Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harpy sebzeyi benim oğlan da yemiyor yaa,geçen gün yaptım,öğüre öğüre bir hal oldu,vazgeçtim vermedim.hazır sebze püresi aldım ama o da 7 sebzeli,ben daha patates havucu yediremiyorum onu nasıl yiyecek diye düşündüm,hala vermedim.nasıl sevdirecem bilmiyorum...bugün içine yoğurt katıp vermeyi düşünüyorum...
benimki elma püresini bayıla bayıla yiyor,patates havuç püresi yaptım içerisine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum doktorumuzun verdiği tarif böyleydi,acaba zeytinyağından dolayı mı yemedi,sen zeytinyağı koyuyormusun?nasıl yapıyorsun?
bu arada narkis ankara ya gelince ğörüşmek isterim bende ankarda oturuyorum.bu yoğurt olayı beni mahvetti. dün tv de haberlerde. kesinlikle 1 yaşına kadar bebeklerde keçi ve inek sütü kullanmayın. zararlı dediler.ne yapıyım kendi sütümü sağıp mayalasammı ki açaba.ne saçma.başka ne sütü var kızlar.birde kızlar ben hamile kaldığımdan beri ğünlük tutuyorum oğlum için.kaynanam benimle dalğa ğeçiyor. sen türünün son örneğisin diyor.başka yapan yoktur herhalde diyor. lütfen bebişler için ğünlük tutan varsa söylesin.de şu kaynananın ğözüne sokuyum.
kızlar ayrıyeten dün sevinç gözyaşı döktüm. eşim bana süpriz olarak oğlumuza iş bankasından bebek hesabı açtırmış. bir kumbara vermişle anahtarı sadece bankada imiş. çok mutlu oldum.bebğim için yatırım yapmak çok ğüzel
mrb kızlar yazdıklarınızı okudumda bebeklerinize ek gıdalara başlamışsınız ben emzirmek dışında hiçbişey vermiyorum geç mi kaldım sizce doktorumuz 6aylık olana kadar hiçbişey verme dedi..:44::44:
ya 30 tl verip bir kitap aldım içinden sadece 1 paragraf benimle ilgili ama yine de çözümle ilgili hiç birşey yazmamış
kaşığı görür görmez ağzını kilitliyorsa kaşıktan tiksinmiş olabilir yazıyor. ağzına çok sokmuş olabilirmişim kaşığı.. pek ne yapayım bu durumda? bikaç gün hiç birşey vermesem de sonra tekrar versem olur mu? ne yapmalıyım sizce çok yoruldumarkadaşlar hergün aynı stres.. sebzesini 1gün yiyor 3 gün yemiyor. meyve desen en son ne zaman yedi hatırlamıyorum.. bu hep böyle mi gidecek yani?
Benim büyük kız da bebekken meyve yemezdi pek,9 yaşına geldi hala birkaç meyve dışında sevmiyor hiç.canım benimki biraz ters meyveyi değil sebzeyi yiyor bazen, ama meyveyi ağzına koymuyor..
iyi akşamlar anneler,benim oğlum tam üç gecedir uyuyamıyor tam 4-5 kez kalkıyor,eskiden 5- 6 kez kalkardı ama 2 aydır geceleri artık nihayet uyumaya başladı sadece 2 kez kalkardı hatta bazen sadece 1 kez bile kalktığı oluyordu,bu arada biz ek gıdaya 3 hafta oldu başlayalı,sabahları mamasından 1 saat sonra muhallebisini yerdi,öğleden sonra bisküvili mamasını yerdi,akşama doğru meyvesini,bazı gece yatmadan öncede pirinç unu yerdi.ama benim bebeğim doğduğunun 5.günü kolik oldu ve bu durum 4-4.5 ay sürdü bundan dolayı kucağa alıştı ve gündüz uykuları yok denecek kadar az,yani çok sorunlu ama çok şükür sağlıklı bir bebek.şimdi 3 gündür de bisküvi ve muhallebisini yemiyor,muhallebisini az da olsa yiyor ama meyvesini yiyor,ve salyası inanılmaz fazla akıyor acaba gece uykusu neden 3 gündür yok,ne olmuş olabilirki dişimi çıkacak acaba zaten gündüz uyumuyor bide yine gece uykusu bozuldu hep bölemi olacak yine,zaten perişan haldeyim bütün gün kucağımdan bırakamıyorum avazı çıktığı kadar bağırıyor,yere nasıl alıştırcam bilmiyorum,bir fikir verin arkadaşlar...
BENİM OĞLUM NEZAMAN NORMALE DÖNECEK YA HABİRE BİŞEYLER OLUYR.kAKASINI TAHLİL ETTİRDİK. BİŞEY ÇIKMADI.2-3 LÖKOSİT VARMIŞ.ODA KÖTÜ BİŞEY DEĞİL.AMA TAM O SIRALARDA KAKA YAPMIŞMI DİYE BAKTIM KAKA YOKTU.SADECE ÇİŞ YAPMIŞ ORDADA KAN VARDI.aZ AMA VARDI O NEDEN OLUR Kİ.BİLEN VARMI...BENIMDE KARNIM AGRIYOR.ZEHIRLENDIKMI NE OLDUK ANLAMADIM GİTTİ
Harpy merhaba canım ya doktorumuz yedirin dedi hiç bir şey olmayacağını söyledi.acaba başka doktorada sorsammı?
limon gaz yapmıyor mu,benim hiç aklıma gelmemişti limon sıkmak,doktorun tafirini uyguluyorum harfi harfine ama yemedi işte.ben hazır pürelere baktım öyle 2 sebzeli püre yoktu hiç,aptamilin vardı 7 sebzeli onu aldım,sen hangi markanınkini alıyorsun?canım bu arada aptamilin kutulu kaşık hediyeli maması vardı,sırf kutulu kaşık için o mamadan da aldım marketten kaşık sorununu çözdün mü?hangi kaşığı kullanıyorsun
Bende Bilinçli Bebek diye bir kitap var.Orada beslenme bölümünde,zorlanmazlarsa ,bebeklerin vücutları neye ihtiyaç duyuyorsa onu seçip yiyecekleri, kesinlikle ısrar edilmemesi yazıyor.Yani bir bebek 5 gün boyunca sadece sebze yiyip sonra bir hafta yemeyebilir diyor.Seçimi bebeğe bırakmalıymışız.Ama zorluk şu,her öğünde her besin grubundan yiyecek sunun diyor.Her öğünde sebze çorbası,meyve püresi ve yoğurt mesela.Beslenme problemlerini anneler yaratıyormuş??
Benim büyük kız da bebekken meyve yemezdi pek,9 yaşına geldi hala birkaç meyve dışında sevmiyor hiç.
günaydın herkese.pazar günü işe gitmediği halde saat 7 de uyanan tüm annelere sevgiler
günaydın herkese.pazar günü işe gitmediği halde saat 7 de uyanan tüm annelere sevgiler