kızlar yemek yedikten iki saat sonra sizinde hemen mideniz kıyılıyormu sanki saatlerdir açmışsınız gibi
kizlar bu arada ikinci bi kese daha gördü doktor ama ici bos..ikiz olacakmis vücudun izin vermemis dedi..sönmüs kalmis orda minnacik..kismet :sinifsinif:
sporstar bakk benimde aklımaa hepp dondurma geliyooooo
kızlar yemek yedikten iki saat sonra sizinde hemen mideniz kıyılıyormu sanki saatlerdir açmışsınız gibi
oyy demek ikiz olacakmışşş hayırlısııı canımmmm
sen tedeviylemii kalmıştınn yoksaa kendiliğindenmii oluşmuş ikiz
slm güzel hamişler kaydirigubbakcemile5
azizecim san bişey sormultum ama cvp yazdın mı bilmiyorum
bu topiğin başındaki listeyi nerden buldun nasıl yaptın tablıolar diye bir bölüm mü var yardımcı olursan sevinirim
aynen canım , yemek yediğimde rahatım, az zaman geçsin kıyılıyor bulanıyor böle tuhaf bişi.Yemek isteğide yok aslında,sırf bu kıyıntı gitsin diye az bişiler atıyorum ağzıma.Kilo almamaya çalışın arkadaşlar.Karbonhidrattan uzak durun.İlk 4 ay kilo almaya gerek yokmuş.
kizlarr ilk 3 ayda,her ayda yarim kilo normalmis..yani 3 ayin sonunda 1-1,5 kilo..
iki kitaptada ayni besin piramiti var onu yazayim isterseniz..vakit bulamayan arkadaslara yardimci olur belki..
en cok ekmek,tahil,makarna,pirinc ( protein,lif,vitamin ve mineral) almak gerekiyormus.
sonra esit olarak sebze ve meyveler (lif,folik asit,a ve c vitaminleri,potasyum)
daha sonra yine esit olarak et,tavuk,balik,fasulye,kuruyemis ve süt ürünleri( a ve b vitaminleri,cinko,magnezyum,iyodin,demir,lif)
en az tüketilmesi gerekende yag,seker,tuz ve alkolmüs..
canmm yazmıştım ama görmedin sanırım.
bi arkadaş yaptı banada.
kızlar göbişler çıkınca resimleri eklersiniz kaydirigubbakcemile5 inşallah kaydirigubbakcemile5
paylaşımlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkürler sabah kahvaltı edemeyen ben değilmişim gibi şimdide ne yediğimi duysanız çığlık atarsınız hemde bol ekmekle canınız çeker diye sölemiyorum ama öğleden sonra bende bir iştah açılması oluyo fena yani 55 kiloyla başladım 70 kesin olurum diye düşünüyorum
amaaan yarin birgün bulantilarin baslarsa yiyemezsin o kadar..ye simdilik kaydirigubbakcemile3
ayda yarim kilo yaziyor arkadaslar bende öyle yazdim ama bu arada illetinde dedigi gibi ilk aylarda alinnan kilolar bebege degil,anneye aliniyor ona göreee aklinialirimsmile
ay amaaan saglikla dogsunlarda insallah,peslerinden kosmaktan hepsini fazlasiyla vericez insallah kaydirigubbakcemile3
canimm bebis annenin deposundan besleniyor ilk aylarda..bu durumda bizimde tabiki o bosalan depolari doldurmamiz gerekiyor..kisitlamadan dengelice yiyelim biz yaniaaa ben ilk 3 ay yediklerimizin kendimize yaradığını bilmiyodum tühhhhh
evet bencede yeni nesil çocuklar bi tuaf deli fişek gibiler yerlerinde durmuyorlar bencede peşlerinde koşmaktan tığ gibi kalcaz hahaha
Selam kizlar ben geldim tekrar...
Doktordan geldim biliyosunuz. Ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Bebisimiz büyümüs ama suan normalde 6+3 olmam gerekiyor ultrasonda 5+5 cikti yani 5 gün gerideyiz :sinifsinif:
Doktor normal bisi olmaz dedi ama icime kurt düstü simdi
p.tesi tekrar gidicem bakicak kanda vercem. Dua edin benim icin lütfen
cucu senin adina cok sevindim canim. kaydirigubbakcemile5
görmemişim walla bende senden alıp yaptım ama nasıl yapılıo öğrenmek istedim
neyse cicim senin durumlar nasıl kırmızılara gelen giden bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?