rica ederim hayatım ne demek
inşallah canım ya, çok sevindim... yıllardır öyle zor şartlarda bitirmeye çalışıyoruz ki bu okulu... resmen yakamıza yapışmıştı. bu yüzden çok önemliydi bizim için. çok teşekkür ederim... hepimizin bebişleri hepimize uğur şans getirsin inşallah.
tebrik ederizzzzzzzzzzzz.bebiş uğurlu gelmeye başlamış bile size şimdidennnn knmhtp
:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedımkıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:
oooo supper hadı gozunuz aydın Goktug un sansı kısmetı demekkıyanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan
bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var
mehtapcım hayırlı olsun canım.....inş bebişlerimiz kısmetleriyle gelecek.....
seçkin sizin içinde hayırlısı olsun inş dualarımız sizinle sizde bize dua edin.....koca karınla iş yapmak çok zor yawwww....
:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedımkıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:
inş. canım!
ya vallahi ben bugün evi süpürüp silecektim, eşim haftasonu full ders çalıştı yapamadı adamcağız. hafta içi de işi var. hafta sonuna kadar evimi bişeyler götürmesin süpürüp sileyim dedim. dedim dedim... durdum! faaliyet yok!:26:
geçmiş olsun cnm. c.tesi gittim kızım,babasının bebeklik haline çok benziyor
,doktorun renkli kartuşu bittiği için resimleri çarşamba gününe kaldı. kilosu net aklımda kalmadı yüzünü izlemekten. ama 1.100 küsurlu bişeydi sanırım. çıktıyı alınca bakarım artık. maşallah herşey yolunda
ohhh maşallah size göbüş büyümüş kızım pek güzel
pur teyse organik ip almıştım komşum bana örgü örcek ama ORGANİK
bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var
Eki Görüntüle 198525 Eki Görüntüle 198526 Eki Görüntüle 198527 Eki Görüntüle 198528
evvettt komşu teysemizin bize hediyesi :86:
organik değil ama napalım
Ne güzel örmüş yaaAnalar neler doğuruyor işte
Ama organik olmadığı için benim puanım 3
bnm adım artık organik olsun :86::86::86:
daha neler örüyo kadın
bunu 2 günde ördü uyumuyo eline iş alınca
Eki Görüntüle 198525 Eki Görüntüle 198526 Eki Görüntüle 198527 Eki Görüntüle 198528
Göbeğim kaptan mağara adamının göbeğine dönmüş
canım nerden aldın çok uyguna almışsın.ben 2 gecelik 1 pijama aldım, uygun fiyatlı olanlarda var araştır iyice. tekini 30civarı aldım.
amma rahatsın gülçin yaffff al bişeyler çocukaaben halen hiç bişi almadımtek bi hastane çıkışı zuhahahah
çok tatlısınız maşallah ee anasına bak kızını al demişler çıtır valla
canım eski bir yöntemdir ama turnusol kağıdı testi var amnios mu başka bişeymi onda çıkar dr un yapabilirkızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var mı rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz
ayyy yerim ben onu maşallah büyümüş yaaacmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık
sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok
valla benim yarın akşam endokrinologda randevum var sölicem adama açım yeter dicemben peynır nedır bılmem hıc yemedım hayatımda :122:
kavunda seker var yemıces
gunde yarım lt sut ıcıorum kılo yapıo demekkı dedım az yaglı ıc dıdı..ee ole ıcıorum dedım.ona ramenmı 10 kılo aldın dıdı ehhehe herseyın az yaglısını kullanıorum ben bıde
bunye kılo yapıo napalım ammmaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Aynı ben
Senin adın değişmez bundan sonra: Kurtlu Çüçük
Ama kurtlar organik olabilir bi araştırması lazım isviçreli bilimadamlarının :86::86:
bu tek hırka iki taraflı mı giyiliyor? pek anlayamadım o kısmını ama çok hoşuma gitti. güle güle giysin zeynep hanımcım.
amaninnn çok şirinmiş bunlarrrrrrrr
Çok cicilerr bayılldımm güle güle giysin minikkkinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?