Kizlar ben cikiyorum doktora gidicem. dua edin bana ne olur insallah hersey yolundadir.
inşallahh yerleşme kanamasıdırr canımmbebişkom dualarımız seninle... kızlar ben de randevu aldım saat 14.30 da g.tcem doktora dua edin bana da bebeğime bişe olmasın
inşallahh yerleşme kanamasıdırr canımm
kizlarrr kalp atislarini duyduk sükürler olsunn :asigim:
hamile olduguma bugün inandim..
darisi herkesin basina insallahh
tebrik ederim tatlım inşallah biz de duyabiliriz
:teytey::teytey::teytey::teytey:kizlarrr kalp atislarini duyduk sükürler olsunn :asigim:
hamile olduguma bugün inandim..
darisi herkesin basina insallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
süpppperrr bir hbr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaşallahhhh...
tebrik ederim tatlım inşallah biz de duyabiliriz
kizlar bu arada ikinci bi kese daha gördü doktor ama ici bos..ikiz olacakmis vücudun izin vermemis dedi..sönmüs kalmis orda minnacik..kismet :sinifsinif:
iyi günler arkadaşlar pek giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum topiki,pandamm inşallah bişey yoktur sıkma canını daha bişey öğrenmeden streste kötü etki yapabilir,ama kötü bişey olsa kırmızı kan oluyormuş diye duydum inşallah seninki değil cnm yerleşme kanamasıdır,bizde daha girmedik ultrasona haftaya perş. gidicem çünkü daha bugün 5 haftalık oldu,cucu ikiz olsa ne güzel olurdu ama hayırlısı böleymiş cnm şimdi bebeğin daha güzel gelişir,her işte bi hayır vardır,
canımmmmmmmm bnmmmmmmmmm yaa kısmet değilmiş demek ama insan yinede üzülüyo neyse şimdiki sağlıklı olsunda canım
kızlar yemek yedikten iki saat sonra sizinde hemen mideniz kıyılıyormu sanki saatlerdir açmışsınız gibi
evet cok üzüldüm ama Allahim bu bebegime ömür versin,elimden bisey gelmiyor..
hersey nasip kismet
iyi günler arkadaşlar pek giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum topiki,pandamm inşallah bişey yoktur sıkma canını daha bişey öğrenmeden streste kötü etki yapabilir,ama kötü bişey olsa kırmızı kan oluyormuş diye duydum inşallah seninki değil cnm yerleşme kanamasıdır,bizde daha girmedik ultrasona haftaya perş. gidicem çünkü daha bugün 5 haftalık oldu,cucu ikiz olsa ne güzel olurdu ama hayırlısı böleymiş cnm şimdi bebeğin daha güzel gelişir,her işte bi hayır vardır,
olsun canım benim her şerde bir hayır vardır ilerki zamanlarda düşerdi bu sefer öle kalması ve kendiliğinden yok olması daha ii peki o şimdi orda öle kalcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?