Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende seni merak ettim cnm çok sevindim iyi bari kaç haftalık oldu senin,sen yinede hareketlerine dikkat et ters hareket etme gerinme yukarı doğru ağır kaldırma,ben uyurken bile gerinmemeye çalışıyorum canım o tehlikeliymiş
kızlar doktordan yeni geldim lekelnemeyi sordum 10 haftaya kadr normal dedi, bebşime baktı 5mm büyümüz kesem ama henüz bebeğimi göremedi 10 gün sora çağırdı tekrar o zamn bebeişimizi de görürüz hem kalbini de dinleriz inş dedi iim yani şimdi:)
hosgeldin canimmm..
oh massallah bin kere,5 mm daha büyümüs ufaklik
göbekten bakti sanirim degil mi?
10 gün sonra senin günün olacak insallah :dance:
meraba bayanlar okuldan geldim çok yorgunum nasılsınız bugün
evet tatlım göbişten baktı ayyy çok sevindim bebeğim büyüyoooopuyorumnanaktan
ama babamız illa bebeği görmek istio onu avutması zor oldu birazcıkdelikafadulden
canimm hosgeldinn..
ayaklarinin altina koy yastigini dinlen bosver bebisinle beraber yerimseniben
canimm benimm,tadini cikar bu sevincin..
Allahim hic bozmasin agzimizin tadini insallah :Saruboceq:
göbisten baktiysa normal canim görememesi,takilma buna..
babiskonuzda az daha beklesin,heyecan iyidir,10 gün sonra nede olsa aglayacak sevincten hihoyyyt
cucu yatamadım ya hamişler ve bebekler nasılmış bir bakayım dedim.alışınca insan aklında kalıyosunuz hepiniz.
canım 5 hafta 4 gün yaklaşık olarak dedi doktor.aynen o da söledi senin dediklerini ve bi de 10 gün ilişki yasağı koydu kontrole kadr:kedi:
kızlar ben 2010 mayıs annesi olacam inş hepinizin bebeği hayırlı olsun inş güzel bir hamilelik geçirip kuzucuklarınızı kucaınıza alırsınız çok tatlı heyecanlar adım adım sizi bekliyo
cucu biz senle aynı gidioruz sanırım ikimizin de aynı bebişleri baksanakaydirigubbakcemile5
zaten cnm bana sağlık ocağındaki hemşire herşey yolunda gidiyor ama sen 3 ay ilişkiye girme 12 haftalık dönem daha bebğin tutunmaya çalıştığı dönemdir dedi sen garantiye al 12 hafta beraber olmayın dedi,12 hafta sonunda yine herşey yolunda giderse beraber olursunuz dedi,garanti olsun siz bekleyin dedi banada,ama lekelenmen kan gibi olmadığı için çok korkma cnm o kahverengi leke olabiliyomuş bende duymuştum
canimm bol bol dinlenmene bak sen,aksama kadar yoruluyorsundur zaten..cucu yatamadım ya hamişler ve bebekler nasılmış bir bakayım dedim.alışınca insan aklında kalıyosunuz hepiniz.
evet teyzesi sükür :Saruboceq:ayyy sen duydun di mi pıt pıtlarııııopuyorumnanaktan
Bizde bebisi göremedik altan bakti ama görünmedi cok kücük dedi doktor. Bide sanki biraz solda duruyo biraz büyüyene kadar zor görülür dedi. Saklaniyo sipa kaydirigubbakcemile3
ben tüp bebekliyim ya kızlar bizde tedavi 3 hafta sürüyo bizde bir aydır yok zaten bişey 12 haftada ordan 4 ay wayyy wayyyyy :)))zaten cnm bana sağlık ocağındaki hemşire herşey yolunda gidiyor ama sen 3 ay ilişkiye girme 12 haftalık dönem daha bebğin tutunmaya çalıştığı dönemdir dedi sen garantiye al 12 hafta beraber olmayın dedi,12 hafta sonunda yine herşey yolunda giderse beraber olursunuz dedi,garanti olsun siz bekleyin dedi banada,ama lekelenmen kan gibi olmadığı için çok korkma cnm o kahverengi leke olabiliyomuş bende duymuştum
Bizde bebisi göremedik altan bakti ama görünmedi cok kücük dedi doktor. Bide sanki biraz solda duruyo biraz büyüyene kadar zor görülür dedi. Saklaniyo sipa kaydirigubbakcemile3