2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

walla sabah lekeyi görünce oturdum ağladım çok korktum kızzzzz:sinifsinif:
ama şükür ki bişeyi yokkkolumunekankayizsmile

haklısın valla kim olsa ağlardı bende çok korkardım ama şükürki sorun yok işte,hiç düşünme onu artık yoksa stress yaparsın

bende yiyim bugün evdeki bütün kivileri :))

Ben de okuldan geldiim. Oğlum uyuyoken fırsat bu fırsat deyim girdim nete. Benim pek öyle uyuma, dinlenme lüksüm yoook. Canavar oğlumla babası başetmeye çalışıyo sonra...
oyy massallah ikinci yolda yani senin
ne güzel..kardes geliyorrr

Son düzenleme:

ay yaaa kramp girdi gülmekten :roflol:
bizde tedaviliyiz ya, catlatmadan sonraki hafta faal calismalardan sonra yasaklandi...
muhtemelen 12.haftaya kadarda böyle devam edecek.
bendende kocaman way wayyyyyy :roflol:

Kizlar az önce is arkadasim sanki bilyiormus gibi hamile oldugumu bana meyve tabagi hazirlamis birde ceviz getirdi yemem icin :)

Canım öyle valla, bilmiyorum kabullenecek mi. Şimdi hemen gelsin hadi diyo ama doğunca görücez artık.

kabullenir annesii
yeni bebis gelene kadar yaklasik 1 yas daha büyüyüp abi olcak..
bi kitapta okumustum,seninlede paylasayim..
dogacak kardesinden abisine-ablasina hediyeler vermek ise yariyormus..
bak bunu sana kardesin aldi,kardesin hediye etti diye..o zaman daha pozitif bakiyormus kardesine..hani hep hediye falan geliyor ya kaydirigubbakcemile3
ay bu cocuklar yaa kaydirigubbakcemile3

Kizlar az önce is arkadasim sanki bilyiormus gibi hamile oldugumu bana meyve tabagi hazirlamis birde ceviz getirdi yemem icin :)

ohhh ne güzel afiyet olsun sölemedinmi cnm arkadaşlarına benim bütün arkadaşlar biliyor valla,annem sölememiş sadece işte dayılara teyzeye falan bende canın ne zaman isterse söle dedim artık ona,ben yemek yapıyorum kızlar biraz yokum hadi by

Arkadaslarim ve ailem biliyor tabi ama is arkadaslarima söylemedim henüz.

olabilir canım ya, bunu deneriz, aslında sevecen bi çocuktur oğluşum ama anne- babayı paylaşmaya gelince iş değişebilir tabii.

Kızlar ben de yemek yapmaya gidiyorum, küçük sıpam da uyanır birazdan.Hepinize ve pıtırcıklara iyi akşamlarrr

olabilir canım ya, bunu deneriz, aslında sevecen bi çocuktur oğluşum ama anne- babayı paylaşmaya gelince iş değişebilir tabii.

anne babayi kim paylasmak ister ki,hemde daha süt kuzusu yasindaysa..:1hug:
böyle tüyolari internettede kolayca bulabilirsiniz canimm

.atlatma iğesiyle ikiz olma ihtimalii çokk yüksek aslında buda sana denk gelmişşş
ama olsunn bu bebişimz sağlıklı olsunda

sağol canımm

ebru şallı bugün bende izledimmm yine topun üzerindeyii

Yok canim bakmadi bile doktor erken daha dedi. 6.hafta olsun ozaman bakariz dedi.
Persembeye kaldi simdi. Ama belki p.tesi gittigimde ultrasonla bakicak tekrar ozaman insallah gelismisse bebisim belki görürüm.

kızlar siz orda her haftamıı gidiyorsunuzz

ben de çok acıkıyodum cnm yaa.yemek yedikten 1 saat sonra faLan sanki sabahtan beri hiç birşey yememiş gibi oLuyordum.ama şu iki gündür çok iştahsızLık başLadı bende

çok sewindim cnmm yaaa bebeişinin sağLıkLı oLmasınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…