2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canııım. Kimle kalıyorsun? İlk bebeğin mi olacak? Biz yanındayız merak etmeolumunekankayizsmile

evimde kalıyorum valideler alt katta bi kızım daha var 2,5 yaşında
çalışıyorum kızıma valide bakıyor, eşimin yemin törenine gidince orda hamile kaldım film gibi :dance:

çalışıyorum kızıma valide bakıyor, eşimin yemin törenine gidince orda hamile kaldım film gibi :dance:

Yaa Allah iyiliğini versin çok komiksinnndelikafadulden

Ay her an bişey geçiyo. Eşim erkek istiyo tam belli etmese de. Sankii abi geçiyo bilemiyorum :KK43:(

süper valla allah kavuştursun enişte bey sağsalim gelsin inşallah

Ay her an bişey geçiyo. Eşim erkek istiyo tam belli etmese de. Sankii abi geçiyo bilemiyorum :KK43:(

şu çin takvimi denen şeye baktınmı ? ben 1 hafta erkek gibi oluyo sonra 1 hafta falan kız hissediyorum. değişip duruyor. ama ne anne ne baba için evlat farketmez heralde:kahve:

şu çin takvimi denen şeye baktınmı ? ben 1 hafta erkek gibi oluyo sonra 1 hafta falan kız hissediyorum. değişip duruyor. ama ne anne ne baba için evlat farketmez heralde:kahve:

canım hiç farkedermi ama yinede merak işte çin takvimi kız dio bana bakalım tutcakmı çok tutan arkadaşım var ama ne bilim bellimi olur

amin kızlar kısa dönem yapıyor 3 ay var daha bitmesine
doğmadan babamız yanımızda olucak kısmetse

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar cinsiyet merakı bendede var yaaa hatta çatlıyorum resmen bi belli olsada ciciler alsam yavruma yaa :asigim:

çin takvimi kızımda tuttu
2 çaycınında 2 şer çocuğuna baktım tuttu
banka personellerindede tuttu
bende bu bebeğim erkek görünüyo bakalım tutcakmı
ama tutmayanda çok varmış

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar cinsiyet merakı bendede var yaaa hatta çatlıyorum resmen bi belli olsada ciciler alsam yavruma yaa :asigim:

benim 2. olmasına rağmen aynı heyecanları fazlasıyla yaşıyorum
bende çatlıyorum meraktan :)
biran önce güzel güzel ciciler almak istiyorum çeyiz dizer gibi

ablam bi kaç takım almış bile daha şimdiden

X