Yok canim bakmadi bile doktor erken daha dedi. 6.hafta olsun ozaman bakariz dedi.
Persembeye kaldi simdi. Ama belki p.tesi gittigimde ultrasonla bakicak tekrar ozaman insallah gelismisse bebisim belki görürüm.
gelisir canim sakin kafana takma,kimseylede kiyas yapma kafanda sakin...
herkesin bünyeside,bebiside farkli ve kendine zaten..
sakin keseymis,gelisimmis ayrintilarini takma kafana..bugün drdan aldigim bi tavsiyede buydu...
HICKIMSE bu kiyaslamalara girip bebiside kendinide sakin üzmesin arkadaslar,bu cok önemli..
bende önümüzdeki bikac hafta ultrasona girmeyecegim..sadece kan degerlerime bakilacak..cünkü doktor her hafta girme,sonucta o dalgalari aliyor vücut dedi..yasak koydu yani her hafta girmeye..bende sabirsizlanip beklicem artik bikac hafta boshayallersmile
Daha iyi iste canim hem ozamana kadar bebisin de biraz daha büyümüs gelismis olacak daha net görebilirsin.
bende sabırsızlıkla sizin konumunuza gelmeyi bekliyorum kızlar.daha keseyi bile görmedim ben..pazartesi bekliyor doktorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım hele 30 nisanda kalp atışı için gideceğim onu dşündükçe bile için pır pır oluyor
bende sabırsızlıkla sizin konumunuza gelmeyi bekliyorum kızlar.daha keseyi bile görmedim ben..pazartesi bekliyor doktorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım hele 30 nisanda kalp atışı için gideceğim onu dşündükçe bile için pır pır oluyor
bebişkom gelmişsin kaçırdım ben ya nasıl geçti muayene sanırım keseyi gördünüz ama kalp atışını duymadın demi daha,daha çok minik annesi oda olur yavaş yavaş,dr ne dedi nasıl gidiyormuş,benimde bugün 5 hafta oldu,senin kaç cnm şimdi
amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim amin.canimm korkma..
bazen tutmuyormus ki o degerler birbirleriyle..
kafana takma,düzenli beslenmeye calis,bebisine yarayacak seyler tüket..
insallah hepimizin bebisleri sag salim gelicek :Saruboceq:
Allahim bebislerimize dayanma gücü versinn :Saruboceq:
Canim ben keseyi zaten gecen hafta görmüstüm bile. Bu hafta kalp atislari icin gitmistim ama ultrasonda bebisim 6+3 degil 5+5 cikti. Yani geri kalmis birza.Ama doktorum normal bi sorun yok dedi. Persembeye tekrar gidicem kalp icin. Gelisimine bakmak icinde p.tesi tekrar cagirdi.
Canım benim doktorum sat ile uyumsuz dedi, hiç sorun değil, adet tarihini doğru kabul etmiycez dedi, ben de önce telaşlandım ama kk.ya baktım aynı durumu yaşayanlar var. Senin 5 günmüş, benim 1 yada 1,5 hafta fark var. Adet düzensizliğinden diye düşünüyorum benimkini, umarım ondandır. Keseyi gördü hemen, kalbini de dinleriz inşallah.Selam kizlar ben geldim tekrar...
Doktordan geldim biliyosunuz. Ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Bebisimiz büyümüs ama suan normalde 6+3 olmam gerekiyor ultrasonda 5+5 cikti yani 5 gün gerideyiz :sinifsinif:
Doktor normal bisi olmaz dedi ama icime kurt düstü simdi
p.tesi tekrar gidicem bakicak kanda vercem. Dua edin benim icin lütfen
cucu senin adina cok sevindim canim. kaydirigubbakcemile5
amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim amin.
canım gelişimi 5+5 kadarmıymış yoksa senmi yanlış hesaplamışsın 6+3 diye,nasıl hesaplıyor dr lar ya,ben son adet gününden itibaren saymıştım şuan tam 5 oluyo işte dr.umda zaten geçen hafta tam 4 haftalık demişti,5+5 se üzülme cnm çünkü benim dr da 6 haftadan sonra kalp atışları duylur demişti pazartesiye duyarsın inşallah,sen çalışıyosun demi cnm düzenli öğünlerini ihmal etme sakın enaz 3 ana öğün ye aralarda da meyve falan bişeyler ye mutlaka birde imkanın varsa hergün portakal suyu sık ve 1 bardakta süt iç,bebeğinde hızla gelişir hem artık 2 kişiyiz ona göre yicez iççez hep
Canım benim doktorum sat ile uyumsuz dedi, hiç sorun değil, adet tarihini doğru kabul etmiycez dedi, ben de önce telaşlandım ama kk.ya baktım aynı durumu yaşayanlar var. Senin 5 günmüş, benim 1 yada 1,5 hafta fark var. Adet düzensizliğinden diye düşünüyorum benimkini, umarım ondandır. Keseyi gördü hemen, kalbini de dinleriz inşallah.
anladım cnm sen o farkı 1-2 haftada kapatırsın hemen,buarada kivi faydalımıymış bebek için evde 10gündür kivi dolu hiçmi hiç yiyesim gelmiyo,iyi geliyosa yiyim bari bende
hafif lekelenmesi olan bi arkadaş vardı oda gidicekti dr a onun nasıl geçti acaba inşallah iyi geçmiştir
kızlar doktordan yeni geldim lekelnemeyi sordum 10 haftaya kadr normal dedi, bebşime baktı 5mm büyümüz kesem ama henüz bebeğimi göremedi 10 gün sora çağırdı tekrar o zamn bebeişimizi de görürüz hem kalbini de dinleriz inş dedi iim yani şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?