• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

[/B]

canimm nasilsin?
lekelenmen devam ediyor mu?iyi misin?
evet devam ediyor..çarşamba perşembe ve bu gün hep aynı saatte akşam oluyor gündüz birşey yok akşam bir iki damla leke..pazartesiye kadar geçmesi lazım dua ediyorum ve bu konu çok canımı sıkıyor..

kizlar bugun biraz moralim bozuk...Hani 20 lik yas disim agriyor demistim ya dun..yutkunamiyordum bu sabah uyandigimda ve hemen dis hekimine gittim..ve bana bogazimin disimden dolayi iltihap oldugunu dogal olarak disimde iltihap oldugunu soyledi ve mutlaka antibiyotik kullanman gerekiyor dedi..ben asla kullanmayacagimi cunku bebegime zarar verecegini soyledim..o da bana asil kullanmazsan disindeki iltihap,antibiyotikten daha fazla zarar verir bebegine dedi.ve doktoruma hangi antibiyotigi almam gerektigini sormami istedi....esim yoktu yanimda..doktorumda bugun izinliymis...neyse esim yarin baska bir dis hekimine goturecek beni..bugunku dis hekimi sanki yeni mezun gibi geldi bana...ama yine de dogru soyledigini internetten arastirarak anlamis oldum..gercekten disteki iltihap cok tehlikeliymis ama ote yandan 3 ay bitmeden herhangi bir ilac kullanmak da riskliymis napicam ben...inanin artik takmaktan hasta olucam....ben bir tane gecen ay cektirmistim...ama bu 20 lik hic hesapta yoktu..hamilelik nedeni ile ortaya cikmis..napicam ben simdi...icsem bir turlu icmesem bir turlu..Allah'im yardimcim olsun yol gostersin insallah....dis hekimine bir de hamileler icin olan antibiyotik var mi dedim..hayir yok burada dedi..ama hatirladigim kadari ile tr de vardi ...neyse caniskolar seviyorum sizi ...dua edin benim icin bi zarar olmasin insallah..

evet devam ediyor..çarşamba perşembe ve bu gün hep aynı saatte akşam oluyor gündüz birşey yok akşam bir iki damla leke..pazartesiye kadar geçmesi lazım dua ediyorum ve bu konu çok canımı sıkıyor..

Allah'in izni ile gececek canim sen uzulme canim..her an aklimdasin hep dualarimdasin inan..
bak hergun farli ve yeni seyler cikiyor bende de dis meselesi..ve bundan dolayi kullanmam gereken antibiyotik...cunku disteki iltihap antibiyotikten daha tehlikeliymis bebek icin...bu ara sarimsak yutuyorum bol miktarda...doktorumu bekliyorum..

kizlar bugun biraz moralim bozuk...Hani 20 lik yas disim agriyor demistim ya dun..yutkunamiyordum bu sabah uyandigimda ve hemen dis hekimine gittim..ve bana bogazimin disimden dolayi iltihap oldugunu dogal olarak disimde iltihap oldugunu soyledi ve mutlaka antibiyotik kullanman gerekiyor dedi..ben asla kullanmayacagimi cunku bebegime zarar verecegini soyledim..o da bana asil kullanmazsan disindeki iltihap,antibiyotikten daha fazla zarar verir bebegine dedi.ve doktoruma hangi antibiyotigi almam gerektigini sormami istedi....esim yoktu yanimda..doktorumda bugun izinliymis...neyse esim yarin baska bir dis hekimine goturecek beni..bugunku dis hekimi sanki yeni mezun gibi geldi bana...ama yine de dogru soyledigini internetten arastirarak anlamis oldum..gercekten disteki iltihap cok tehlikeliymis ama ote yandan 3 ay bitmeden herhangi bir ilac kullanmak da riskliymis napicam ben...inanin artik takmaktan hasta olucam....ben bir tane gecen ay cektirmistim...ama bu 20 lik hic hesapta yoktu..hamilelik nedeni ile ortaya cikmis..napicam ben simdi...icsem bir turlu icmesem bir turlu..Allah'im yardimcim olsun yol gostersin insallah....dis hekimine bir de hamileler icin olan antibiyotik var mi dedim..hayir yok burada dedi..ama hatirladigim kadari ile tr de vardi ...neyse caniskolar seviyorum sizi ...dua edin benim icin bi zarar olmasin insallah..

canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah
bende aralık annesiyim ama 2009
benimde diş problemim oldu 20 lik tabi ben antibiyotik kullanmadım ama 5 aylıkken kanamam oldu iltihap kapmışım ve bu yüzden olmuş ve 2 kutu antibiyotik kullandım belki başında kullansaydım böle bir durum olmayacaktı 5
bu yüzden kullan derim çünkü hamileliğin ileri dönemlerinde daha zor oluyor
şimdi 4 aylık kuzucum kucağımda maşşallah hiç bir şeyide yok
rabbim istemediği müddetçe bebeğine hiç birşey olmaz
Unutmaki onu ALLAH koruyor a.s

günaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah bakalım

labianca canım benim doktorumun sitesinde de soru cevap bölümünde bi hasta yazmış diş problemi yüzünden bi sürü içicek ilaç var diye doktorum sorun olmaz yazmış sen içini ferah tut bi sıkıntı çıkmicak inşallah

günaydın arkadaşlar, ben bugün çok rahatsızım..üşütmüşüm çok şiddetli başım ağrıyor, midem bulanıyor..Burnum bi yandan akıyor, hapşuruk tıksırık..Ne yapıcam bilmem.Sürekli yatmak istiyorum

canım benim alah acil şifanı versin ve umarım sanada bebeğine de zarar gelmeden atlatırsın bunu..doktoruna sormadan hiçbir ilaç alma ona sor önce...uygun bi ilaç illa ki vardır tatlım...

canım ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olmuş ama bak varmış bi çıkar yolu bencede hemen tedaviye başla,iltihabın iyileşmesi antibiyotiğin zararından daha önemliymiş bak,allah korur onu sen doktor iç dediyse iç cnm,moralinide bozma çok,inşallah hemen iyileşir dişin,

Canım benim doktorum sat ile uyumsuz dedi, hiç sorun değil, adet tarihini doğru kabul etmiycez dedi, ben de önce telaşlandım ama kk.ya baktım aynı durumu yaşayanlar var. Senin 5 günmüş, benim 1 yada 1,5 hafta fark var. Adet düzensizliğinden diye düşünüyorum benimkini, umarım ondandır. Keseyi gördü hemen, kalbini de dinleriz inşallah.

canım ben de aynı durumdayım... geçen salı 6+3 olmam gerekiyorken (sat 27 şubat) bana 4 haftalıksın dedi... 2 hafta geriden... geç dölllenme dedi... ki senin adetin düzensizse yumurtlama gününün geç olması çok normal.. benim adetim çok düzenli idi..buna rağmen nasıl geç döllenme oldu anlamadım... doktora gittiğimde 6 haftalık olmama rağmen hala sadece embriyo kesesinin görülebilmesi sebebiyle yaklaşık haftayı söylüyorlar. dün dayanamayıp doktoru aradım... bi anormallik var mı diye... nette bir sürü şey yazıyor sinirlerim bozulmuştu.. her şey normal dedi.. biraz içim rahatladı... her şeyin hayırlısı, 1 hafta sonra da doktora gideceğim kalp atışları için...

Sat 02 benim yani 6+3 olmasi gerekiyor hatta gecen hafta gittgimde 5+2 demisti doktor. Ultrasonda ölcüp kendiliginden hesaplanioyor iste bu haftada 5 gün geri kalmis oluyo ama doktor yined normal gelismis bi sorun yok simdilik dedi. Bakalim ama baska arkadaslar ile de konusunca rahatladim biraz, Evet calisiyorum canim dikkat etmeye calisiyorum oldugu kadar. Süt icmeye baslamadim daha ama bugün basliycam insallah.
bol bol kiwi yiyorum :) cevizde arada.

bebişkom.. her gün 3 ceviz yenmesi gerekiyormuş.. ben yanında kuru kayısı ve hurma da yemeğe çalışıyorum :) şifa niyetine lülülülülülü

günaydın arkadaşlar, ben bugün çok rahatsızım..üşütmüşüm çok şiddetli başım ağrıyor, midem bulanıyor..Burnum bi yandan akıyor, hapşuruk tıksırık..Ne yapıcam bilmem.Sürekli yatmak istiyorum
çok geçmiş olsun canımm sankii bendede var gibii sabahtann beri hapşırıkk

merhaba hamişler....nasılsınız bugün...:)
sağol canımmmm

arkadaşlar ankara jkızılay civarında kan testi yaptırabileceğim yer bilen varmı?acilll lütfen ardım edinn

canım ben de aynı durumdayım... geçen salı 6+3 olmam gerekiyorken (sat 27 şubat) bana 4 haftalıksın dedi... 2 hafta geriden... geç dölllenme dedi... ki senin adetin düzensizse yumurtlama gününün geç olması çok normal.. benim adetim çok düzenli idi..buna rağmen nasıl geç döllenme oldu anlamadım... doktora gittiğimde 6 haftalık olmama rağmen hala sadece embriyo kesesinin görülebilmesi sebebiyle yaklaşık haftayı söylüyorlar. dün dayanamayıp doktoru aradım... bi anormallik var mı diye... nette bir sürü şey yazıyor sinirlerim bozulmuştu.. her şey normal dedi.. biraz içim rahatladı... her şeyin hayırlısı, 1 hafta sonra da doktora gideceğim kalp atışları için...

sen tamm ilişkii zamanlarınııı biliyormusunn canımmm
sadecee yumurtlamaa zamanında 1 kaç sefermii olduuu
geçç döllenme deyince acabaa spremlerr 1 kaç gündemiiii varıyordaa geç döllenme diyorlarrr
kaçç kişiii böyle olduuu
ayy kendimii alıştırdımm 6 haftalığaa şimdii banada 4 haftalıkk derlerse bende 26 nisana aldım randevu

çok geçmiş olsun canımm sankii bendede var gibii sabahtann beri hapşırıkk

Sağol canım, azcık daha iyiyim şimdi.Hamilelikte hasta olmak çok fena bişeymiş.doktorumuda aramadım h. sonu rahatsız etmek istemiyorum.Hamilelerin içebileceği ağrı kesici sorucam.Nette biraz araştırdım ama onunda onayını almam lazım.Bu havalarda sizde çok dikkatli olun.Ben resmen çöktüm.Bulantımda oldu sabahtan.Zorla bişiler tıkıştırdım ağzıma, şimdide çorba içtim.Zaten süt falan içemiyorum tiksinti geldi.Acaba kakaolu süt falan içsek işe yarar mı ?

Back