2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kizlar bol C VITAMINI iceren seyler yiyip icin... bi doktorun sitesinde böyle yaziyor...
Bebeğinizin hücre gelişiminin çok hızlı olduğu bu dönemde bol miktarda C vitamini tüketmeye gayret edin. C vitamini hücre bölünmesi ve yenilenmesinde katalizör rol oynar...

kızlar kilo meselesini takmayın, önceki sayfalarda çok kilo alırız diye yazılmış, ben 15 kilo almıştım oğluma hamileyken şimdi ilk hamile kaldığım kilodan bile zayıfım. Üstelik 4-5 ay içinde eski kiloma dönmüştüm.

canım 5 hafta 4 gün yaklaşık olarak dedi doktor.aynen o da söledi senin dediklerini ve bi de 10 gün ilişki yasağı koydu kontrole kadr:kedi:

hosgeldin canimmm..
oh massallah bin kere,5 mm daha büyümüs ufaklik
göbekten bakti sanirim degil mi?
10 gün sonra senin günün olacak insallah :dance:

kızlar ben 2010 mayıs annesi olacam inş hepinizin bebeği hayırlı olsun inş güzel bir hamilelik geçirip kuzucuklarınızı kucaınıza alırsınız çok tatlı heyecanlar adım adım sizi bekliyo

hosgeldin canimmm..
oh massallah bin kere,5 mm daha büyümüs ufaklik
göbekten bakti sanirim degil mi?
10 gün sonra senin günün olacak insallah :dance:

evet tatlım göbişten baktı ayyy çok sevindim bebeğim büyüyoooopuyorumnanaktan
ama babamız illa bebeği görmek istio onu avutması zor oldu birazcıkdelikafadulden

Ben de okuldan geldiim. Oğlum uyuyoken fırsat bu fırsat deyim girdim nete. Benim pek öyle uyuma, dinlenme lüksüm yoook. Canavar oğlumla babası başetmeye çalışıyo sonra...

cucu biz senle aynı gidioruz sanırım ikimizin de aynı bebişleri baksanakaydirigubbakcemile5

evet tatlım göbişten baktı ayyy çok sevindim bebeğim büyüyoooopuyorumnanaktan
ama babamız illa bebeği görmek istio onu avutması zor oldu birazcıkdelikafadulden

canimm benimm,tadini cikar bu sevincin..
Allahim hic bozmasin agzimizin tadini insallah :Saruboceq:
göbisten baktiysa normal canim görememesi,takilma buna..
babiskonuzda az daha beklesin,heyecan iyidir,10 gün sonra nede olsa aglayacak sevincten hihoyyyt

ayyy sen duydun di mi pıt pıtlarııııopuyorumnanaktan

cucu yatamadım ya hamişler ve bebekler nasılmış bir bakayım dedim.alışınca insan aklında kalıyosunuz hepiniz.

Ben oğluşuma hamileyken de burdan çıkmaz olmuştum sabah uyku tutmayınca erkenden açıyodum, sadece yemek yemeye kalkıyodum nerdeyse. İzin aldıktan sonra doğuma kadar hep böyle gitti.

canım 5 hafta 4 gün yaklaşık olarak dedi doktor.aynen o da söledi senin dediklerini ve bi de 10 gün ilişki yasağı koydu kontrole kadr:kedi:

zaten cnm bana sağlık ocağındaki hemşire herşey yolunda gidiyor ama sen 3 ay ilişkiye girme 12 haftalık dönem daha bebğin tutunmaya çalıştığı dönemdir dedi sen garantiye al 12 hafta beraber olmayın dedi,12 hafta sonunda yine herşey yolunda giderse beraber olursunuz dedi,garanti olsun siz bekleyin dedi banada,ama lekelenmen kan gibi olmadığı için çok korkma cnm o kahverengi leke olabiliyomuş bende duymuştum

Bizde bebisi göremedik altan bakti ama görünmedi cok kücük dedi doktor. Bide sanki biraz solda duruyo biraz büyüyene kadar zor görülür dedi. Saklaniyo sipa kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 2010 mayıs annesi olacam inş hepinizin bebeği hayırlı olsun inş güzel bir hamilelik geçirip kuzucuklarınızı kucaınıza alırsınız çok tatlı heyecanlar adım adım sizi bekliyo

canimm massallah doguma az kalmis yani..
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini
darisi basimiza insallahhh :Saruboceq:

cucu biz senle aynı gidioruz sanırım ikimizin de aynı bebişleri baksanakaydirigubbakcemile5

evet canimm ayni gidiyoruz.. olumunekankayizsmile

walla sabah lekeyi görünce oturdum ağladım çok korktum kızzzzz:sinifsinif:
ama şükür ki bişeyi yokkkolumunekankayizsmile

cucu yatamadım ya hamişler ve bebekler nasılmış bir bakayım dedim.alışınca insan aklında kalıyosunuz hepiniz.
canimm bol bol dinlenmene bak sen,aksama kadar yoruluyorsundur zaten..
olsunn,bilgisayar basinda olsan bile rahatindan taviz verme bosver :1hug:

ayyy sen duydun di mi pıt pıtlarııııopuyorumnanaktan
evet teyzesi sükür :Saruboceq:
darisi sana ve hepinize insallah...
duymak cok zor oldu yalniz canim,uzun uzun degildi yani..kursagimda kaldi hevesim ama olsun.. :1rolleyes:

Bizde bebisi göremedik altan bakti ama görünmedi cok kücük dedi doktor. Bide sanki biraz solda duruyo biraz büyüyene kadar zor görülür dedi. Saklaniyo sipa kaydirigubbakcemile3

canimm nazli olacak zaten bizim bebisler

ben tüp bebekliyim ya kızlar bizde tedavi 3 hafta sürüyo bizde bir aydır yok zaten bişey 12 haftada ordan 4 ay wayyy wayyyyy :)))

ne güzel canım bnm kesede olsa minikte olsa gördün bakalım pazartesi beni ne bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…