben

Senin adın değişmez bundan sonra: Kurtlu Çüçük
Ama kurtlar organik olabilir bi araştırması lazım isviçreli bilimadamlarının :86::86:

ah yaa amma hava yaptınız orgulerınızle cıcıler topıgı bu topık ah ulan annem burda olsaydıda gözünüz örgü görseydi annem kayserıde oldugu ıcın buraya doguma gelcek ancak burda mevlut yaptıktan sonra kayserıdede mevlut yapcaz kısmetse yanı tümmmmmmm cicileri kayserıde oğluşumun ama olsun nasılsa sız dogumdan sonrada bı topık yaparsınız bende sayfa sayfa oğlumun cicilerini yayınlarım sıze unutmadan hpsi burada dan cok amaclı banyo fminderı sıpariş ettım cok kullanışlı bı şeye benzıyor bıde yıkama torbası bebişimin mınıcık kıyafetlerı kaybolmasın demiii

Göbeğim kaptan mağara adamının göbeğine dönmüş

ben 2 gecelik 1 pijama aldım, uygun fiyatlı olanlarda var araştır iyice. tekini 30civarı aldım.
canım nerden aldın çok uyguna almışsın.
ben halen hiç bişi almadım tek bi hastane çıkışı zuhahahah
amma rahatsın gülçin yaffff al bişeyler çocukaa
çok tatlısınız maşallah ee anasına bak kızını al demişler çıtır valla
canım eski bir yöntemdir ama turnusol kağıdı testi var amnios mu başka bişeymi onda çıkar dr un yapabilir
Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..
işlerin de de Allah kolaylık versin
ayyy yerim ben onu maşallah büyümüş yaaa
neee rejim mi ufff sende mi yaa
valla benim yarın akşam endokrinologda randevum var sölicem adama açım yeter dicem

Aynı ben

Senin adın değişmez bundan sonra: Kurtlu Çüçük
Ama kurtlar organik olabilir bi araştırması lazım isviçreli bilimadamlarının :86::86:

zuhahahah ben tübitak a sunuyum bunu

bu tek hırka iki taraflı mı giyiliyor? pek anlayamadım o kısmını ama çok hoşuma gitti. güle güle giysin zeynep hanımcım.

iki taraflı tatlım

amaninnn çok şirinmiş bunlarrrrrrrr

teşekkür ederiiissss :82:

Çok cicilerr bayılldımm güle güle giysin minikkkinnn

:86: teşekkür lerrrrr :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…