tabiki görürsün tatlım, kese ortalama hergün 1,1mm büyüyormuş, e doğru orantılı olarak da bebek gelişiyordur. İlk ultrason kağıdınla karşılaştırdığında ne kadar geliştiğini görebilirsin canım
Ama bence kalp atışlarını da duyacaksın.... Vajinal ultrasona giriyodun değil mi sen?
ya ben vajinal usg de duyacağını düşünüyorum duymasan bile en kötü görürsün..ay canım ya ben benimkine çok heycanlanıyordum...
şimdi seninki bugün midem bulanmaya başladı sınava giricekmiş gibi ben nedense biri burda haber verip kontrole falan gidicekse kendim gibi heycanlanıyorum walla
canımmm tüm kalbimle söylüyorum çoookk hayırlı haberler alırsın inşallah
kızlar günaydınnn, bişe sorcam sabah kalktım ve içimden bişe boşalır gibi oldu tuvalete gtiim kahverengi kanama olmuş ya çok korktum bi problem mi var acaba
bebeişko ben inanıyorum ii haberler vereceğine inşallah olucak bak görürsün
gunaydin kizlarrrrrr a.s.
nasilsiniz guzel anneler cok sukur iki gundur agrim azaldi cok mutluyum valla sali gununu hatirlamak istemiyorum cok sanciliydim bakalim bgunumuz nasil gecicek hepinizi cok optum
bende sankii yumurta kokusunu duyunca tiksiniyorumm gibii hissetimmYok canim hicbisi yok bende gögüslerim bile agrimiyo nerdeyse artik. Sadece arasira basim dönüyo sanki. Birde dün bende muzun kokusundan tiksindim :)
INSALLAH canim.
bende sankii yumurta kokusunu duyunca tiksiniyorumm gibii hissetimm
evdekii afacanlara pişiriyorumm çokk kötüü koktuu pişmiş hali
ay canım hemen hemen doktoruna gitt beklemee benceekızlar günaydınnn, bişe sorcam sabah kalktım ve içimden bişe boşalır gibi oldu tuvalete gtiim kahverengi kanama olmuş ya çok korktum bi problem mi var acaba
Kizlar benim dünden beri alt bölgem sizliyo sizdede oluyormu?
ay canım hemen hemen doktoruna gitt beklemee bencee
kızlar günaydınnn, bişe sorcam sabah kalktım ve içimden bişe boşalır gibi oldu tuvalete gtiim kahverengi kanama olmuş ya çok korktum bi problem mi var acaba
günaydın arkadaşlar, Benimde 2,3 gündür sabahları çok iştahsızım..Sabah kahvaltı yapana kadar canım çıkıyor.Gerçi yemek yemeye başlayınca o isteksizlik biraz olsun gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?