walla sabah lekeyi görünce oturdum ağladım çok korktum kızzzzz:sinifsinif:
ama şükür ki bişeyi yokkkolumunekankayizsmile
oyy massallah ikinci yolda yani seninBen de okuldan geldiim. Oğlum uyuyoken fırsat bu fırsat deyim girdim nete. Benim pek öyle uyuma, dinlenme lüksüm yoook. Canavar oğlumla babası başetmeye çalışıyo sonra...
ben tüp bebekliyim ya kızlar bizde tedavi 3 hafta sürüyo bizde bir aydır yok zaten bişey 12 haftada ordan 4 ay wayyy wayyyyy :)))
ne güzel canım bnm kesede olsa minikte olsa gördün bakalım pazartesi beni ne bekliyo
Canım öyle valla, bilmiyorum kabullenecek mi. Şimdi hemen gelsin hadi diyo ama doğunca görücez artık.
Kizlar az önce is arkadasim sanki bilyiormus gibi hamile oldugumu bana meyve tabagi hazirlamis birde ceviz getirdi yemem icin :)
ohhh ne güzel afiyet olsun sölemedinmi cnm arkadaşlarına benim bütün arkadaşlar biliyor valla,annem sölememiş sadece işte dayılara teyzeye falan bende canın ne zaman isterse söle dedim artık ona,ben yemek yapıyorum kızlar biraz yokum hadi by
kabullenir annesii
yeni bebis gelene kadar yaklasik 1 yas daha büyüyüp abi olcak..
bi kitapta okumustum,seninlede paylasayim..
dogacak kardesinden abisine-ablasina hediyeler vermek ise yariyormus..
bak bunu sana kardesin aldi,kardesin hediye etti diye..o zaman daha pozitif bakiyormus kardesine..hani hep hediye falan geliyor ya kaydirigubbakcemile3
ay bu cocuklar yaa kaydirigubbakcemile3
Kizlar az önce is arkadasim sanki bilyiormus gibi hamile oldugumu bana meyve tabagi hazirlamis birde ceviz getirdi yemem icin :)
olabilir canım ya, bunu deneriz, aslında sevecen bi çocuktur oğluşum ama anne- babayı paylaşmaya gelince iş değişebilir tabii.
afiyet olsun canimmm
söylersen demekki hizmette kusur etmeyecekler yerimseniben
Kızlar ben de yemek yapmaya gidiyorum, küçük sıpam da uyanır birazdan.Hepinize ve pıtırcıklara iyi akşamlarrr
.atlatma iğesiyle ikiz olma ihtimalii çokk yüksek aslında buda sana denk gelmişşştedaviyle canim..catlatma ignesi vurmustum..
bir yumurtam büyük digeri daha minikti..o büyük olandan hamile kaldim zaten..demekki o kücükte tutacakti ama olmadi iste..nasip kismet diyorum...
bu bebisi sagliklica aliyimda kucagima,insallah ikinci hamileligim ikiz olur :kedi:
slm yeni aralık anneleri
ben 2009 aralık annesiyim gecen sene bu zamnlar bizde aynı heyecanları paylaşıyoduk zaman gecio ve sıra sizde i,nş hayırlısıyla alırsınız kucaklarınıza uykusuz gecelere hazırlıklı olun bol bol uyuyun şimdi sonra çok ararsınız bugünleri ama olunca daha ii anlarsınız evlat candan bile tatlı şimdiden hayırlı doğumlar hepinize:dance:
almanya canim,yagmurlar ülkesii :sinifsinif:
canimm daha cok kücük melegin,cok normal..tutunacak annesine simsikiii..benimde öyleydi,simdi geciyor artik,o kadar sürekli agrimiyor,ara ara..
ayy saglikla büyüsün bebegin insallah:Saruboceq:
seninde gecer
esracim valla ya,yunusa basarak atlamalar falan..ay ben kasildim kaldim burda..
kesinlikle dikkat etmek gerekiyor yaa...gebeligin 3.ayindan 7.ayina kadar eger doktor müsade ederse hafif sporlar yapilmali..böyle atlamali falan degil laelaelaelaelae
bu arada evet koltugun tepesinde uzanmisti kedicik..
ebru salli ilk hamileliginde pismandi hatun sürekli spor yaptigina,bebegi erken dogmustu yaklasik 1 ay...simdi 4 aylik hamileymis yine..hatun pilates yapiyor..hamile pilatesimi tam bilmiyorum ama ilk 3 ayda yapiyordu yani akannehir
canimm öyle yoralim bakalimm...
cinsiyet farketmez,saglikli olsunlar yeter..anneler ilk günden hissedermis cinsiyetini...hadi bakalimmm rüyalar mi yanilacak yoksa biz mi kaydirigubbakcemile3
Yok canim bakmadi bile doktor erken daha dedi. 6.hafta olsun ozaman bakariz dedi.
Persembeye kaldi simdi. Ama belki p.tesi gittigimde ultrasonla bakicak tekrar ozaman insallah gelismisse bebisim belki görürüm.
aynen canım , yemek yediğimde rahatım, az zaman geçsin kıyılıyor bulanıyor böle tuhaf bişi.Yemek isteğide yok aslında,sırf bu kıyıntı gitsin diye az bişiler atıyorum ağzıma.Kilo almamaya çalışın arkadaşlar.Karbonhidrattan uzak durun.İlk 4 ay kilo almaya gerek yokmuş.
kızlar doktordan yeni geldim lekelnemeyi sordum 10 haftaya kadr normal dedi, bebşime baktı 5mm büyümüz kesem ama henüz bebeğimi göremedi 10 gün sora çağırdı tekrar o zamn bebeişimizi de görürüz hem kalbini de dinleriz inş dedi iim yani şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?