2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

27 yaşındayım 8aylık evliyiz daha öğrenciyim ege üniversitesinde mezun olmama son 2 ay kaldığı için buay bebek yapabiliriz dedik oda kısmetmiş oldu,ilk bebeğimiz kısmetse,ben bugün hastanede idrardan öğrendim yarında kanda baktırcaz bebeğin gelişimi için çok gerekli,sende yaptırmalısın,en geç haftaya randevu al bence yavaş gelişim varsa öğrenirsin,inşallah yokturda,tedbir yani,folik asit içiyormusun bebeğin beyin gelişimi için hemen başla,dr unda der zaten,ben 3-4 aydır içiyorum bebek yapabiliriz heran diye çünkü dr lar 3 ay önceden başlamamızı öneriyorlar,böyle yani bilmek istediğin bişey varsa biliyorsam yardımcı olabilirim

CNM BENİM 4YAŞINDA Bİ OĞLUUM VAR FOLİK ASİTE YENİ BAŞLADIM BENİM 3,AYIMDI TESTTE ÇIKTI PERŞEMBE GİDİCEM BEN VARSA EGER KESESİNİ GÖRÜRÜM.ALLAHIM SAĞLIKLI YAVRULARIMIZI KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:CüvCüv::CüvCüv:

diloş inşallahhh ALLAHIN izniyle nisanda bende girerim listeme...

yaaa çok sevindim cnm yaşın genç diye tahmin edemedim başka çocuğunda vardır diye,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bende yarın kan testine gidicem pazarteside muayeneye giderim artık,valla genç genç işini gücünü halledip yaşamaya bakçan biz daha yeni başlıyoruz yaşama

kızz bebiş yokmu diye korkuyon ki?
olurmu şimdi sen bişey anlamazsın çok yenisin...
bi bekle 10 gün geçsin dr. gidince görcen keseciğini.

güzel haberini bekliyoz canmm...

biraz öle oldu genç anne oldum ve çok mutluyum iiki doğurmuşum diorummmm inş bebişimde benimledirdeeçekirdek yuvamda mutluca geçinip gideriz

arkadaşlar bende 2 gun once ogrendım. beklemedıgımız bi zamanda oldu. heycan ve şok bir arada yaşıyoruz. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)

Kızlar daha önce Gebelik konusunun altında açmış olduğumuz konu kapandı,2010 Anneleri sabit başlığı da çok karışık olduğu için yeni konu açtım, eski listemiz orada, konu bütünlüğü açısından lütfen tek bir yerden devam edelim, siz de o başlığa gelmek istemezmisiniz?

ww.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12589194#post12589194

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…