• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

tabiki görürsün tatlım, kese ortalama hergün 1,1mm büyüyormuş, e doğru orantılı olarak da bebek gelişiyordur. İlk ultrason kağıdınla karşılaştırdığında ne kadar geliştiğini görebilirsin canım
Ama bence kalp atışlarını da duyacaksın.... Vajinal ultrasona giriyodun değil mi sen?

Insallah insallah. Evet alttan bakiyor canim.

ya ben vajinal usg de duyacağını düşünüyorum duymasan bile en kötü görürsün..ay canım ya ben benimkine çok heycanlanıyordum...

şimdi seninki bugün midem bulanmaya başladı sınava giricekmiş gibi ben nedense biri burda haber verip kontrole falan gidicekse kendim gibi heycanlanıyorum walla

canımmm tüm kalbimle söylüyorum çoookk hayırlı haberler alırsın inşallah

ayy cok sagol canim benim ya . Insallah gelirim güzel haberler ile.

kızlar günaydınnn, bişe sorcam sabah kalktım ve içimden bişe boşalır gibi oldu tuvalete gtiim kahverengi kanama olmuş ya çok korktum bi problem mi var acaba

kızlar günaydınnn, bişe sorcam sabah kalktım ve içimden bişe boşalır gibi oldu tuvalete gtiim kahverengi kanama olmuş ya çok korktum bi problem mi var acaba

canım takip et kanaman artarsa ve kırmızı olursa doktoru ara hemen bence yerleşme kanaması olabilir alında bi doktora danışsana

gunaydin kizlarrrrrr a.s.

nasilsiniz guzel anneler cok sukur iki gundur agrim azaldi cok mutluyum valla sali gununu hatirlamak istemiyorum cok sanciliydim bakalim bgunumuz nasil gecicek hepinizi cok optum

Yok canim hicbisi yok bende gögüslerim bile agrimiyo nerdeyse artik. Sadece arasira basim dönüyo sanki. Birde dün bende muzun kokusundan tiksindim :)

INSALLAH canim.
bende sankii yumurta kokusunu duyunca tiksiniyorumm gibii hissetimm
evdekii afacanlara pişiriyorumm çokk kötüü koktuu pişmiş hali

günaydın arkadaşlar, Benimde 2,3 gündür sabahları çok iştahsızım..Sabah kahvaltı yapana kadar canım çıkıyor.Gerçi yemek yemeye başlayınca o isteksizlik biraz olsun gidiyor.

Kızlar benide listeye eklermisiniz.Diğer listelere eklettirmiştim ama bu son herhalde..
Yaş:28 sat:26 şubat tdtarihi:3 aralık Kilo :53 kese görüldü

bebişkom dualarımız seninle... kızlar ben de randevu aldım saat 14.30 da g.tcem doktora dua edin bana da bebeğime bişe olmasın

Back