- 30 Eylül 2010
- 245
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bende persembe gunu sabahı Allahın ıznıyle sezeryana gırıyorum dua edın
bu arada bende persembe gunu sabahı Allahın ıznıyle sezeryana gırıyorum dua edın
İnşallah rahat bir doğum yaparsın, dualarımız seninile.bu arada bende persembe gunu sabahı Allahın ıznıyle sezeryana gırıyorum dua edın
canım benim gözünaydın Rabbim 2nizede sağlık sıhhat versin inşallah,bence kızının bi adı da nazlı olmalıymış:)Kizlar sonunda kızım 40 +6 da normal dogum ile doğurdum bende suni sancı olmadandogdu çok şükür 3560 gr adı da Zeynep arya darısı bekleyenlerin basına
Kizlar sonunda kızım 40 +6 da normal dogum ile doğurdum bende suni sancı olmadandogdu çok şükür 3560 gr adı da Zeynep arya darısı bekleyenlerin basına
kızlar kızım persembe gunu sezeranla alıncaktı ama pazartesı gecesı cok sancım oldu ve salı sabahı sezeyana alındım.dunde eve geldık bebegımde bende cok ıyıyız Allah a sukur sadece ılk gun zor gectı sonrası kolay kımse korkmasın..bu kadar tatlı seyler ıcınde 1 gun acı cekelım cok mu..bu arada bebegım 49 cm 3.160 gr dogdu.Allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın..