2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bir iki gün önce Levent'i yan yatırmıştım sırtı terlemesin diye. Sırt üstü yatırmama rağmen uykusunda kendi yan dönüp öyle uyumaya devam ediyor. Çok hoşuna gitti galiba bu yan yatma olayı.
Yan gelip yatıyor artık :KK60:

Bizim dönencemiz yok, geçen bir arkadaşa gittiğimde kızının yatağında altını değiştiriyordum bebeğimin, dönence vardı kurdum, bayıldı.:KK62:
Alsak mı dedik de park yatağa uymama durumu da var. İnceledim uyar gibi geldi.

canım çok geç kalmışsın yaw.. 3 gün sonra dikkatini çekmezse boşuna almış olursunuz.

Almayacağım galiba, hem beşiğimize uymayabilir hem de dikkatini çekecek bir sürü şey var artık :KK1:
Öyle meraklı ki,

kızlar merhaba... şöyle bir geçmişi okuyup geldim.
sanırım hepimizin bebekleri huzursuz, mızmız...
ben sabahtan banyo yaptırdım, o kadar ki huzursuz.
bağırıyor çağırıyor.
daraldım artık yaaa....
ayeser dönence alma boşa. öyle bi kaç kez bakıyorlar, sonra hiç ilgilerini çekmiyor. sürekli yeni şeyler görmek istiyorlar.

harpy eşin sağlam di mi:KK70: yastıkla bir operasyon yapacakmşsn. aslnda bu ara bende yapablrm belli olmaz.
eceyi emziryrm bi taraftn.

harpy eşin sağlam di mi:KK70: yastıkla bir operasyon yapacakmşsn. aslnda bu ara bende yapablrm belli olmaz.
eceyi emziryrm bi taraftn.

yok canım yapmadım.. boğmasam da kafasına bir kaç kere vuraydım keşke şimdi aklıma geliyor :100:

slm kızlar bizim kız biraz mızırdanıp duruyo o yüzden ara ara katılıyorum sohbete şu anda kucagımda bi elimde oyuncagı kemiriyo :KK1:bi ayeser eşini özlüyo biz boguyoruz adamları bende akşam bogucaktım:KK9:

yok canım yapmadım.. boğmasam da kafasına bir kaç kere vuraydım keşke şimdi aklıma geliyor :100:
:KK1: çook alemsn. valla ben arada hırsımı alıyorm. şakalaşrken pata küte dalıyorum :KK70:

ayeser eşin nerdee..
ah ahh ben de yeni evli olsam özlerdim herhalde.
7 yıl olunca pek aklına gelmiyor insanın.

:KK1: çook alemsn. valla ben arada hırsımı alıyorm. şakalaşrken pata küte dalıyorum :KK70:

ayeser eşin nerdee..

Eşim mesaide, çalışıyor :KK1:

ayeser eşin nerdee..

bende katılıyorum bu dedigine 7 yıl olunca bizim gibi bogası geliyo insanın:KK53:

Son düzenleme:
bende katılıyorum bu dedigine 7 yıl olunca bizim gibi bogosı geliyo insanın:KK53:

size yemin ediyorum. eşimin bana yardımcı olmayacağını bileydim bebek filan yapmazdım. bu kadar zamandır bebeği ben erteliyordum. biraz daha bekleyelim, işler toparlansın vs vs diye diye. o kadar ısrar etti istedi ki. şimdi ise görmüyor bile. sabah yarım saat, akşam 1 saat. hepsi bu kadar.
biz kadınların işi ne kadar zor yaa :KK43:(
dilek de demiş. erkeklerin %90 ı eşlerine yardım etmez diye. doğru tespitti. %100 bile olabilir. bizim yaptığımızın yanında onların yaptığı ne ki. tamam çalışıp para getiriyorlar ama, fırsatımız olsa biz de yaparız onu ki. kaldı ki hepiniz çalışıyorsunuz.

şekerdelisi, yazdıklarını okudum. ne kadar iyi etmişsin başkasını düşünerek bebeğinin ihtiyaçlarını giderme işini. tebrik ediyorum seni. ben beceremedim bunu. tamamiyle bana bağımlı hale geldi. şimdi ise bakıcı nasıl yapacak diye kara kara düşünüyorum :KK43:((

sanırım herkes bebeğiyle ilgileniyor. burda gibi görünüyorsunuz ama benim gibi sayfayı açık bırakıp gidiyorsunuz

benim ki uyudu çok şükür netten ninni açtım :KK19:o arada bişeyler yiyeyım dedim:KK56:

s_sedef canım benim bebeğim 1 ay önce böyleydi iki ay hiç kilo almadı yemiyordu ki bişey drumuz multivitamin verdi benimki canavar oldu:)

şekerdelisi canım benim bebeğimde emmiyordu ama doktor bize multivitamin verdi demişsin bana markasını yazarmısın burdan yazılmıyorsa özelden msj atarsan çok sevinirim

arkadaşlar bebeğim emmiyordu yemiyordu şu ilaçları kulandım yada şu yöntemleri denedim şimdi düzeldi diyenleriniz varsa paylaşırmısınız fikirlerinize çok ihtiyacım var

arkadaşlar bebeğim emmiyordu yemiyordu şu ilaçları kulandım yada şu yöntemleri denedim şimdi düzeldi diyenleriniz varsa paylaşırmısınız fikirlerinize çok ihtiyacım var
bunların hepsini yapmıyormu bebeğin işin var allah yardımcın olsun :KK53:
benim bebeğimde ilk zamanlar emerken sorun yaşıyordu emmek istemiyordu zorla kucağımda emdirirken hızlı hızlı sallayarak salak ediyordum öyle dalıp emiyordu bu yüzden çok sık boğazına kaçırıyordu herkes böyle emmekmi olur diyordu ama sonuç zafer benm ben kazandım şuan çok şükür normal :81: :KK68:

X