• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

alttan mı hım eşimde gelcek utanıtrımben ya oda varken

ilk muayenede alttan bakıyolar genelde...
Tam görülsün diye...ama üzerine örtü veriyolar eşin yanında olsa kapalı her yerin.dr.ayarlamadan çağırmaz eşini.

ilk muayenede alttan bakıyolar genelde...
Tam görülsün diye...ama üzerine örtü veriyolar eşin yanında olsa kapalı her yerin.dr.ayarlamadan çağırmaz eşini.

hım o aletle beni görsün istemem.eltim felan bana dioki sen üstüne gördün senin bebiş büyük dio eşimde tabii

4gün oldu sat 5marttı bende 15nisanda gitmeyi düşünüorum eşimde gelcek bakalımm ya deilsem die korkuorum yaa gögüslerimde acıyo sanki süt varmış gibi:dance:

hayırlısı olsun canmm...
Ben son hamileliğimde adet ilk gününden 1hafta sonra gitmiştim.
Karnımdan kese yi gördü dr.

hayırlısı olsun canmm...
Ben son hamileliğimde adet ilk gününden 1hafta sonra gitmiştim.
Karnımdan kese yi gördü dr.

hımm ben perşembeyi beklicem eşimde izinli o ğün bakalım inşşş vardır ya ben hamile gibi hissetmiorum ultrasonda yada kanda görmediğim için galiba
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

TEBRİKLER TATLIM HAYIRLI OLSUN :lepi:

LİSTENİN BAŞINDA YAZILAN BİLGİLER CANMM...BAK?
YAZARSIN EKLERİM SENİ İLK HAMİŞSİN BAŞA DENK GELDİN :lepi:

canım ben yaş 32

sat 1mart

tahmini doğum tarihi 6 aralık şimdilik
beni kaydedermisin

kızlarrr benim adetimin üzerinden 9 gün geçtii doktoraa gitseemmm ultrasyonla görülürmüü acabaa alttan baktırmakk istemiyorummmm

bende aynıı sizinn gibiii dahaa hamile olduğumuu hissetmiyorumm
aslında aralık annesii çoğaldıdaaa topikkler fazla açılınca arkkadaşların kafasıı karıştııııı
diğer kapanan topikte çok kişi vardı yazışann
azize senin yaptığın liste çok güzel olmuşşş

kızlarrr benim adetimin üzerinden 9 gün geçtii doktoraa gitseemmm ultrasyonla görülürmüü acabaa alttan baktırmakk istemiyorummmm

bende aynıı sizinn gibiii dahaa hamile olduğumuu hissetmiyorumm
aslında aralık annesii çoğaldıdaaa topikkler fazla açılınca arkkadaşların kafasıı karıştııııı
diğer kapanan topikte çok kişi vardı yazışann
azize senin yaptığın liste çok güzel olmuşşş

azize gelince yazar senii sat 1martsa cnm senin11de gitmen gerek daha 8günn olmuş sen pazartesi git hem daha ii olur ama allttan bakılıomuş cnm belli bi süre

Back