2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben elimden geldiğince sütümü sağıyorum süt yetmediği yerde aptamilin sütünü veriyorum sen ara ara da mama veriyorum mamayı kaşıkla veriyorum.sen mamayı nasıl veriyorsun.seni emiyormu.

canım benım sutum gelmedı anca 1 hafta 10 gun kadar emdı kızım aslında kızıma bugun versem emıyo cabalıyo ama sutum yok malesef surekl mama yıyıyor ben bıberonla verıyorumm

canım benım sutum gelmedı anca 1 hafta 10 gun kadar emdı kızım aslında kızıma bugun versem emıyo cabalıyo ama sutum yok malesef surekl mama yıyıyor ben bıberonla verıyorumm

benim bebeğim 2 ay emdi aniden emmeyi bıraktı şimdi biberonda iatemyor uyudugunda anca.100 içtiğinde bile 5 saat falan bekliyor senin bebiş gibi hayatta içmez.150 cc içtikten sonra ne kadar durabiliyor yada günde kaç defa besliyorsun canım.benimki mesela gece bir defa uyanıyor.

ayeser doktora gittiniz mi canım? bizimkilerden farklı bişey söyledi mi?

Malesef canım henüz gidemedik. Babasının iş yer,nde mutlaka katılması gereken durumlar vardı. O yüzden izin almadı. Yarın öğlenden sonra bir aksilik olmazsa. Soracağım soruları liste yaptım. Unutmayayım diye. Unutuluyor çünkü...

İyi geceler kızlar, uzun zamandır sadece okumakla yetiniyorum yazıları,
bebişler büyüyor, Allah sağlık sıhhat versin.
Ben de çalışmaya başladım, Allahtan evde çalışıyorum, Allah çalışan annelere kolaylık versin, çok zor hakikaten bebişlerden ayrı kalmak.

Bizim oğlan son günlerde gözünü kaşımayı adet edindi. Dikkat ettim uykusu geldiğinde ya da uykudan yeni uyandığında kaşıyor ama sanki gözünü çıkartacak, kızartıyor kaşıya kaşıya. Gerçi çok da tatlı kaşıyor ama merak ediyorum başka bu şekilde yapan bebek var mı? Bir de sadece sağ gözünü kaşıyo, ikisine de kaşıması gerekir diye düşünüyorum, ya da bir sefer biriniyse diğerinde diğer gözünü kaşımalı değil mi? Var mı böyle bir durumu yaşayan?

gundulerı 3 yada en fazla 4 saaıtı gecrmıyor ama gece 12 gıbı yıyor yatıyor sabaha kadar hıc kalkmıyor

Benim kız da ya bir gözünü kaşıyor ya da bir kulağıyla oynuyor uykusu gelince.

Canım kaşıdıgı gözünde az da olsa çapaklanma oluyor mu? Çapaklanma oluyorsa doktora söyle büyük ihtimal tobrased damla verir. Benim oğlumun da olmuştu öylesine laf arasında söyledim doktora enfeksiyon başlangıcı var dedi. Damlayı verdi 2 günde geçti simdi uykusu gelince sadece elliyor gözlerini çıkaracak gibi kaşımıyor

Bazen kaşıya kaşıya çapak çıkarttığı da oluyo ama enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Daha küçükken olmuştu gözünde enfeksiyon o zaman sarı oluyodu çapağı gözünde kuruyodu hatta geceleri, şimdi beyaz bizim çapağımız gibi bir çapak oluyo nadiren. Bu sayılır mı

Bizimki de öyleydi canım hatta ben çapak falan görmemiştim doktor dedi bak göz altlarında çapak var dedi çook azdı ve beyaz şeffaf gibi bişeydi.

Bizimki de öyleydi canım hatta ben çapak falan görmemiştim doktor dedi bak göz altlarında çapak var dedi çook azdı ve beyaz şeffaf gibi bişeydi.

Bir sonraki kontrolde sorayım o zaman bunu da, teşekkürler..

Kızlar birşey daha sormak istiyorum, oğlumun kafası çok terliyor doğduğundan beri, ama son günlerde terlemesi iyice arttı, gece yastığının iki tarafı da sırılsıklam oluyor, iki yastık kullanıyorum bu yüzden ve sabaha kadar iki yastığın da iki yüzü sırılsıklam oluyor. Yastıklardan biri tamamen pamuk, biri de yün. En sağlıklı bunlar diye bu şekilde yapmıştık yastıkları. Ama bu terleme çözümü için değişik yastıklar öneriyorlar. Siz ne tarz yastık kullanıyosunuz?

Biz de böyle bir durum yok , sadece uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor o kadar.

emel nerdesin sen de mi facedesin yoksa?
Ben de merak etim kaç gündür uğramıyor. Umarım kendi de bebeği de iyidir.

Ben yastık kullanmıyorum canım. Küçük bebeklere önerilmiyor diye.Bizimkinin başı da çok terliyor bu aralar. Alnından itibaren. Ama bahsettiğin derecede değil. Özellikle emerken çok terliyor.

gundulerı 3 yada en fazla 4 saaıtı gecrmıyor ama gece 12 gıbı yıyor yatıyor sabaha kadar hıc kalkmıyor

Bunları okuyunca gözlerim yaşarıyor ağlamak istiyorum. Sabaha kadar uyumayı bırak 3 saat deliksiz uyumayı çok özledim :'( Oğlum sadece anne sütü alıyor ve geceleri neredeyse saat başı kalkıyor. İlla bir iki corklatıp geri uyumak istiyo. Oğlum sana uyku ilacı vercem diyorum. DOktora soracam bu ay herkesin bebeği böyle uyuyor mu? YOksa bizim oğlan mı anormal. Sabahın köründede kalkıyo. Artık sabrım kalmadı.(( Yok mu benim gibi olan?

Flam bizim doktorumuz 1 yaşına kadar yastık tavsite etmiyorum dedi. Ama boynu pişik olduğu için ben arasıra yastık kullanıyorum. KAz tüyü olduğu için oldukça alçak. Terleme bi ara benim oğlumdada olmuştu. Rotarex aşısından sonra oldu. Bi bağlantısı olabilir. Ben birazdaha ince giydirmeye başladım. 24 olan evin derecesini 21 yaptım geçti. Geçen bi arkadaşın bebeğini görmeye gittik evleri 25 dereceydi. ORdada terledi. Sanırım sıcaktan oluyo. Sırtı boynu falan isilik oluyosa kesin sıcaktandır.

Ben de çok alçak yastık kullanıyorum, sakıncası olmaz demişti doktorumuz. İsiliğimiz falan olmuyor, bizim evin sıcaklığı da genelde 24-25 derece oluyo, daha da aşağı biraz zor çekerim, kalorifer tamamen kapalı, ama maşallah alttan üstten gelenle o kadar oluyo, apartman merkezi sistem, kömürün anasını ağlatıyolar valla

bizim gözümüzde çapaklanıyo sürekli o damlayı bizde kullandık geçiyo gibi oluyo sonra tekrar başlıyo ne yapıcam bilemedim bi dahaki kontrolde sorucam dr a

nehir de çok terliyor flam ben yatağında yastık kullanmıyorum ayağımda salladığım yastığı da yün ve çok ince benim terlemeye önerim. ince giydir üşümesin yeter. yatırırken salladığın yastığa ve yatağında başının geldiği yere havlu koy terini emer omzu terden üşüyüp tutulmaz, teri emeceği için hasta olmaz.

merhaba kızlar ...7 eylül 2010 da oğlum dünyaya geldi..kadınlar kulübünü takip ederken hamile kaldım hala da kopamıyorum..aklıma birşey takıldı bebeğime puset alıcam ama emin olamadım..chicco light away puset almak istiyorum bir fikri olan var mı acaba ...kullanıp memnun kalan veya kalmayan ..şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…