2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kızzz bugün gezmekteydim...kaydirigubbakcemile3

gez gez.size bişi sorum ya karnımın altına yani sezaryan dikişlerimiz varya orası çok agrıdı bıçaklar saplandı ayagımı kımıldatamadım böle seyler olurmu çok korktum bişi olcak diee

korkma diloşum olur bunlar batmalar ağrılar...yerleşme de sancılar normal.

korkma diloşum olur bunlar batmalar ağrılar...yerleşme de sancılar normal.

oğlumda hiç böle şeyler olmadı ya eşimde dio sen şimdiden böle olursan 9ay geçmez bende diom hep bu hormonlu şeylerden oluo felan dedim o da dio korkma ben sana dikecem dio bahçemiz var domates salatalık felan eker saolsun doğal beslencek bebişim allahın izniyele yazada gelio ya bahçemde eriklerde çıkmaya başladı bu seni erikti şuydu buydu rahat dio yaz olduğu içinn:dance:

ohhhhh negüzel yaaaa....
ikinciler böle nazlı oluyo şekerim yap kız bol bol nazlan şımar...tadını çıkar zemuszemus

gez gez.size bişi sorum ya karnımın altına yani sezaryan dikişlerimiz varya orası çok agrıdı bıçaklar saplandı ayagımı kımıldatamadım böle seyler olurmu çok korktum bişi olcak diee
bende hiç ağrı olmadı dikişlerde niye olduki acaba gaz varmı belki o baskı yapmıştır

bende iiim bilmiorum belkide çok sancıdı 1saat yatmışımdır kımıldayamadım ya korktum bişi olcak die şükürler olsun geçti
ay geçmiş olsun bendede rahimde kasılmalar oluyodu ilk zamanlar koltuktan aniden kalkınca filan doktora sordum ani hareketler yapma dedii sende dikkat et

ay geçmiş olsun bendede rahimde kasılmalar oluyodu ilk zamanlar koltuktan aniden kalkınca filan doktora sordum ani hareketler yapma dedii sende dikkat et

valla bilmiorum allahtan gheçti evet ani kalkışlar hareketler yapmamk lazım ama ben daha görmediğğim için kendimi hamile gibi hissetmiorum yaa

tam yumoŞ zamanlarıma gırdım kızlar...
Hayırlısı olsun ınŞallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…