kızzz bugün gezmekteydim...kaydirigubbakcemile3
gez gez.size bişi sorum ya karnımın altına yani sezaryan dikişlerimiz varya orası çok agrıdı bıçaklar saplandı ayagımı kımıldatamadım böle seyler olurmu çok korktum bişi olcak diee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzz bugün gezmekteydim...kaydirigubbakcemile3
korkma diloşum olur bunlar batmalar ağrılar...yerleşme de sancılar normal.
iyiyim cnm sen nasılsınnsezen nasılsınn azize gelmemiş buğün dün yoruldu galiba
bende hiç ağrı olmadı dikişlerde niye olduki acaba gaz varmı belki o baskı yapmıştırgez gez.size bişi sorum ya karnımın altına yani sezaryan dikişlerimiz varya orası çok agrıdı bıçaklar saplandı ayagımı kımıldatamadım böle seyler olurmu çok korktum bişi olcak diee
azizem siftah oldumu kıssss:kedi:ohhhhh negüzel yaaaa....
ikinciler böle nazlı oluyo şekerim yap kız bol bol nazlan şımar...tadını çıkar zemuszemus
ooo hamile avatarı koymuşunn süperrohhhhh negüzel yaaaa....
ikinciler böle nazlı oluyo şekerim yap kız bol bol nazlan şımar...tadını çıkar zemuszemus
bende hiç ağrı olmadı dikişlerde niye olduki acaba gaz varmı belki o baskı yapmıştır
ay geçmiş olsun bendede rahimde kasılmalar oluyodu ilk zamanlar koltuktan aniden kalkınca filan doktora sordum ani hareketler yapma dedii sende dikkat etbende iiim bilmiorum belkide çok sancıdı 1saat yatmışımdır kımıldayamadım ya korktum bişi olcak die şükürler olsun geçti
eveeeeeeeeeeett :kedi:azizem siftah oldumu kıssss:kedi:
ooo hamile avatarı koymuşunn süperr
ay geçmiş olsun bendede rahimde kasılmalar oluyodu ilk zamanlar koltuktan aniden kalkınca filan doktora sordum ani hareketler yapma dedii sende dikkat et
eveeeeeeeeeeett :kedi:
sorma ne acele ciyim yaaa sempatiksalakcinni
ayy siftah senden bereketi allahtan ikiz üçüz bereketli olsun:roflol:eveeeeeeeeeeett :kedi:
sorma ne acele ciyim yaaa sempatiksalakcinni
ne zaman gidicen doktoravalla bilmiorum allahtan gheçti evet ani kalkışlar hareketler yapmamk lazım ama ben daha görmediğğim için kendimi hamile gibi hissetmiorum yaa
ayy siftah senden bereketi allahtan ikiz üçüz bereketli olsun:roflol:
ayy şaka canım ya nasılsa bizim bitane var 1 tane daha olsa yeterkızzz sus nediyon....
ALLAHIM ÖNCE SAĞLIKLI HAYIRLI VE 1VERSİN.
ne zaman gidicen doktora
evet inş.bu ay olurda bekletmez seni meleğintam yumoŞ zamanlarıma gİrdİm kızlar...
Hayırlısı olsun İnŞallah.