2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kankalara önce anlam veremedim dedim noluyo yinemi grup ?
ama hoş olmuş gerçekten bide çocukların bizlerin dedikodusunu yapması yokmuuu çok eğlenceli :)
anam burda bile faceyi konuşuyoruz pehh :KK53:

evet süper olmuş ben elimde cep telefonu face giriyorum kankaları okuyup gülüyorum önümdeki pc den buraya bakıyorum işler bekliyo

ben bugün iyice boşladım evi ya..elim burdan da kopmuyo ama birazdan totoyu kaldırıp yemek yapmam lasım pööff:KK59:
yarında kökten bi temizlik

Biz birbirimiz tanıyoruz ama sizi tanımıyoruz eski yeniler siz de hoşgeldiniz? Biz de hoşbulduk...
Ama harpyciğimin dediği gibi biz çoktur burdayız sizi çıkaramadık :KK70:D:KK70:DD:KK70:DD

Bu arada döküp saçmıyorum ama sakarımdır birazcık eşim bişey demez çünkü o benden beter :))))

vay vay eskiler gelmiş, saadet, bozo, sekerdelisi vb.
ben hem eskilerle hem yenilerle yazışıyorum.
sevgili yeniler, burası çok güzel, çok kalabalık bir platformdu, ama sonra pek çok arkadaş facebook camiasına katıldı, burası 3-5 kişi kaldı. sonra sizler geldiniz, bende ilk girdiğimde sizleri tanımıyordum ama siz de eskiler kadar yazıyordunuz :) ama kalabalık değildiniz, umarım gidenler geri gelir, burası şenlenir, hamilelik dönemindeki gibi....

ha bide benim caanım arkadaşalarım milupanın içinden indirim kuponu çıktı hoşuma gitti değişiklik olsun diye arada hazırlardan veriyordum iyi oluyor kupondan alır veririm iyi olur sadece tansaş ve migrosta geçerliymiş ama

Son düzenleme:
kankalara önce anlam veremedim dedim noluyo yinemi grup ?
ama hoş olmuş gerçekten bide çocukların bizlerin dedikodusunu yapması yokmuuu çok eğlenceli :)
anam burda bile faceyi konuşuyoruz pehh :KK53:

lilacım merhaba, facedeki gruba dahil olmak istiyorum. orada da moderatör sen misin :)

öznurum tamam tatlım hallettim bak bakalım beğenecekmisin ?

saba canım ceylan yöneticimiz ona iletirim :)

bozom sende hoşgeldin canımm :)

tabumu istiyorsun a canım
şimdi doğruuu ilk sayfaya git bak bakalım bu topiği kim açmış ?
tabu bende kanıt ise ilk sayfada :KK71:

bu kadar uzak kalırsanız tapu sorarlar tabi, ama ben şahidim, lila erken doğum yapan, bu topiğin kurucusu, rüzgarın annesidir :)

ha bide benim caanım arkadaşalarım milupanın içinden indirim kuponu çıktı hoşuma gitti değişiklik olsun diye arada hazırlardan veriyordum iyi oluyor kupondan alır veririm iyi olur sadece tansaş ve migrosta geçerliymiş ama

canım benim kitap hala gelmedi burası biraz uzak kalıyor sanırım ayeserle aynı zamanda gelecek galiba bizim kitaplar :KK1:

faceye fazla daldık burayı unuttuk kızlar artık öğleden sonraları geçen sene olduğu gibi burada buluşalım yav :)

vaybe geçen yıl bu zamanlar tüm günümüz burada geçerdi kahvaltımızı bile pc başında yapar sohbet ederdik :)

ne güzel günlerdi ....

O kahvaltılardan tuşların altı kırıntı doldu :))

dün migrostan devam maması 2 aldım indirim çeki kullandım yaptığı indirim 3 teeele :/
insan bi %50 düşer yav :/

demii makinayla çekerdik klavyeden.sadoşun tuşu bile bozulmuştu bu yüzden :)))

öznurum tamam tatlım hallettim bak bakalım beğenecekmisin ?

saba canım ceylan yöneticimiz ona iletirim :)

bozom sende hoşgeldin canımm :)

ellerine sağlık canım sen yaparsında beğenmezmiyiz....

yeni tickerımız için lila teyzemize çokkk teşekkür ederizz...:KK9:

yaa kızlar zaren benim yaramazla face i bile zor takip ediyorum... şimdi kk yı da takip ettireceksiniz bana.. ama yetişememki hepsine beeen :KK43:(

anammmm ne kadar kalabalık olmuş burası
ben ilk zamanlar aranızdaydım ama sonra pc bozulunca uzak kaldım neysemm şimdi yeniden birlikteyiz

oh bee ne güzel oldu burası özlemişim valla :)
kknın büyüsü başkaydı valla boşlamayalım artık :)
bende bir oraya bakıyorum bi buraya mihrim kaca gelcek safra hazır değil daha :KK4:

X