2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kizlarrr kalp atislarini duyduk sükürler olsunn :asigim:
hamile olduguma bugün inandim..
darisi herkesin basina insallahh

tebrik ederim tatlım inşallah biz de duyabiliriz

sagol canimm,insallah duyarsiniz :Saruboceq:
bizimki biraz zor oldu acikcasi,daha cok minik yavrum..
önce gördük,sonra azda olsa duyduk,duymak cok güc oldu,haftaya net duyarsiniz dedi dr amcamiz..
olsunn yinede mucize gibiydiiiii :asigim:
allahim güzel yürekli tüm insanlara nasip etsin insallah :Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

süpppperrr bir hbr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaşallahhhh...

sagol canim benimmm Şeniz
darisi hepinize insallahhhhh :Saruboceq:
kusu elinize alirsinizda korkudan pit pit pit atarya kalbi,aynen öyleydi yavrum :asigim:
Allahim herkese nasip etsin,bugünden itibaren hamileyim diye sevinebilecegim kaydirigubbakcemile3
Allahim tamamini nasip etsin insallah

kizlar bu arada ikinci bi kese daha gördü doktor ama ici bos..ikiz olacakmis vücudun izin vermemis dedi..sönmüs kalmis orda minnacik..kismet :sinifsinif:

kizlar bu arada ikinci bi kese daha gördü doktor ama ici bos..ikiz olacakmis vücudun izin vermemis dedi..sönmüs kalmis orda minnacik..kismet :sinifsinif:

canımmmmmmmm bnmmmmmmmmm yaa kısmet değilmiş demek ama insan yinede üzülüyo neyse şimdiki sağlıklı olsunda canım

iyi günler arkadaşlar pek giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum topiki,pandamm inşallah bişey yoktur sıkma canını daha bişey öğrenmeden streste kötü etki yapabilir,ama kötü bişey olsa kırmızı kan oluyormuş diye duydum inşallah seninki değil cnm yerleşme kanamasıdır,bizde daha girmedik ultrasona haftaya perş. gidicem çünkü daha bugün 5 haftalık oldu,cucu ikiz olsa ne güzel olurdu ama hayırlısı böleymiş cnm şimdi bebeğin daha güzel gelişir,her işte bi hayır vardır,

randevu aldım canım işte gidicez bugün doktora hayırlı haberlerle gelriim inş

kızlar yemek yedikten iki saat sonra sizinde hemen mideniz kıyılıyormu sanki saatlerdir açmışsınız gibi

evet cok üzüldüm ama Allahim bu bebegime ömür versin,elimden bisey gelmiyor..
hersey nasip kismet

olsun canım benim her şerde bir hayır vardır ilerki zamanlarda düşerdi bu sefer öle kalması ve kendiliğinden yok olması daha ii peki o şimdi orda öle kalcakmı

canimm cok sagol..öyle gercektende..herseyy nasip kismet..Rabbim böyle buyurmus demekki...
sende insallah saglikla görürsün meleginii :Saruboceq:

olsun canım benim her şerde bir hayır vardır ilerki zamanlarda düşerdi bu sefer öle kalması ve kendiliğinden yok olması daha ii peki o şimdi orda öle kalcakmı

haklisin canimm..
o an üzüldümm tabii ama gecti..
kalicaktir o orda..sormadim da ama 3-4mm lik bisey..büyümezde bundan sonra..dogumda hepsini atar vücut komple..
duymustum dogumda tek bebegi olmasina ragmen 3 kesesi cikan birini..ki bu daha plesenta degil kesecik,minnacik yani..

inşallah arkadaşlar bende görürüm ya sabırsızlıkla bekliyorum aslında dr la randevum 27 martta ama ben 22sinde burda bi polikliniğe gidip bakıcam dayanamıyorum yoksa bide bulantılarım falanda geçti sayılır varda okadar hafifki yemekten sonra bisüre yani oda rahatsız edici boyutta değil ,ben öğlen ve akşam yemeklerinden sonra hiç yememişim gibi oluyorum sanki kahvaltıda öyle olmuyorda,birde çok tatlı istiyor cnm sütlü tatlılar dondurma falan,pandam inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm hemen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…