• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın annişkolar.

beniim bugün çok uykum var birde halsizlik var üzerimde sersem gibiyim.

sanırım bi bardak kafeinli bişiler içmeden kendime gelemicem gibi

Üzerimdeki uyuşukluğu atmam lazım

bütün gün geçmez yoksa böyle:emir_bebek::19:

günaydın şekerriimm :82:

vucüt yorgun tabi ama az kaldı biticek bu iş günleri sabredin :86:

dün akşam ve bugün bebeğimin hareketleri daha az size bu haftalarda olmuşmuydu yne tepiyoda geçen haftakiler kadar sert değil :84:

doğumlarımıza az kaldı aaaaaaaaaaaaaaaaaz:65::65::65::65::65::65::65::65::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
:66::66::66::66::66::66:

nerdesin sen??? hiç topikine uğramıyorsun??? başka topiklerle bizi aldatıyorsun dimi???

günaydın kızlar.....
şöyle bir dünümü özet geçeyim....:9:
sabah 9 da aman allahım kayınpeder aradı anan gelcek evde misin evdeyim 10 da kapım çaldı uyku muyku hak getire kaynanamla 12 ye kadar oturduk felan sonra temizlik ve ütüye giriştim.....
bu ütü işi çok zormuş yaa çok zaman alıyor ve ayakta olduğumuz için sürekli yorucuda yada ben çok titizleniyorum ütü konusunda ağırlaşmadan yıkama ve ütü işini halledin bence.....
gem güzel haberler aldı herhalde gününü gün etti hiç gelmemiş yaaa......bizde yarın gitcez doktor abimize......:1::1::1::1: oğlumu çok özledim......:69::69:
bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım.....

kolay gelsin eve ütü sıcak havada hiç çekilmesss... bende azar azar yıkadım biriktirmeden ütüledim. babamızın ütüsünden öffflerdim... ama oğlu daha zorlu çıktı...

biz kayınvalıdemlere yaylaya gıttık hafta sonu. cumartesı iş çıkışı gıttık akşamda orda kaldık. ertesı gunde bahçe sefası vardı.. Bahar geldi bol bol yayla sefası yaparız biz artık. benım kayınvalıdem cok dusuncelıdır ayrıca. ben davet etmezsem gelmez bıle. gelecek olsada arar sorar napıyorsunuz musaıtmısınız diye..
Ben ütü işini oturarark yapıyorum valla. tv karsına gecıyorum. koltuga gore ayalrıyorum utu masasının boyunu tw ızleyip bı yandanda ütümü yapıyorum:9: yorucu da olmuyor hem

evet bu da bir çözüm ama ben gebelikten önce böle ütü yaparken dizimide ütülemiştim.
hemde yazın, sort vardı üstümde... sıcakta yara kavruldu. deniz havuz yasaklandı... o yüzden oturarak ütü yapmam...

Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz :53:

Allah gönlüne göre vermiş... geriside hallolur...
bende de atama isteği var... haftaya belli olcak... taşınma-toplanma bakalım bizde de olcakmı???

cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık :69:
sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo :19:
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo :53::53:
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım :52:
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr :23:
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım:5:11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı :30:
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa:9:
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok :49:

maşallahhh:nazar:
büyüyooo sıpalar... sığınamıyorlar artık!!!:emir_bebek:

günaydın...

gelemedim kaç gündür... hep bu tercihler yüzünden... meb okul listelerini 8 punto yapınca gözlerim ağrıdı bilgisayara bakmaktan...:37:
dün son haini verdik kocamla... bugun işlemleri yaptırıp nokta koyuyoruz.
Allahın izniyle güzel bi yerlere giderisss... gidemesek de kadroya geceriz... bebemin şansına...

dün bizide ilk defa hıçkırık tuttu. yaklaşık 10 dk. tamda tercihleri bilgisayara kaydederken. babamızın elini alıp göbekime koydum. adam bi güldü bi güldü...:9: bebem de içerde sekip duruyordu herhalde...
bizim babamızda cinstir. hıçkırk tuttumu 1 saat sürer. su içmek vb. çözümler fayda etmess...
oğlanın hıçkırması bi hoşuna gitti... babanamı benzedin sennnn??? diyip diyip sevdi...:69:

günaydın kızlar.....

beytlena topiğin abisi olcak senin oğluşun maşallah...........:nazar::nazar::nazar:

benim bugün çok işim var banka maliye valla şimdiden mahvoldum ben akşamada allah izin ederse doktor abimizi görmeye gidicez oğlumu akşamdan beri tembihliyorum yüzünü göster diye bakalım göstercek mi ama bi ara kızdım ona çok tepikledi beni diye:17::17::17::17: şimdi inadına göstermicek..........

Son düzenleme:
gunadıııııınnnnnnnnnn :3:

ee bu saatlerde kımse olmuyo demekkı bosuna mı erken kalktım ben :37:

cok delı tekmelerle uyandım elınden gelse bı saga bı sola vurcak benı bu sıpa :52:

Günaydınnnn herkesee..

Dün akşam işyerinde tetanoz aşısı oldumm kolum ağrıyorr ellerim şiştii avucumu kapatamıyorumm canım acıyorr :14:.... Uykusuzummm bugün nasıl bitecekkkk... :14:

gunadıııııınnnnnnnnnn :3:
ee bu saatlerde kımse olmuyo demekkı bosuna mı erken kalktım ben :37:
cok delı tekmelerle uyandım elınden gelse bı saga bı sola vurcak benı bu sıpa :52:

genelde oluyorduda bugün bi azlık var nedense.....
bana öyle yaptımı psikolojik baskı uyguluyorum çocukuma yerin daraldımı görcem seni diyorum.........:9::9::9::9::9: benide bir sağa bir sola çekiyor bu zamanlar çoşma zamanları sanırım.......

Günaydınnnn herkesee..

Dün akşam işyerinde tetanoz aşısı oldumm kolum ağrıyorr ellerim şiştii avucumu kapatamıyorumm canım acıyorr :14:.... Uykusuzummm bugün nasıl bitecekkkk... :14:

geçmiş olsun canım yaaa inş hemencecik geçer......

Günaydınnnn herkesee..

zaten aşını olmamısmıydın bu nerden cıktı bu haftada :26:
ellerın sısmesı normalmıymıs ılk defa duydum
bana öyle yaptımı psikolojik baskı uyguluyorum çocukuma yerin daraldımı görcem seni diyorum.........:9::9::9::9::9: benide bir sağa bir sola çekiyor bu zamanlar çoşma zamanları sanırım.......
kocem şok oldu gobegımı ızlerken elını koyunca duruyo çoçuk dıodum ya resmen sarsıyo bu normalmı dıyıp durdu :52::52:
yok dıdım normal degıl benımkı canafar :37:
ben bunları hıssetmek ıcın cok bekledım cooook hosuma gıdıo yapma sende psıkolojık baskı fılan 3 ay sora ozluyo olcksın :16:

benim koca ee olcak o kadar içinde erkek adam var deyip duruyor.....
evet özlicez hemde çok....

amanın haftaya 30 hafta :52::52::52:

benı panık sardı ıyıce cok az kaldı yahu

deme öyle deme öyle benide korku alıyor bazen düşünüyorum normal olursa sancım gelirse oturur ağlarım herhalde o panikle şurda 10 haftamız kaldı yaaa inanması çok güç gerçekten.......:nazar:

öfff amma sıcak yaaa sabah uyandım 7 de ne varsa sankı bı bulantı ayy mahvoldum sonra donerken uyuya kalmışım artık uyumak zor oldu ıyıce backa arsına yastık sırtıma yorgan karnıma destek adama yer kalmıyor benden yatagın ucunda yatıyor garıbım oğlum acaıp hareketlı bugunlerde sankı ıcımde balık var maşallah hoplayıp duruyor resmen yarın doktor kontrolumuz var 33 oldum cok sukur darısı dogumun başına

deme öyle deme öyle benide korku alıyor bazen düşünüyorum normal olursa sancım gelirse oturur ağlarım herhalde o panikle şurda 10 haftamız kaldı yaaa inanması çok güç gerçekten.......:nazar:

:60::60::60:
sancın gelınce aglıcanmı :60::60:

ay kısım bız şoka gırerız bence aglamak aklımıza gelmes :9::9:

öfff amma sıcak yaaa sabah uyandım 7 de ne varsa sankı bı bulantı ayy mahvoldum sonra donerken uyuya kalmışım artık uyumak zor oldu ıyıce backa arsına yastık sırtıma yorgan karnıma destek adama yer kalmıyor benden yatagın ucunda yatıyor garıbım oğlum acaıp hareketlı bugunlerde sankı ıcımde balık var maşallah hoplayıp duruyor resmen yarın doktor kontrolumuz var 33 oldum cok sukur darısı dogumun başına

ay buyudunuz gıttınız ne gusel :31:

benımkıde horon tepıo bugunlerde :32:

geçmiş olsun canım yaaa inş hemencecik geçer......

Saol canım inşallahhhh :43:

Back
X