• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

canimm hemen hemen ayni zamanlarda doktorda olcaz sanirim..hadi bakalim ikimizde hayirli haberlerle gelelimmm :Saruboceq:

canimm günaydin sana o zamanolumunekankayizsmile
bende hergün kanamam oldugunu görüyordum..son bikac gündür görmüyorum sükür..
kötü düsünme,tamamen bilincaltimizdan kaynaklaniyor bu ara rüyalarimiz..a.s
güzel haberlerle gel sende insallah...
benim randevum yarin sabaha kaldi canim,bugün ertelemek zorunda kaldim..
hayirlisi hepimiz icin :Saruboceq:

cucu sen hangi ülkedesinn

kızLar merhaba..bugün biraz benim kasıkLarımda sancıLar war ve karnıma bazen bişey batıyormuş gibi oLuyooo.Şuan da bebeğim 3+6.Ben daha önce 1 kere kimyasal gebeLik yaşadım.Bu sancıLAr normaL dimi kısLarr yaaa ????

kızLar merhaba..bugün biraz benim kasıkLarımda sancıLar war ve karnıma bazen bişey batıyormuş gibi oLuyooo.Şuan da bebeğim 3+6.Ben daha önce 1 kere kimyasal gebeLik yaşadım.Bu sancıLAr normaL dimi kısLarr yaaa ????

canım bende de ara ara oluo hatta dün bütün gün sürdü yattım bende hiçbişe yapmadım anneme sordum normal bebek yerleşio dedi

burxkan - 27 - 7 Mart - 13 Aralık - 63 kg kese görüldü

Listeye benide ekleyin lütfen mesaj sayım 50 olmadığı için gönderim gerçekleştiremiyorum.

hoşgeldin canmm...
eklerim hemen.sayfalarda karışıyo bazen göremiyo biliyorum ama seni gördüm.
geçmişe bakarken.

rica ederim kizlar olumunekankayizsmile
bu arada filmdeki kadin yüzüyor,zipliyor...üstelik evinde kedi bile var...
doktor bize kediden uzak durun dedi..
biz korkudan kimildamiyoruz,hatun turp gibi massallah yaa sempatiksalakcinni

aman hadi hopladı zıpladı erkenden doğurdu bebeği, 7 aylık sempatiksalakcinni biraz da dikkat etmek lazım canım. Ben onu köpek sanmıştım, kedimiymiş ayol :kedi:

Esracım. gelişim geriliği diye de düşünme bence.. benim sat ta 27 şubat : ilk 6 haftalık olduğumu söyledi.. muayene sonrası: doktor geç döllenme dedi.. 4 haftalık olduğumu söyledi.. hatta 3-4 haftalık diye söyledi de ben 4 diyorum :) ve sorun varmış gibi de davranmadı...tamamen kese büyüklüğü ile ilgili... ve kesin sonucta embriyo kesesinin 25 mm i geçmesi ile verilebiliyormuş.. sadece 2 hafta daha sabredeceğiz...

sagol canım yaa, böyle şeyler duyunca rahatlıyorum, iyidir onlar dimi, büyücekler de adam olcaklar boshayallersmile

kızlar aynı dün akşam olduğu gibi aynı saatlerde kahverengi leke geldi yine moralim çok bozuk..yarın hastaneye gideceğim..

hiç kahverengi leke gelen var mı?

evet canım .. pazartesi benden kahverengi leke geldi.. gece gece hemen doktorumu aradım.. progestan diye bi ilaca başlattı... yumurta tutucu gibi bişiler yazıyo r içinde.. bebeğe hiçbir zararı yok .. ilk iki gün 8 saat aralıklarla günde 3 adet kullandım .. şu an günde 2 tane kullanıyorum ..10 gün kadar kullanmamı söyledi... ve pazartesiden beri bi daha hiç gelmedi.. sadece ; evdeyken hiçbişi gelmiyor .. işe geldiğimde sarı lekelenmelerim oluyor.. sanırım yatamıyorum diye... leke gelen varsa çok çok ama çok dinlensin ve ani hareket etmesin.. ve üşütmesin... ben çok hareketliyimdir.. 5 dk da yapacağım şeyi şu an 10-15 dk da yapıyorum .. çünkü korktum bi kere... bi de bi yerde okudum .. lekenin kahverengi olması eski kan olduğunu gösterirmiş.. önemli olan kırmızı olmaması... ki doktorlar kahverengide de garantiye almak için progestan kullandırıyorlar hemen .sadece önlem almak için... korkmana gerek yok .. ama ilaca başlaman için hemen doktorunu aramalısın...Allah hepimize kolaylık verir inş..

kızlar aynı dün akşam olduğu gibi aynı saatlerde kahverengi leke geldi yine moralim çok bozuk..yarın hastaneye gideceğim..

canım benim de gece gelmişti...sanırım yorulunca ya da bişeye çok üzülünce geliyor... gece yatarken ayağımmın altına yastık koyuyorum.. evde olduğum sürece de hep yatar pozisyonda ve ayağım yukarıda olacak şekilde ayarlıyorum... ilacımı da sektirmiyorum...dr a tel ile ulaşabiliyorsan ihmal etme...

canimm hemen hemen ayni zamanlarda doktorda olcaz sanirim..hadi bakalim ikimizde hayirli haberlerle gelelimmm :Saruboceq:

canimm günaydin sana o zamanolumunekankayizsmile
bende hergün kanamam oldugunu görüyordum..son bikac gündür görmüyorum sükür..
kötü düsünme,tamamen bilincaltimizdan kaynaklaniyor bu ara rüyalarimiz..a.s
güzel haberlerle gel sende insallah...
benim randevum yarin sabaha kaldi canim,bugün ertelemek zorunda kaldim..
hayirlisi hepimiz icin :Saruboceq:

saol cnm yaa hpmizi guzel haberle gelelm ins.sana bsy deyimmi yeminle bende ruyamda hep adet oldugumu kanamamin oldunu goruyorum hakkaten bilincalti galiba..ruya tabirinde adet oldunu gorenin oglu olur yaziyo valla bende ona yoruyorum artik..yoksa kafayi yerim.sende hayirli haberlerle gelirsn ins canm..

hiç kahverengi leke gelen var mı?

canim ben simdi doktordan geldm.bana eger kahve rengi cok az lekelenme olursa endiselnme dedi.eger kahverengi leke kirmizi kana donusurse hemen geliyosun dedi.sen yinede doktora bi gorun ama cokta korkma bence..mesela bende de felaket kasik agrisi oluyo aa sanirsin simdi kan bosalacak benden.oda normalmis ..normalde kapali bi yumruk kalan olan rahim neredeyse bir portakal buyuklune ulasmis.genisliyo..sende icini ferah tut ins bisey olmaz

kızlar benimde sat 13 mart benideeklermisiniz listeye inşallah hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirir saglıklı bebişlergetiririz dünyaya

Back