2010 Kasım Bebekleri Geliyor

hayırlı olsun bebeğin canım..

ben zorunluluktan sezeryan oldum. kısmet böyleymiş ama tabi herkesin kendi fikri kendi kararı. her iki doğum şeklini seçenlere de saygı duymak lazım..

kızlarr gözleriniz aydın daha kasımın başındayız ama kasım bebeklerinin çoğu gelmiş maşallah, ben de kısmetse aralık annesi olucam ama açıkcası aralığa kalmasını da pek beklemiyorum. Allah bebişlerinize uzun ömürler versin, bahtları açık olsun.

Yanlız bişey dikkatimi çekti, 23 doğum var ve bunlardan sadece 2 si normal doğum, ben sezeryandan korkuyorum ve sezeryan oranını görünce açıkcası biraz tırstım. Siz kendi isteğinizle mi sezeryan oldunuz kızlar, yoksa zorunluluktan mı?
:18:

Rabbim en hayrılı zamanda en güzel ve kolay doğumları versinn inşallah
2 doğumu da aynı bebekte tatmış vbi insan olarak şun u söyliyim 2 si de zor çünkü anne olmak gibi mükemmel bir ünvanın bedeli ağır olmalı,sen hayırlısı dile yeter

bakalim benimki sezeryanmi olcak yoksa normal mi

inşallah hayırlısı olur canım
ben inatla diretmiodum ama gönlümden normal geçiodu
ama şimdi üdşünüorum da eğer normal die diretseydim ya bebeğim ya ben şu an hayatta olmıcaktık. o yüzden inşallah en kolayı hangisiyse senin için o olur

Kızlar beni de ekleyiverin..26 ekimde doğum yaptım,bebişlerin suyu azalmış,rutin kontrolde karar verildi doğuma..
Arda ve Duru Dünyaya geldi..Kızım 2760 gr ve 50 cm,oğlum 2710 gr ve 52 cm ...
Genel anesteziyle sezeryan oldum...Oğlum 8 gün küvezde kaldı,şimdi evde çok şükür

Kızlar beni de ekleyiverin..26 ekimde doğum yaptım,bebişlerin suyu azalmış,rutin kontrolde karar verildi doğuma..
Genel anesteziyle sezeryan oldum...Oğlum 8 gün küvezde kaldı,şimdi evde çok şükür

maşaAllahbebişlerine :nazar:

hayırlı olsun Rabbim bir ömür sağlıklı sıhhatli huzurlu hayırlı bir ömür nasip etsin bebeişlerine inşaAllahh...
darısı başımıza artıkın yawwww
doğurasımmm vaaarrrr artık yaaa :84:

canım benim geçmiş olsun hayrılı olsun,maşşallah ne güzel biz birinin hakkından zor gelioz sen 2 tane doğurmuşun(gerçi ben de 2 doğum yapmış kadar oldum)
maşallah bebişlerine:nazar:

Maşallah maşallah ikiz olmalarına ve erken gelmelerine göre çok iyi doğmuşlar, Allah bağışlasın.:nazar:

herkese hayırlı doğumlar.

doğum yapmış olanlarada bebişleriyle sağlıklı uzun ömürlü yıllar diliyorum.

bebeği doğan herkesin gözü aydın.allah analı babalı uzun ve mutlu bi hayat nasip etsin bebişlere

bende 4 kasım 2010 perşembe saat 12.45 te tatlı kızım özlemi dünyaya getirdim
38+3 haftada 4 kilo 51 cm boyunda sağlıklı bir bebek şükürler olsun fakat sarılık var şu anda inş çabuk geçer

Son düzenleme:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

İşte 2010 Kasım Bebekleri

Doğum yapan anneler bana özelden bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim..

| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
kiz_bebek.gif
| meybie | 32+2 | 7 Eylül | 39cm-1,750gr / 42cm-2,150gr | 2 Kız | İdil - İrem | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| ozlem82do | 28+2 | 1 Eylül | 38cm - 1,050 gr | Kız | Mercan Su | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| erensezen | 36+3 | 13 Ekim | 50 cm - 2,900 gr | Erkek | Kayra | Sezeryan | İyi :nazar: |
erkek_bebek.gif
| captaninkarisi | 36+5 | 15 Ekim | 47 cm - 2,750 gr | Erkek | Umut Atay | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| yasemincevre | 37+4 | 21 Ekim | 51 cm - 4.170 gr | Kız | Masal | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| zehsel | ? | 24 Ekim | 51 cm - 3,500 gr | Erkek | Rüzgar | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| bijoux | 38+1 | 25 Ekim| 50 cm - 3,660 gr | Erkek | Toprak | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| nalan_nalan | 38+1 | 25 Ekim | 48 cm - 3,010 gr | Kız | Duru | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| saces | 38+1 | 25 Ekim | 52 cm - 4,000 gr | Erkek | Serkan | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| INFOX | 38+1 | 27 Ekim | 51 cm - 3,900 gr | Erkek | Yiğit | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| prophetic | ? | 28 Ekim | 50 cm - 3,180 gr | Erkek | Demir | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| semaveela | 39+4 | 28 Ekim | 50 cm - 3,200 gr | Kız | Duru | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| barays | 39+0 | 29 Ekim | 50 cm - 2,840 gr | Erkek | Ataberk | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| Ruzgarim | 37+6 | 29 Ekim | 50 cm - 3,300 gr | Erkek | Arda | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| E_D_i_S_H | ? | ? | 54 cm - 3,870 gr | Erkek | ? | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| helin_hivda | 38+2 | 30 Ekim | 50 cm - 3,900 gr | Erkek | ? | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| hazal87 | 39+2 | 30 Ekim | 51 cm - 3,500 gr | Erkek | Yusuf | Normal | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| ece2010 | 39+5 | 1 Kasım | 50 cm - 3,330 gr | Kız | Ece | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| ilyada79 | ? | 1 Kasım | 53 cm - 4,220 gr | Kız | Ecrin | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| melcan81 | 38+3 | 2 Kasım | 50 cm - 3,000 gr | Erkek | Emir | Sezeryan | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| birisi | 38+6 | 2 Kasım | 48 cm - 3,450 gr | Erkek | ? | Normal | İyi :nazar:
erkek_bebek.gif
| ozgulgulece | 38+0 | 2 Kasım | 50 cm - 3,240 gr | Erkek | Muhammed | Sezeryan | İyi :nazar:
kiz_bebek.gif
| Asomsl | ? | 4 Kasım | 50 cm - 3,260 gr | Kız | Asya Ela | Sezeryan | İyi :nazar:
|..|...|...|...|...|...|...|...
|..|...|...|...|...|...|...|...

Benim doğum 4 kasım değil 3 kasım=) hem de 38+6 bijocumcumcumcum:))))))

Son düzenleme:
bende 4 kasım 2010 perşembe saat 12.45 te tatlı kızım özlemi dünyaya getirdim
38+3 haftada 4 kilo 51 cm boyunda sağlıklı bir bebek şükürler olsun fakat sarılık var şu anda inş çabuk geçer

canim gözün aydin

X