27 yaşındayım 8aylık evliyiz daha öğrenciyim ege üniversitesinde mezun olmama son 2 ay kaldığı için buay bebek yapabiliriz dedik oda kısmetmiş oldu,ilk bebeğimiz kısmetse,ben bugün hastanede idrardan öğrendim yarında kanda baktırcaz bebeğin gelişimi için çok gerekli,sende yaptırmalısın,en geç haftaya randevu al bence yavaş gelişim varsa öğrenirsin,inşallah yokturda,tedbir yani,folik asit içiyormusun bebeğin beyin gelişimi için hemen başla,dr unda der zaten,ben 3-4 aydır içiyorum bebek yapabiliriz heran diye çünkü dr lar 3 ay önceden başlamamızı öneriyorlar,böyle yani bilmek istediğin bişey varsa biliyorsam yardımcı olabilirim
naber kızlar...yine geldim....
HG KRALİÇE NOLDU DİZİNeyvahedigeldismile
hoşbuldum taze hamişim...
izliyom biyandan kucamda pc bi aize bakıyım dedim.
listeyi beyendinmi?
diloş inşallahhh ALLAHIN izniyle nisanda bende girerim listeme...
yaaa çok sevindim cnm yaşın genç diye tahmin edemedim başka çocuğunda vardır diye,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bende yarın kan testine gidicem pazarteside muayeneye giderim artık,valla genç genç işini gücünü halledip yaşamaya bakçan biz daha yeni başlıyoruz yaşama
yaaa çok sevindim cnm yaşın genç diye tahmin edemedim başka çocuğunda vardır diye,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bende yarın kan testine gidicem pazarteside muayeneye giderim artık,valla genç genç işini gücünü halledip yaşamaya bakçan biz daha yeni başlıyoruz yaşama
topicin hayırlı olsun azizecimm inş.bu listede sende olursun sana uğur getirir
arkadaşlar bende 2 gun once ogrendım. beklemedıgımız bi zamanda oldu. heycan ve şok bir arada yaşıyoruz. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)
sezen nasılsınn azize gelmemiş buğün dün yoruldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?