Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bebek!
Çok zor oluyorlar gerçekten, Levent de iki gündür canıma okudu yoksa huzurlu uysal bir bebekti, sürekli bağırıp çağırıyor, uykuya geç dalıyor Umarım düzelir.
inşallah kızlar ama test aldım 1 gün sonra silik çizgiye döndü çok kötüyüm
Evet bence de öyle birşey yok, ben hamileliğimde bir ton meyve yemişimdir. Aşerdiğim tek şey meyvelerdi. Pepino bile yedim Ama oğlumun en zor yediği şey meyve.
yaw benim oğlum da 3 gün yedi meyveyi bugün yine yemedi.. ben de hamileyken tatlıyı canım hiç çekmezdi.. ben ona bağlamıştım ama sizde tutmamış. benim oğlumun cins olmasından kaynaklanıyor demekki..
Aslında ben de şimdi almayacağım ama araştırıyorum işte. Yaklaşık bir hafta sonra yolculuğa çıkacağız. Ne yapacağım bilmiyorum.Park yatağı arabası falan götüreceğim istanbula. Uçak da o kadar eşya almaz, kargolayacağız gitmeden.
Bu arada Cazal var Türkiyede üretiliyor yazıyordu,aynı sitede. Ama beğenmedim. Benim oğlumu tartmaz gibi geldi Araştırıyorum araştırıyorum hangi marka nerede üretiliyor bir türlü çıkmıyor. Sinir oldum.
Canım İngilizce biliyorsan yurtdışı siteleri araştır,daha güvenli ve detaylı bilgiler edinirsin,sonra da buradan alırısın beğendiğini.
Çok iyi değil ingilizcem de babasının iyidir. O araştırır belki ,
Fırsatım olunca bakarım ben senin için istersen,sen marka ve model yaz.
slm kızlar bizim kız biraz mızırdanıp duruyo o yüzden ara ara katılıyorum sohbete şu anda kucagımda bi elimde oyuncagı kemiriyo bi ayeser eşini özlüyo biz boguyoruz adamları bende akşam bogucaktım
buggs bunny mi?
Prasa ben d ekoymak istiyorum, Nasıl , yan etkisi var mı?
Yok ben de boğmam adamımı,eeee,biz eskidik şekerim,yıllanmış şarap benim kocam
Hoşgeldin Harpy, seni burda gördüğüme sevindim.
bi rahatsızlığı olmadı maşallah, deneyebilirsin.. bugün ilk defa biraz pütürlü yaptım başta biraz tükürdü sonra yedi maşallah bakalım kakasından çıkacak mı havuçlar
Ay ya kıyamam ben ona Anlatamıyorum da korkuyorum nazar değer diye.
Mama yedirirken oğlumu oyalar, gider yatırır uyutur, rahat etsin diye yan çevirir. Altını değiştiremiyor bir de emziremiyor.
Yemek konusunda da çok anlayışlıdır, yapmasam bile birşey demez benim aşkım. Acele etttirmez hiç. Yemeği o geldikten sonra yapıyorum, çok çeşit de aramaz. Böyle koca dostlar başına
Maşallah deyin bakıyım.