-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın hanımlar, ay daha çok var derken az zamanlar kaldı doğumlara. kolay kolay doğururuz inş. Kursta bağırmayın bagırmak için kullanacagınız gücü ıkınmak için kullanın dediler. Kızlar haberiniz ola.
Dün 2.tetanozu oldum kolum gene şişti hiç sevmiyorum bu aşıları yaaaa. Bu hafta oğlumun eşyalarını yıkayacağım. Temiz temiz beklesinler çantaya koyacaklarımı falan hazırlıyorum yavaştan yavaştan. Bu haftasonu doktor randevumuz var bizimde yakışıklımı görcem

Yok canım buı sene olmamışdım ben hersene işyerinde yapılıyor die doktorumda vurulmamışdım ...
Sadece ellerim deil ayakklarım bacaklarımda şişşş.. buyüzden doktor normal demişti... ama benim tansiyonda düşük çıktı şimdi de devamlı onu kontrol ettiriyorum.. ödemin sebebi olabilirmiş tansiyon düşüklüğü.. Uffffffffffff ne yapıcam şaşırdımm..:26:

bagırmadan dr ıkın dedıgınde ıkınınce cok kolay dogum oluyormus yanı yapanlar ole dıo ama ne halde olcas kımbılır
ay o mınık seyler nası utulenır oyuncak gıbı hıc dusunmemıstım
guzel haberler getır yakısıklından

hersene tetanoz asısı alla alla 10 senelık oluyorlar dıye bılorum ben :26:

buarada benım oglanın kafası sol kaburgamın altında..cmtsı usg de bakınca dr dıdıkı bundan sonra sırtustu yatmak yasak..cunku kafasının altında benım atardamarım kalmıs tansıyonun duser az kan akısı oldugundan dıkkat edeceksın dıdı ...kocakafalım gıtmıs nereye koymus kafayı yauu :97:

slmla anneler...

biz bugün 12 ye kadar uyuduk... kapım çalmasa daha da uyuyacaktım. birazdan sağlık ocağına gideceğim yarın da doktor randevumuz var. umarım bu sefer yüzünü döner de, bakarız kime benziyor bizim cücük bakalım yarın ola hayrola...

Canım bizim fabrika alüminyum fabrikası ne olur neolmaz die hersene yapılır burda işcillere memurlar için mecburi deil ama vurulmasının da bir sakıncısı yok demişti doktorumuz...

Sende dikkat kendineee.. Bıcırıkk şimdiden başladı haylazlıklara hadibakalımm...

ben kalkana kadar kackere calıyo o kapı hıc bakmıyorum bıle
herkes yuzunu donsun dıyo ben ayaklarını yuzunden ceksınde gorıyım dıorum
gorursun ınsallah ya doyadoya bak
işin ilgişnc yanı o zaman herkese bı panık gelıyor bı tek sen rahat oluyorsun

unutmazssın yanı hatta unuttuklarını hatırlarsın
ya benım esım acayıp panık zaten ben ondan korkuyorum muhtemelen dedıgın gıbı olcaz

edıyorum edıyorum sadece sol tarafıma yatıorum zaten robot gıbı ..

turkuaz senınde tansıyon dusuk bole bıse olmasın sendede damarına basıodur belkı hamsi:26:

bilmiyorum ki canım ama benim tansiyon yemek yiyince düzeliyor.....
gece uyanıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorum sağa sola dönerken wc ihtiyacım gelmişse eğer mahvoluyorum yok böyle birşey ya hemen adama sarıyorum sen rahat uyu ben işkence çekiyorum burda diye.....
bakalım bugün öğrencez duruşunu beyimizin....karnım sertleşiyor kasılıyor tek endişem bu şuanda direk onu sorcam doktora......

bizimkinin ayakları tepemde gezio valla biz daha hiç renkli göremedik gem... müthiş merak ediyoruz. 18. hafta mı neydi tam hatırlamıyorum çok istedik die renkli gösterdi o zaman pek bişiye benzemiyordu çok küçüktü :82: bakalım yarından umutluyum...

Günaydıınn cici anneler
tünaydın dıcektın sanırım
nbr şekerım ıyımısınız
ben yatagın ıcındekı yastıkları aşmaya calısıyorum kalkmak ıcın ondan cok zzor kalkıorum 4 yastık fılan var yatakta cunku
ben korkuorum valla bu kasılmandan senın saymadınmı dun aksam

ınsallah gorursun yaa..bız hepsını cerceveye koyduk bıle :97:

günaydın mı.........
biz akşamı ettik nerdeyse........
hoşgeldin canım.......
tünaydın dıcektın sanırım
nbr şekerım ıyımısınız
Bana gün yeni aydı napalım :89:

Bugün daha kötüyüm, boğasım da acıyor
Öksürüyorum öksürdükçe de çoçukum rahatsız oluyor galiba, dört dönüyor :26:

Bana gün yeni aydı napalım :89:

Bugün daha kötüyüm, boğasım da acıyor
Öksürüyorum öksürdükçe de çoçukum rahatsız oluyor galiba, dört dönüyor :26:

balla zencefıl ye bak benım bogazım hep ole gectı ..karabıberde olur yanması lasım bogazının..

oksururken karnını tut annem ole dıo bana

amanın haftaya 30 hafta

benı panık sardı ıyıce cok az kaldı yahu

deme öyle deme öyle benide korku alıyor bazen düşünüyorum normal olursa sancım gelirse oturur ağlarım herhalde o panikle şurda 10 haftamız kaldı yaaa inanması çok güç gerçekten.......

ya az kaldı kızlarrr bende tırsıom aklıma gelince bazen. Düşününce bile panik oluyor insan

hoşgeldin pur teyseee

bugün saflığım üstümde benim ya yatmak istemiyom uyumak istemiyorm gezmekte istemiyom napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…