2010 Kasım Bebekleri Geliyor

sonu yok Allah analı babalı büyütsün canım, geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşir.

dilemma senin de gözün aydın Allah hayırlı,uzun ömürler versin miniklere, benim de ikizlerim olsun çok isterdim, ne kadar şekerlerdir şimdi,Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:
bu arada bende persembe gunu sabahı Allahın ıznıyle sezeryana gırıyorum dua edın

kızlar eger bebişim bu hafta gelmesse pazartesi günü doguma gidiyorum suni sancı vericekler..
çok korkuyorum kendi sancımın gelmesini istiyorum ama ne gelen var ne giden 2 gün geçti şu anda 40+2 deyim..dualarınızı esirgemeyin

Kizlar sonunda kızım 40 +6 da normal dogum ile doğurdum bende suni sancı olmadandogdu çok şükür 3560 gr adı da Zeynep arya darısı bekleyenlerin basına

Kizlar sonunda kızım 40 +6 da normal dogum ile doğurdum bende suni sancı olmadandogdu çok şükür 3560 gr adı da Zeynep arya darısı bekleyenlerin basına
canım benim gözünaydın Rabbim 2nizede sağlık sıhhat versin inşallah,bence kızının bi adı da nazlı olmalıymış:):nazar:

bafo çok sevindim canim. Allah anali babali buyutsun. Normal dogum sancisi nasil bi sanci? hikayende detayli yazarsan çok sevinirim. :KK71:

bafocum hayirli olsun cnm bebegin Rabbim anali babali buyutmek nasip etsin darisi bekelyenlerin basina

bafocum hayırlı olsun .:nazar: Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş..
senın zeynepin geldi benım zeynepimde gelsin arttık:KK69:

Son düzenleme:
kızlar kızım persembe gunu sezeranla alıncaktı ama pazartesı gecesı cok sancım oldu ve salı sabahı sezeyana alındım.dunde eve geldık bebegımde bende cok ıyıyız Allah a sukur sadece ılk gun zor gectı sonrası kolay kımse korkmasın..bu kadar tatlı seyler ıcınde 1 gun acı cekelım cok mu..bu arada bebegım 49 cm 3.160 gr dogdu.Allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın..

Bafocum hayırlı olsun..
Bijo, ben 36+ 4 de doğum yaptım..Oğlumun kilosu 2710 gr bu arada:KK16:

kızlar kızım persembe gunu sezeranla alıncaktı ama pazartesı gecesı cok sancım oldu ve salı sabahı sezeyana alındım.dunde eve geldık bebegımde bende cok ıyıyız Allah a sukur sadece ılk gun zor gectı sonrası kolay kımse korkmasın..bu kadar tatlı seyler ıcınde 1 gun acı cekelım cok mu..bu arada bebegım 49 cm 3.160 gr dogdu.Allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın..

ay Allah anali babali buyutsun ne guzel :)

darisi basima bende bekliyorum bakalim ne zaman gelcek bizim kiz

Cıncık hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşaAllah..İnşaAllah büyütürken zorlanmazsın.

Bizim kızlar tembel mi bilmiyorum..Yoksa içerde hayatlarından memnun mu ? ... :) Gelmeye pek niyetleti yok gibi duruyorlar..9 ay da -39 hafta doldu çok şükür..

kızlar merhaba,
9 kasım günü sezeryan doğum ile kızımıza kavuştuk.
kızım 3330 gr doğdu, boyu 50 cm,
38+4 haftamızda doğum gerçekleşti.

ama ok yoğunuz kaç gündür kulube giremedim.

allah herkesin bebişne ömür versin. kolay gelsin anneler.

X