• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

rica ederim hayatım ne demek:54:

inşallah canım ya, çok sevindim... yıllardır öyle zor şartlarda bitirmeye çalışıyoruz ki bu okulu... resmen yakamıza yapışmıştı. bu yüzden çok önemliydi bizim için. çok teşekkür ederim... hepimizin bebişleri hepimize uğur şans getirsin inşallah.:emir_bebek:

amiiiiiiinnnnnn :69:

:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedım :60::60: kıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:

tebrik ederizzzzzzzzzzzz.bebiş uğurlu gelmeye başlamış bile size şimdidennnn knmhtp :46::46:
:62::62::62::62: teşekkür ederiz.... inş. daha büyük şanslar getirecek meleğim benim :69:
:selam annecıkler nasılsınız ben iş yapıyom cok yoruldum mola verdım yazlık kışlık olayına daldım of bı suruuuu utu var yokmu yardıma gelecek olan hayrına bılıyom hepınız hamılesınız kendı işinizi anca yapıyonuz ama ben en kıdemlı ve enbuyuk gobuşlunuz olarak bı şansımı deneyım dedım :60::60: kıslar babamısın cok onemli görüşmeleri var bu hafta dualarınızı beklıyorum inşallah işlerimiz yoluna gırer cok stress durumlarındayım aslında oyuzden işe verdım kendımı hepınız hamişsiniz lutfen dua edın bıze :2::2::2:

Allah yardımcınız olsun seckin, hayırlısı ile gönlünüzdeki nasip olur inşallah.

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan :75:

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:
:46::46:
oooo supper hadı gozunuz aydın Goktug un sansı kısmetı demekkı :55::55::55:

mehtapcım hayırlı olsun canım.....inş bebişlerimiz kısmetleriyle gelecek.....

seçkin sizin içinde hayırlısı olsun inş dualarımız sizinle sizde bize dua edin.....koca karınla iş yapmak çok zor yawwww....

mehtapcım hayırlı olsun canım.....inş bebişlerimiz kısmetleriyle gelecek.....

seçkin sizin içinde hayırlısı olsun inş dualarımız sizinle sizde bize dua edin.....koca karınla iş yapmak çok zor yawwww....

inş. canım!

ya vallahi ben bugün evi süpürüp silecektim, eşim haftasonu full ders çalıştı yapamadı adamcağız. hafta içi de işi var. hafta sonuna kadar evimi bişeyler götürmesin süpürüp sileyim dedim. dedim dedim... durdum! faaliyet yok!:26:

soledıklerının hepsı bendede var dua etmekten baska yapabılcek bısı yok zaten Allah yardımcınız olsun :49:

inş. canım!

ya vallahi ben bugün evi süpürüp silecektim, eşim haftasonu full ders çalıştı yapamadı adamcağız. hafta içi de işi var. hafta sonuna kadar evimi bişeyler götürmesin süpürüp sileyim dedim. dedim dedim... durdum! faaliyet yok!:26:

bu hafta sonu bende temızleyemedım evı bıde evdede yoktuk aksam 8 de geldıkk. o saatten sonra eşimle ikimizde cok usendık hafta ıcıne kaldı anlasılan.:52:

$DSCF8801.webp$DSCF8800.webp$DSCF8798.webp$DSCF8799.webp

evvettt komşu teysemizin bize hediyesi :86:

organik değil ama napalım :60::60:

geçmiş olsun cnm. c.tesi gittim kızım,babasının bebeklik haline çok benziyor :63:
,doktorun renkli kartuşu bittiği için resimleri çarşamba gününe kaldı. kilosu net aklımda kalmadı yüzünü izlemekten. ama 1.100 küsurlu bişeydi sanırım. çıktıyı alınca bakarım artık. maşallah herşey yolunda :21:

ohhh maşallah size göbüş büyümüş kızım pek güzel :nazar:

Saol canım..

Ne güsel göstermiş yüzünü cimcime :69::nazar:

pur teyse organik ip almıştım komşum bana örgü örcek ama ORGANİK :60::60::60::60::60:

:1::1::1:

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:
:46::46:

Hadi gözünüz aydın :65::65:

:60::60::60::60:
bnm adım artık organik olsun :86::86::86:

daha neler örüyo kadın :63:

bunu 2 günde ördü uyumuyo eline iş alınca:60:

Aynı ben :37::37::37:

Senin adın değişmez bundan sonra: Kurtlu Çüçük :60::60:
Ama kurtlar organik olabilir bi araştırması lazım isviçreli bilimadamlarının :86::86:

ah yaa amma hava yaptınız orgulerınızle cıcıler topıgı bu topık ah ulan annem burda olsaydıda gözünüz örgü görseydi annem kayserıde oldugu ıcın buraya doguma gelcek ancak burda mevlut yaptıktan sonra kayserıdede mevlut yapcaz kısmetse yanı tümmmmmmm cicileri kayserıde oğluşumun ama olsun nasılsa sız dogumdan sonrada bı topık yaparsınız bende sayfa sayfa oğlumun cicilerini yayınlarım sıze :60::60::60::60::60::60::60:unutmadan hpsi burada dan cok amaclı banyo fminderı sıpariş ettım cok kullanışlı bı şeye benzıyor bıde yıkama torbası bebişimin mınıcık kıyafetlerı kaybolmasın demiii

Göbeğim kaptan mağara adamının göbeğine dönmüş :30::30::30:
:60::60::60::60::60:
ben 2 gecelik 1 pijama aldım, uygun fiyatlı olanlarda var araştır iyice. tekini 30civarı aldım.
canım nerden aldın çok uyguna almışsın.
ben halen hiç bişi almadım :60::60::60: tek bi hastane çıkışı zuhahahah :60::60:
amma rahatsın gülçin yaffff al bişeyler çocukaa
çok tatlısınız maşallah ee anasına bak kızını al demişler çıtır valla :nazar::nazar:
kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var mı rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....:1:
canım eski bir yöntemdir ama turnusol kağıdı testi var amnios mu başka bişeymi onda çıkar dr un yapabilir
Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz :53:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin..
işlerin de de Allah kolaylık versin
cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık :69:

sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo :19:
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo :53::53:
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım :52:
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr :23:
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım:5:11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı :30:
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa:9:
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok :49:
ayyy yerim ben onu maşallah büyümüş yaaa
neee rejim mi ufff sende mi yaa:43::43:
ben peynır nedır bılmem hıc yemedım hayatımda :122:
kavunda seker var yemıces :23:
gunde yarım lt sut ıcıorum kılo yapıo demekkı dedım az yaglı ıc dıdı..ee ole ıcıorum dedım.:53::53:ona ramenmı 10 kılo aldın dıdı ehhehe herseyın az yaglısını kullanıorum ben bıde :9:
bunye kılo yapıo napalım ammmaaaaaaannnnnnnnnnnnn:24:
valla benim yarın akşam endokrinologda randevum var sölicem adama açım yeter dicem:50::50:

Aynı ben :37::37::37:

Senin adın değişmez bundan sonra: Kurtlu Çüçük :60::60:
Ama kurtlar organik olabilir bi araştırması lazım isviçreli bilimadamlarının :86::86:

zuhahahah ben tübitak a sunuyum bunu :60::60:

bu tek hırka iki taraflı mı giyiliyor? pek anlayamadım o kısmını ama çok hoşuma gitti. güle güle giysin zeynep hanımcım.

iki taraflı tatlım

amaninnn çok şirinmiş bunlarrrrrrrr:46: :nazar::nazar:

:61: teşekkür ederiiissss :82:

Çok cicilerr bayılldımm güle güle giysin minikkkinnn :34:

:86: teşekkür lerrrrr :82:

Back
X