- 1 Mart 2010
- 638
- 4
- 318
kızlar ben sadece kan testi yaptırdım cuma günü bi de ultrasonla baktılar 10 gün sora tekrar gel dediler bi kan testi daha yaparlar mı acaba başka test yapıolar mı
cnmcımm biLdiğim kadarıyLa tekrar kan testi yapmazLar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben sadece kan testi yaptırdım cuma günü bi de ultrasonla baktılar 10 gün sora tekrar gel dediler bi kan testi daha yaparlar mı acaba başka test yapıolar mı
cnmcımm biLdiğim kadarıyLa tekrar kan testi yapmazLar
canım benim demir hapını sağlık ocağı verdi ama dr umu aradım sordum iç dedi.sağlık ocağındakiler zaten hapı bedavaya verdi
hatta bitince gel tekrar vereyim dediler hatta hastaneye gittiğinde test yaptırdığında eğer kafanda soru işaretleri kalırda tekrar yaptırmak istersen testlerden gel ücretsiz yapalım dediler bana ve çok da ilgili davrandılar temmuzda tetanoz aşısı varmış hatta olucalmıışım hatta dr uma gittiğimde sorucam aşı olucakmıyım diye
peki benim görümceme tekrar yapmışlar işte demir eksikliği için falan benim hiç öle bi test olayım olmadı
biLmiyorum ki tatLımm yaa,ben de iLk defa senden duydum şimdi
ay napiim ya sorma yanlış yazmışım53 diye kendimi incecik zannettim bi an bide yazarken bakıyorum bi tuaflık var ama çakmadım hemen :))iyiyim canım sağol, doğumdan sonra biran önce olmak istediğin kiloya inersin inşallah:) Çok güldüm valla....
canım bende de demir eksikliği var bide b12 eksikliği muhtemelen verirler banada iç iç sakın ihmal etmeKıslar demir hapı içen varmı ben içiyorum hergün sabah aç karnına
demir eksikliğim yok ama günde 1 tane içmekte fayda varmış
birde sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kıslar ben yaptırdım sağlık ocağı verdi demir hapını
canım o duruma göre değişir bakalım doktorun ne dicekkızlar ben sadece kan testi yaptırdım cuma günü bi de ultrasonla baktılar 10 gün sora tekrar gel dediler bi kan testi daha yaparlar mı acaba başka test yapıolar mı
sana ne test yaptılar hastanede sadece kan testi mi
ben hamile oLduğumu bugun ogrendim cnm.Henüz hastaneye gitmedim
gözün aydın canım en kısa zamanda yavruna kavuşman dileğiyle
doktora giden arkadaşlarım size ne testleri yaptılar, neleri kontrol ediyolar, bilgi verirmisiniz? Ultrason ve rehberlik dışında doktorunuz ne yaptı, hangi testleri istedi sizden?
ben daha 3+3 üm ama çok midem buLanıyooooo
benide ekleyin kızlar heryere yazdım valla buraya yazmış mıydım bilmiyorum
son sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık kilo 67 yaş 38 bu topik gidiyor sorun yok değil mi?
Evet arkadaşlar benim mücizemin sat 25.02.2010, yaş 30 kilo 68 2, gebelik, kese görüldü, çok mutluyum beklenen doğum 04..12.2010 hepimize hayırlı doğumlar
canım çok saol amin inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz seninde yavrucuğunu allah bağışlasınkızlaar bende 2009 aralık annesiyim Allah hepinizin hamilelğini tamamına erdirip bebişlerinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşaallah bu zorlu maratonda Allah hepinizin yardımcısı olsunnn
Evet arkadaşlar benim mücizemin sat 25.02.2010, yaş 30 kilo 68 2, gebelik, kese görüldü, çok mutluyum beklenen doğum 04..12.2010 hepimize hayırlı doğumlar