- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
ikisi de çevirimdışı, illaki bebeklerle ilgileniyorlardır.
Harpy sebze yediriyordur, bebişi dışarı çıkarıyordur, sonra Harpy kaşıkla sıyırıp tekrar sokuyordur ağzına
Tuana da altını değiştirip yatmaya hazırlıyordur.
emziren arkadaşlar gece kaç kez uyanıyo bebişleriniz
Ne güzel işte, biz de dün dışarı çıktık hava -2 derece idi. Oğlumuzu sarıp sarmalayıp arabasına bindirip önce yemeğe sonra misafirliğe gittik. Aslında benim istediğim böyle birşey. Bebeği engel yapmamak hayata. Nereye gidersek o da gelmeli. Babası da haklısın dedi. Biraz daha cesur ve aynı zamanda tedbirli davranacağız galiba bundan sonra. Bu akşam da misafirliğe gidebiliriz.
Emelcim misafirlik ve bebekle ilgili birşeyler yazacaktın sanki.:26:
ben çok cesaret edemiyorum dışarı çıkarmaya ,geçenlerde bigün çıkardık havada fena değildi ama herkes bize bakıyordu acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm,bu arada benim face var ilk zamanlar resimlerini koydum sonra çocuğum rahatsızlandı ve bi baktım ki ablam kaldırmış resimlerin hepsini koyma bir daha dedi ama ben yine dayanamadım bi iki tane koydum
aklıma gelmişken sorayım kızlar doğumdan sonra saçınız çok dökülüyor mu benim çok fazla dökülüyor kelmi kalacam ne
canım mrb hoşgeldin bebişin daha çok değişir benim oğlum 5aylık geceleri çok uyumuyo gündüzlerimiz daha iyi geceleri çok sık emiyormerhaba arkadaşlar
sizlere birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
benim bebişim 45 günlük devamlı memede bir bebekti şimdi biraz daha düzeldi çok olmasada biraz daha iyi
ama bu sıralar uyku düzeni tamamen değişti yaklaşık bir haftadır geceleri uyumuyoruz
bütün gün uyuyor saat 11 yada 12 gibi bir uyanıyor bazen 4 ü 5i bile buluyor uymamız
ve genelde memede yada kucakta gezdiricez gecenin o saati kucakta gezdiremiyceğimiz için yanıma yatıyorıyorum memede bir uyuyor bir uyanıyor o şekilde sabahlıyoruz
sonra uykuya daldıktan sonra öğlene kadar uyuyoruz.
aslında gün içerisinde uyuması benim için iyi oluyor her işimi yapıyorum rahatça
ama gece uykusuda cok önemli
sizin bebişleriniz daha büyük olduğu için soruyorum
uyku saatleri ne zaman düzene girer acaba
yani 5. 6. aylarından sonra nasıl olur:44:
Oğlum üç aylık olunca dökülmeye başladı. Aktardan sarımsaklı şampuan aldım onu kullanıyorum dökülmesi durdu biraz, her yıkamada daha da azalıyor. Sarımsaklı şampuanını kendin de yapabilirsin evde.
merhaba arkadaşlar
benim bebişim 45 günlük devamlı memede bir bebekti şimdi biraz daha düzeldi çok olmasada biraz daha iyi
ama bu sıralar uyku düzeni tamamen değişti yaklaşık bir haftadır geceleri uyumuyoruz
bütün gün uyuyor saat 11 yada 12 gibi bir uyanıyor bazen 4 ü 5i bile buluyor uymamız
ve genelde memede yada kucakta gezdiricez gecenin o saati kucakta gezdiremiyceğimiz için yanıma yatıyorıyorum memede bir uyuyor bir uyanıyor o şekilde sabahlıyoruz
aslında gün içerisinde uyuması benim için iyi oluyor her işimi yapıyorum rahatça
merhaba arkadaşlar
canım mrb hoşgeldin bebişin daha çok değişir benim oğlum 5aylık geceleri çok uyumuyo gündüzlerimiz daha iyi geceleri çok sık emiyor
Lovelyangel ın da dediği gibi daha çok değişir. Anladığım kadarıyla gece gündüzü karıştırmış, biranönce öğretsen daha rahat edersin, seni de emzik gibi kullanmaya başlamış, tutumun nedir bilmiyorum ama emzik versen?
Yapacağın işleri boşverip bebeğini bir düzene sokmalısın bence,
ben çok cesaret edemiyorum dışarı çıkarmaya ,geçenlerde bigün çıkardık havada fena değildi ama herkes bize bakıyordu acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm,bu arada benim face var ilk zamanlar resimlerini koydum sonra çocuğum rahatsızlandı ve bi baktım ki ablam kaldırmış resimlerin hepsini koyma bir daha dedi ama ben yine dayanamadım bi iki tane koydum
aklıma gelmişken sorayım kızlar doğumdan sonra saçınız çok dökülüyor mu benim çok fazla dökülüyor kelmi kalacam ne
Kızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?
Kızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?