2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dün lekelenmesi birde ağrısı vardı ya ondan sordum meralk ettim dra gitcekt

Yanlış hatırlamıyorsam o doktordan iyi haberle dönmüştü, istirahat etmesi gerekiyormuş. Bi de iğne yaptırmış düşük tehlikesine karşın. O iğneden ben de yaptırmıştım. Umarım hafızam beni yanıltmıyorakannehir

çatlamak ne kelime ölcem meraktan ben kızmı erkek mi diye yawruma kumbara yaptım kızlar hrgün para atıos ciciler alcaz ona o paralarla

benimkide erkek çıkıo ona göre,,,, bakalım kısmet.
tatlı sevmiyorum. ekşi şeler seviom. ilk aşardiğimde çiğ köfteydi. farkında değildim o zaman tabi

ya heycan değişirmi hiç ah meleğim cennet kokulum bir gelse 30hafta geçermi kızlarrr

Yanlış hatırlamıyorsam o doktordan iyi haberle dönmüştü, istirahat etmesi gerekiyormuş. Bi de iğne yaptırmış düşük tehlikesine karşın. O iğneden ben de yaptırmıştım. Umarım hafızam beni yanıltmıyorakannehir

ayy çok sewidim inanki içim rahatladı

benim canımda hep tatlı şeyler ve et türü istiyo
kızımda bol bol ekşi yiyordum
genede belli olmuyo yenenden içilenden
görümcem bi bebeğinde tatalı diğerinde ekşi yedi ikiside kız

çatlamak ne kelime ölcem meraktan ben kızmı erkek mi diye yawruma kumbara yaptım kızlar hrgün para atıos ciciler alcaz ona o paralarla

Ay sevsinler onun kumbarasını. Çok parası oldu mu annesi? Ne yap biliyor musun, aile büyüklerine göster kumbarasını:dance::dance: Ne uyanığım di mi? Ben de kenara biraz para atmaya çalışıcam. Doğumumda annem altın falan alamaz. Eşime mahcup hissetmesin diye gizlice para vericem bişeyler alsın diye. Yine yavruma yapılacak bişey zaten. Off of annem benim.
Kadınlar hep idare etmek zorundayız işte. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın:Saruboceq:

bu arada ben ne tatlı severim ne de et
yarı vejeterjanlık var bende
ama işte değiştim nasıl olduysa
bu arada cnm istesede yiyemiyorum bi kaç alınca bırakıyorum bulantıdan

benim canımda hep tatlı şeyler ve et türü istiyo
kızımda bol bol ekşi yiyordum
genede belli olmuyo yenenden içilenden
görümcem bi bebeğinde tatalı diğerinde ekşi yedi ikiside kız

n biliyim allah sağlık versinde mnik çilek taneme fark etmez beklerim kız erkek neolursa ama ne biliyim hep kız geçio içimden anneler hisseder diyolar doğrumu acep

ben çıkıyorum kızlar servisimi kaçırmıyım
yarın sabah 9 da randevum var, kızımla gidicez
görüşürüz iyi akşamlar

Iyi kaşmalar iyi haftalari pazartsi görüşmek dileğiyle
hoşçakalınnn

doğru canım
benim kızımda dr bana erkek dedi
herkeze dedimki erkek değil kız :)
o dr yanlış gördü siz bana güvenin :ecrin_bebek:

neticede kız oldu

Ay sevsinler onun kumbarasını. Çok parası oldu mu annesi? Ne yap biliyor musun, aile büyüklerine göster kumbarasını:dance::dance: Ne uyanığım di mi? Ben de kenara biraz para atmaya çalışıcam. Doğumumda annem altın falan alamaz. Eşime mahcup hissetmesin diye gizlice para vericem bişeyler alsın diye. Yine yavruma yapılacak bişey zaten. Off of annem benim.
Kadınlar hep idare etmek zorundayız işte. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın:Saruboceq:

çok doğru gösterdim zati ilk parasını annenesi attı maaş almadıı için azcık attı ama babanesi 5 kuruş bile atmadı alsanaalsanasmile uyuz şey sanki birikeni naapcam torununa sinir şey ay aklıma geldi sinirlendim

doğru canım
benim kızımda dr bana erkek dedi
herkeze dedimki erkek değil kız :)
o dr yanlış gördü siz bana güvenin :ecrin_bebek:

neticede kız oldu

bencede anneler hisseder miniklerinin kızmı erkekmi olduğunu hıh çok biliolarda sölüolar şimdiden herkes erkek dio hheheh kız olunca acaip bozulcaklar

çok doğru gösterdim zati ilk parasını annenesi attı maaş almadıı için azcık attı ama babanesi 5 kuruş bile atmadı alsanaalsanasmile uyuz şey sanki birikeni naapcam torununa sinir şey ay aklıma geldi sinirlendim

Hakkaten çok gıcıkmış, sanki üvey torun mu? Annelerimiz tabii ki çok fedakar. Kendi annen gibi olur mu hiç şeker? Benim annemin hiç maddi geliri yok. Ama elinin emeği yeter bize. Yavrularımız bol kısmetli olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Hakkaten çok gıcıkmış, sanki üvey torun mu? Annelerimiz tabii ki çok fedakar. Kendi annen gibi olur mu hiç şeker? Benim annemin hiç maddi geliri yok. Ama elinin emeği yeter bize. Yavrularımız bol kısmetli olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşalllah hayır sanki ben o parayla napıcam bebişin die arkadaşım okadar zor durumdaki eşi işten çıktı fln böle rezil durumdalar yinede 1tl yolladı kumbaraya yok mok dedim sanane be dedi düşün artık

Kızlar ben yemeğe bakmaya gidiyorum. Hoşçakalın. Haftasonu giremem, Eşim oyun oynuyo pc'de. Haftaya zaten okul açılıyor. Arada uğrarım yine. Pazartesi görüşürüz. Öpüldünüz...

X