2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

Yok canim bakmadi bile doktor erken daha dedi. 6.hafta olsun ozaman bakariz dedi.
Persembeye kaldi simdi. Ama belki p.tesi gittigimde ultrasonla bakicak tekrar ozaman insallah gelismisse bebisim belki görürüm.

gelisir canim sakin kafana takma,kimseylede kiyas yapma kafanda sakin...
herkesin bünyeside,bebiside farkli ve kendine zaten..
sakin keseymis,gelisimmis ayrintilarini takma kafana..bugün drdan aldigim bi tavsiyede buydu...
HICKIMSE bu kiyaslamalara girip bebiside kendinide sakin üzmesin arkadaslar,bu cok önemli..
bende önümüzdeki bikac hafta ultrasona girmeyecegim..sadece kan degerlerime bakilacak..cünkü doktor her hafta girme,sonucta o dalgalari aliyor vücut dedi..yasak koydu yani her hafta girmeye..bende sabirsizlanip beklicem artik bikac hafta boshayallersmile

Daha iyi iste canim hem ozamana kadar bebisin de biraz daha büyümüs gelismis olacak daha net görebilirsin.

neyse kizlar..
herkese iyi paylasimlar..
Allah hepimizin bebislerini korusun insallah...
ben birazcikk uyuyacagim simdi..
öpüldünüzzzz Şeniz

bende sabırsızlıkla sizin konumunuza gelmeyi bekliyorum kızlar.daha keseyi bile görmedim ben..pazartesi bekliyor doktorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım hele 30 nisanda kalp atışı için gideceğim onu dşündükçe bile için pır pır oluyor

Hayirlisi ile görürsün canim insallah. Kalp atislarini göremedim ama keseyi görmek bile heycanlandiriyo insani. zemuszemus

bebişkom gelmişsin kaçırdım ben ya nasıl geçti muayene sanırım keseyi gördünüz ama kalp atışını duymadın demi daha,daha çok minik annesi oda olur yavaş yavaş,dr ne dedi nasıl gidiyormuş,benimde bugün 5 hafta oldu,senin kaç cnm şimdi

bende görmedim canım keseyi kalp atışını inş hayırlısıyla yarın görücem ve duyucam

Canim ben keseyi zaten gecen hafta görmüstüm bile. Bu hafta kalp atislari icin gitmistim ama ultrasonda bebisim 6+3 degil 5+5 cikti. Yani geri kalmis birza.Ama doktorum normal bi sorun yok dedi. Persembeye tekrar gidicem kalp icin. Gelisimine bakmak icinde p.tesi tekrar cagirdi.

Kızlar selam diğer başlıkta geziniyodum, burdaymış herkes. Oraya yazmıştım ben de kasım annesiyim sanarken aralık annesi olacağım sanırım. SAT'a göre uyumsuz dedi doktor ultrasona girince. Sorun yok dedi ama, adetlerim düzensiz, inşallah geç döllenmedendir. 2 hafta önce netteki hesaba göre 6 haftalıkken ultrasonda yaklaşık 5 haftalık çıktı. Şimdi de 7. haftaya giriyorum sanırım, Salıya randevum var. Doktor bi de rahmin ters dedi, bu da proble değilmiş, biçok kadında olabilirmiş. Sonradan düzeliyomuş. Bu 2 hamileliğim rahmim normaldi ilkinde ama... Bi oğlum var 3 yaşına girecek yazın.
Listeye beni de ekleyinnn yaş 31- kilo 48- sat 17 şubat- haftam ( sanırım) 7 haftalık- sat ile uyumsuz. keseyi gördüm 5 haftalıkken ,kalbini inşallah Salıya dinlemeye gidicez.

amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim amin.

canım gelişimi 5+5 kadarmıymış yoksa senmi yanlış hesaplamışsın 6+3 diye,nasıl hesaplıyor dr lar ya,ben son adet gününden itibaren saymıştım şuan tam 5 oluyo işte dr.umda zaten geçen hafta tam 4 haftalık demişti,5+5 se üzülme cnm çünkü benim dr da 6 haftadan sonra kalp atışları duylur demişti pazartesiye duyarsın inşallah,sen çalışıyosun demi cnm düzenli öğünlerini ihmal etme sakın enaz 3 ana öğün ye aralarda da meyve falan bişeyler ye mutlaka birde imkanın varsa hergün portakal suyu sık ve 1 bardakta süt iç,bebeğinde hızla gelişir hem artık 2 kişiyiz ona göre yicez iççez hep

Canım benim doktorum sat ile uyumsuz dedi, hiç sorun değil, adet tarihini doğru kabul etmiycez dedi, ben de önce telaşlandım ama kk.ya baktım aynı durumu yaşayanlar var. Senin 5 günmüş, benim 1 yada 1,5 hafta fark var. Adet düzensizliğinden diye düşünüyorum benimkini, umarım ondandır. Keseyi gördü hemen, kalbini de dinleriz inşallah.

Sat 02 benim yani 6+3 olmasi gerekiyor hatta gecen hafta gittgimde 5+2 demisti doktor. Ultrasonda ölcüp kendiliginden hesaplanioyor iste bu haftada 5 gün geri kalmis oluyo ama doktor yined normal gelismis bi sorun yok simdilik dedi. Bakalim ama baska arkadaslar ile de konusunca rahatladim biraz, Evet calisiyorum canim dikkat etmeye calisiyorum oldugu kadar. Süt icmeye baslamadim daha ama bugün basliycam insallah.
bol bol kiwi yiyorum :) cevizde arada.

Bendede kese hemen görünmüstü insallah en kisa zamanda kalp atisini duyariz ikimizde tatlim.

kızlar doktordan yeni geldim lekelnemeyi sordum 10 haftaya kadr normal dedi, bebşime baktı 5mm büyümüz kesem ama henüz bebeğimi göremedi 10 gün sora çağırdı tekrar o zamn bebeişimizi de görürüz hem kalbini de dinleriz inş dedi iim yani şimdi:)

anladım cnm sen o farkı 1-2 haftada kapatırsın hemen,buarada kivi faydalımıymış bebek için evde 10gündür kivi dolu hiçmi hiç yiyesim gelmiyo,iyi geliyosa yiyim bari bende

hafif lekelenmesi olan bi arkadaş vardı oda gidicekti dr a onun nasıl geçti acaba inşallah iyi geçmiştir

canım benim o:) üstte yazdım

bende seni merak ettim cnm çok sevindim iyi bari kaç haftalık oldu senin,sen yinede hareketlerine dikkat et ters hareket etme gerinme yukarı doğru ağır kaldırma,ben uyurken bile gerinmemeye çalışıyorum canım o tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…