• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

canım benim demir hapını sağlık ocağı verdi ama dr umu aradım sordum iç dedi.sağlık ocağındakiler zaten hapı bedavaya verdi
hatta bitince gel tekrar vereyim dediler hatta hastaneye gittiğinde test yaptırdığında eğer kafanda soru işaretleri kalırda tekrar yaptırmak istersen testlerden gel ücretsiz yapalım dediler bana ve çok da ilgili davrandılar temmuzda tetanoz aşısı varmış hatta olucalmıışım hatta dr uma gittiğimde sorucam aşı olucakmıyım diye

valla beni de ısrarla çağırıyolar , gidecez artık. Aslında ben hamile kalmadan kızamıkcık aşısı olmayı çok istiyodum ama hep ihmal ettim, gerçi ben küçükken her bi hastalığa yakalandım ama yine de aklında kaldı. Siz hamilelik öncesi kızamıkcık aşısı oldunuz mu? Çünkü hamilelikte kızamıkcık çok tehlikeliymiş Allah korusun...

doktora giden arkadaşlarım size ne testleri yaptılar, neleri kontrol ediyolar, bilgi verirmisiniz? Ultrason ve rehberlik dışında doktorunuz ne yaptı, hangi testleri istedi sizden?

iyiyim canım sağol, doğumdan sonra biran önce olmak istediğin kiloya inersin inşallah:) Çok güldüm valla....
ay napiim ya sorma yanlış yazmışım53 diye kendimi incecik zannettim bi an bide yazarken bakıyorum bi tuaflık var ama çakmadım hemen :))
Kıslar demir hapı içen varmı ben içiyorum hergün sabah aç karnına
demir eksikliğim yok ama günde 1 tane içmekte fayda varmış
birde sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kıslar ben yaptırdım sağlık ocağı verdi demir hapını
canım bende de demir eksikliği var bide b12 eksikliği muhtemelen verirler banada iç iç sakın ihmal etme
kızlar ben sadece kan testi yaptırdım cuma günü bi de ultrasonla baktılar 10 gün sora tekrar gel dediler bi kan testi daha yaparlar mı acaba başka test yapıolar mı
canım o duruma göre değişir bakalım doktorun ne dicek

selm arkadaşlar ben geçen sene yazın kızamıkçık aşısı olmuştum şimdide hamile olmaya karar vermeden önce yani geçen ay bütün hamilelik tetslerini yaptırdım işte hemoglobin,karaciğer,toksoplazma,şeker falan bütün hepsi yapıldı iyi çıktı zaten hamile olduğumu öğrendiğimde dr da bu testleri yapalım dedi hemen bende geçen ay yaptırmıştım dedim tamam dedi ozaman

doktora giden arkadaşlarım size ne testleri yaptılar, neleri kontrol ediyolar, bilgi verirmisiniz? Ultrason ve rehberlik dışında doktorunuz ne yaptı, hangi testleri istedi sizden?

canimm gecen hafta benim sadece yine bHCG degerime bakti..onunla beraber progesteron ve e2 degerime bakti..
sanirim bu persembe artik yavas yavas testleri yaparlar CADIARZU

yarın ilk muayenemiz var, çok heyecanlıyım, ve biraz da endişeli, doktorlarla aram pek iyi değildir ama inşallah bu doktor en sevdiğim doktor olur... Beni bebeğimle tanıştıran ilk insan vasfıyla tabiki...

benide ekleyin kızlar heryere yazdım valla buraya yazmış mıydım bilmiyorum
son sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık kilo 67 yaş 38 bu topik gidiyor sorun yok değil mi?

kızlaar bende 2009 aralık annesiyim Allah hepinizin hamilelğini tamamına erdirip bebişlerinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşaallah bu zorlu maratonda Allah hepinizin yardımcısı olsunnn

Evet arkadaşlar benim mücizemin sat 25.02.2010, yaş 30 kilo 68 2, gebelik, kese görüldü, çok mutluyum beklenen doğum 04..12.2010 hepimize hayırlı doğumlar

benide ekleyin kızlar heryere yazdım valla buraya yazmış mıydım bilmiyorum
son sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık kilo 67 yaş 38 bu topik gidiyor sorun yok değil mi?

Evet arkadaşlar benim mücizemin sat 25.02.2010, yaş 30 kilo 68 2, gebelik, kese görüldü, çok mutluyum beklenen doğum 04..12.2010 hepimize hayırlı doğumlar

hoşgeldiniz arkadaşlar yerimseniben hayırlı olsun :Saruboceq:

kızlaar bende 2009 aralık annesiyim Allah hepinizin hamilelğini tamamına erdirip bebişlerinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşaallah bu zorlu maratonda Allah hepinizin yardımcısı olsunnn
canım çok saol amin inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz seninde yavrucuğunu allah bağışlasın

ayyy ne kadar güzel benim kadın doğumcumda pazartesiye çağırdı bakalım neler olucak inşallah yavrumun kesesi görülür

kizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?

Back