BENİM OĞLUM NEZAMAN NORMALE DÖNECEK YA HABİRE BİŞEYLER OLUYR.kAKASINI TAHLİL ETTİRDİK. BİŞEY ÇIKMADI.2-3 LÖKOSİT VARMIŞ.ODA KÖTÜ BİŞEY DEĞİL.AMA TAM O SIRALARDA KAKA YAPMIŞMI DİYE BAKTIM KAKA YOKTU.SADECE ÇİŞ YAPMIŞ ORDADA KAN VARDI.aZ AMA VARDI O NEDEN OLUR Kİ.BİLEN VARMI...BENIMDE KARNIM AGRIYOR.ZEHIRLENDIKMI NE OLDUK ANLAMADIM GİTTİ
ben de aynı kaşığı kullanıyorum,çok memnunum.tek sorun kaynatılmıyor olması,ılık suda sabunla yıkayın deniliyor.havuç suyu verdikten sonra ucunun rengi turuncu oldu,gitmiyor :))
ben de daha başlamayı düşünmüyorum tuza ve şekere.dün markette bebek bisküvisi aradım bulamadım,klasik cici bebe bisküvileri var,onlar da gluten içeriyor diye biliyorum.az önce ben de patates ve havuç pişirdim içine biraz da pirinç ekledim,bakalım yiyecek mi,merak ediyorum,bir an önce uyansa da yediğini görsem :) miktar olarak ne kadar veriyorsun canım?
bendetuz kullanmıyorum tuzun şuanda ona bi yararı olacanı düşünmüyorum ilerde saten yeterince yiycek suda az veriyoruz salça,tuz,baharat verirken bence dikatli olmak lazım
biz ek gıdaya pek geçtik sayılmaz sadece bir iki kaşık tadına baktırıyorum ama çorbayı ,yoğurdu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor oğluşum,bugün kek yapmıştım merak ettim nasıl tepki verecek diye çok küçük bir parça verdim ama nasıl sevdim dudağını emdi durdu sonrasında
Benimkide içmiyor ya. Kendi 30ml su bardağını verdim bugün ağzına, " aaa ne güzel bir diş kaşıyıcı" diye yumuldu hemen. Ağzına su gidince şaşırdı önce ve aldığı yudumları hep dışarı döktü, of yaaa...özellikle henüz suya alışmamış bir bebeğin bir de üzerine tuzlu yemesi eminim zararını katlıyordur. benim oğlum hala 1-2 yudumdan fazla su içmiyor..
günaydın kızlar sabah sabah kimse yok sanırsam.. benim oğlum koltuğunda pilates yapıyor kaldırmış bacakları aç kapa yapıyor maskaradün akşam hayatımın en büyük salaklığını yapıp oğlumun elini kestim vicdan azabından ölüyordum az daha.. sizin bebişler neler yapyor iyidirler inşallah...
Benimkide içmiyor ya. Kendi 30ml su bardağını verdim bugün ağzına, " aaa ne güzel bir diş kaşıyıcı" diye yumuldu hemen. Ağzına su gidince şaşırdı önce ve aldığı yudumları hep dışarı döktü, of yaaa...
Ehehe,
Tırnaklarını keserken mi kestin elini ne oldu? Ben de dün akşam tırnaklarını kestim orta parmağını derin kesmişim galiba çok azıcık kanadı, kan çıkar gibi oldu. Ama acımadı heralde ki sesini çıkarmadı , delikanlım
bizimki de aynı su konusunda dün ilkkez 1-2 yudum içti ama pek istekli değil hala..
yok canım yaa keşke öyle olsa bu kadar çok üzülmezdim.. anneme gittik dün akşam annem havuç verdi eline onu yalıyor ben de daha rahat emsin diye ucunu biraz keseyim dedim. keskin olmayan et bıçakları vardır ya sofrada kullanılan, onunla kesmeye çalışıyorum.. elini attıverdi ben de çekeyim derken baş parmağının kat yeri yarım santim kadar kesildizaten elinin tamamı 2 santim yavrumun kocaman bir kesik ona göre.. ve kat yeri olduğu için her kareket ettirdiğinde acıyordur eminim çok üzüldüm yaa eşim de çok kızdı ya salaklığıma geldi ne yapayım.. boş bulundum bir an yoksa böyle şeylere çok dikkat ederim..
ayy canım ya çok geçmiş olsun minicik parmaklarına kıyamam
teşekkür ederim canım. siz siz olun çok dikkat edin. keskin sivru uçlu şeyleri bebğinize 1 mtden yakına sokmayın.. herşey bir anda oluveriyor..
teşekkür ederim canım. siz siz olun çok dikkat edin. keskin sivru uçlu şeyleri bebğinize 1 mtden yakına sokmayın.. herşey bir anda oluveriyor..
günaydın kızlar sabah sabah kimse yok sanırsam.. benim oğlum koltuğunda pilates yapıyor kaldırmış bacakları aç kapa yapıyor maskaradün akşam hayatımın en büyük salaklığını yapıp oğlumun elini kestim vicdan azabından ölüyordum az daha.. sizin bebişler neler yapyor iyidirler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?