-----2010 KASIM hamişleri----

zeytin konusunda bn de aynıyım gem, acıkında zeytin ekmek yerim...

benimki 13 gün önce 110 gr dı. çarşamba gene randevumuz var. bu arada sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mı? ben bu hafta yaptırıyorum.

Daha 39u görcess
amın ınsallaahhhhh

esım sordu dr a hanı bızım rısk halen devam edıormu dıdı

drumuzda dıdıkı 28 hafta oncesı olabılceklerdendı korkum onu atlattık bu saatten sonra pat dıye dogum olmaz agrıların baslıcak once..eger ozmn hala erkense ılacla gecıktırılıyor dedı..kısaca korkmuyorum artıııkkkkkkkkkk
yaptırmadım bıseyde demedı 15 gun sonra gıdıcem sorarım
en basa bısı yapmıcaas dogumdan sonra ıgne ypılcak demıstı ama :26:

Ahh ne sevindirik bir haber bu
Harikaa

maşşallahhh bebişe. bende toplamda 11 kılo almıl durumdayım doktorum bana normal demişti canım.

ben zeytin 40 yıl yemesem aklıma gelmez

bazıları sadece doğum sonrası bazıları da benmki gibi 7. ay bitimine yaptırıyorlarmış. hem de doğum sonrası. testin negatif çıktıysa sorun yok zaten.

Ahh ne sevindirik bir haber bu
Harikaa
:118::118::118::118:
maşşallahhh bebişe. bende toplamda 11 kılo almıl durumdayım doktorum bana normal demişti canım.

ben zeytin 40 yıl yemesem aklıma gelmez
benımkının hastaları hep 10-12 kıloyla dogum yapan tıpler o yusden kızıo bana
benım dolabımda en az 3 cesıt zeytın olur vaalaa
bazıları sadece doğum sonrası bazıları da benmki gibi 7. ay bitimine yaptırıyorlarmış. hem de doğum sonrası. testin negatif çıktıysa sorun yok zaten.
test yapılmadıkı bana :26:

:118::118::118::118:

benımkının hastaları hep 10-12 kıloyla dogum yapan tıpler o yusden kızıo bana
benım dolabımda en az 3 cesıt zeytın olur vaalaa

test yapılmadıkı bana :26:

ya bizim burdaki doktorun da en çok önemsediği şeydi bu test, ankaraya gittim ankaradaki doktor da yaptırttı testi... sana neden yapmadı acaba doktorun?15 gün sonrasında sen sor bence onunda kendine göre bir düzzeni vardır.

CNM şekerin ve göbüşün çok güzel maşallah

geçmiş olsun cnm. c.tesi gittim kızım,babasının bebeklik haline çok benziyor
,doktorun renkli kartuşu bittiği için resimleri çarşamba gününe kaldı. kilosu net aklımda kalmadı yüzünü izlemekten. ama 1.100 küsurlu bişeydi sanırım. çıktıyı alınca bakarım artık. maşallah herşey yolunda

ohhh maşallah size göbüş büyümüş kızım pek güzel

gemcim,çok sevindim canım sizin adınıza hep güzel haberler almak nasip olsun.

yerime bakacak kız iş başı yaptı bugün,işleri öğretiyorum. çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.

kan uyuşmazlığı için ben yarın gidicem. indirekt combs testi yapılacak ve iğne olucam.
birde doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre gerekirse bir daha iğne olucakmışım.
gemcim dr bahsetmedi mi :44:

kan uyuşmazlığı için ben yarın gidicem. indirekt combs testi yapılacak ve iğne olucam.
birde doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre gerekirse bir daha iğne olucakmışım.
gemcim dr bahsetmedi mi :44:
aradım sımdı dr u
15 gun sonraya cagırmıstı o benı kılomu kontrol ıcın..ozmn test yapıcas dıdı..
ama dogum sonrası ıgneyı kesın oluyoruz(anne negatıfse)
gemcim,çok sevindim canım sizin adınıza hep güzel haberler almak nasip olsun.

yerime bakacak kız iş başı yaptı bugün,işleri öğretiyorum. çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.

sagol canım bebegım ıyı cok sukur ama ben hafıften rejım yapıcam ıste

komşunda mı organik aysegulcin yoksa örgü organik olmaz ki?

:82:

olmasa ben nasıl alcam :82:

nakonun ... açık bi pembesi var ben ondan aldım , morun açık bi kıvamından var , beyazı var ,mavisi var tatlı renkler küçük 200 gramlık ipler ipçiye gidince bakarsın

Son düzenleme:
olmasa ben nasıl alcam :82:

nakonun ... açık bi pembesi var ben ondan aldım , morun açık bi kıvamından var , beyazı var ,mavisi var tatlı renkler küçük 200 gramlık ipler ipçiye gidince bakarsın

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var

hhaua benden de kaynaklanmış uahuahuah :82:

afedersinnn

babaya çok sevindim allah hep böle yüzünüzü güldürsün inşş tebriklerrr:81::81::81:

hhaua benden de kaynaklanmış uahuahuah :82:

afedersinnn

babaya çok sevindim allah hep böle yüzünüzü güldürsün inşş tebriklerrr:81::81::81:

rica ederim hayatım ne demek

inşallah canım ya, çok sevindim... yıllardır öyle zor şartlarda bitirmeye çalışıyoruz ki bu okulu... resmen yakamıza yapışmıştı. bu yüzden çok önemliydi bizim için. çok teşekkür ederim... hepimizin bebişleri hepimize uğur şans getirsin inşallah.

tebrik ederizzzzzzzzzzzz.bebiş uğurlu gelmeye başlamış bile size şimdidennnn knmhtp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…