2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar.
folic plus kullanıyordum.
özele gittiğimde 3 adet demişti doktor.
geçenlerde tıpa gittiğimde tek demişti başka bir doktor ama ben 3 içiyodum :KK43:
folik asiti faaln kestik zaten 8. haftaya kadar kullandırıyoruz dedi.
bıraktım.
şimdi 2 adet vitamin verdi.
birincisi multivitamin ve mineral kombinasyonu
diğeri :demir+folikasit+vitamin b12 içeriyormuş.

ama bu vitaminleri biraz kullanma dedi.
bir hafta hiç hap içme bulantı hapından başka.bol su iç beslen gel kontrol edelim dedi.

su içemediğimden şimdi su ısıtcam kendime ılık su içebilirim belki kesinlikle soğuk suyu içim almıyor tiksiniyorum....
of yaa nedir benim çilem......

Ya ben süt içemiyorum arkadaşlar :uhm::uhm: Bi de salata yiyemiyorum yaa:eek:lmaz::eek:lmaz:

ah melekçim ben hiç bişi yiyeiom biri yapcak önüme koycak belki ozaman ayyyy inanki o bile çekici diil e nasılsın bugün bizim ufaklıklar kocaman oldu

teşekkür ederim kızlar.
geçenlerde tıpa gittiğimde tek demişti başka bir doktor ama ben 3 içiyodum :KK43:
bıraktım.

bir hafta hiç hap içme bulantı hapından başka.bol su iç beslen gel kontrol edelim dedi.

su içemediğimden şimdi su ısıtcam kendime ılık su içebilirim belki kesinlikle soğuk suyu içim almıyor tiksiniyorum....

arakadaşım burnunu tıkayarak içmeyi dene. ben faranjıt oldum 1 hafta önce inan yiyemediğim herşeyi yedim, burun tıkalı olunca farketmiyosun. ma abaya uzun süre kapat burnunuolumunekankayizsmile

bendede tost ayran takıntısı başladı bugünlerde onun haricnde hiçbişee yemek istemiomm zemuszemus

ben sütümü içiyorum düzenli ztn çokta severim
bi bardak kızıma bi bardakta kendime yapıyorum sabah ve akşam
peynir yumurta bunları tüketiyorum her sabah

ah melekçim ben hiç bişi yiyeiom biri yapcak önüme koycak belki ozaman ayyyy inanki o bile çekici diil e nasılsın bugün bizim ufaklıklar kocaman oldu

Evet yaa, iştahım olsa neler yiyesim geliyo ama nerdeee. Bizimkiler büyüdü canım. Abi mi abla mı bakalım onu da öğrenicez yakındabilmiyorumkismile

mopsy sağol canım ya, uğraşmışın benim için, çıkmak zorunda kalmıştım.

sonunda takvimimi düzeltebildim ibre doğru gösteriyo :)

arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin bebişlerinizede

allaha emanet olunopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar, işler yüzünden pek takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor burası :)
sende takvim istemiştin benden dimi canım..yapmıştım kopyalamadınmı??
kendinize dikkat edin cnm bebişe ve kendine ii bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana takvim yapmıştım geçmişe bakmadınmı canım.
teşekkür ederim kızlar.
bıraktım.

çok geçmişolsun canım.banada bugun folicasidi bıraktırdı sadece vitamine devam dedi.o vitaminde elevit.

X