• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kraliçe bende gördüm kesemi yazarsın artık yorma sende kendini dr bana agır kaldırma agır iş ypama dedii

ayyyyyy kızlar çok güzel di yaa...
ilk bölüm beni ağlattı. hami sipermler yumurtaya gidiyo tek biri içeri giriyoyaaaaaaaaaa süprizzzzz süperdi...

merhaba arkadaşlar,
allah kısmet ederse ben de aralık annesi olacağım...SAT im 18 MART...beni de listeye ekler misiniz?
Birşey soracağım...sizler kesin hamile olduğunuzu ne zaman ve nasıl öğrendiniz? ben dün kan testi yaptırdım....sonuç 144 çıktı...sağlık ocağındaki doktor hamilesin 4 haftalık filan dedi...kendi doktoruma cumartesi gidicem....keseyi görürüz di mi???

merhaba arkadaşlar,
allah kısmet ederse ben de aralık annesi olacağım...SAT im 18 MART...beni de listeye ekler misiniz?
Birşey soracağım...sizler kesin hamile olduğunuzu ne zaman ve nasıl öğrendiniz? ben dün kan testi yaptırdım....sonuç 144 çıktı...sağlık ocağındaki doktor hamilesin 4 haftalık filan dedi...kendi doktoruma cumartesi gidicem....keseyi görürüz di mi???

hoşgeldin canmm...hayırlı olsun.
eklerim hemen.

merhaba arkadaşlar,

Canim kan degerlerinden pek anlamiyorum. Benimki nekadr onu bile bilmiyorum. Doktora gittigimde 5+2di keseyide minisimide görmüstüm. simdi kalp atislari icin saliyi bekliyorum. Sende insallah görürüsün yakinda keseyi

arkadaşlar liste hazır...
bilgilerinizi msj atın yazıyım hepimiz için hayırlı olsun.
gerçi ben daha hamile değilim ama...29 nisan gelmaz inşallah kırmızılarım.

canım benide eklermisin listeye bu kaçıncı liste anlamadım ama 33 yaşındayım.
sat:3/mart tahmini d.tarihi : 7/aralık doktora bugün gittim kese gözüktü hayırlısıyla 4,5 haftalık mercimek... 15 gün sonra tekrar gideceğim. şimdiden teşekkürler. umarım sende görmezsin kırmızıları....

kızlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inş.
ben nisan annesiyim oğlum yakında 1 yaşında olucak.
dün akşam test yaptım pozitif!bu sabahta kan testi yaptırdık pozitif!
kendimi hazır hissetmiyorum,oğlumda çok küçük daha
o kadar kararsız kaldım ki!!!
bu akşam eşimle konuşup karar vericez yarında dr.uma gidicem.
eğer 2.bebeği de istersek aranıza katılıcam..

cnm neolur kusuruma bakma ama bise soylemek istiyorum allahim sana TEKRARDAN ANNE OLMAYI NASIP ETMIS VE SEN DE SANA AITMIS GIBI GELIP GELMEMESINE KARARMI VERICEKSIN BEN EVLENDIKTEN HEMEN SONRA KIZIM OLDU 17 YASINDAYDIM BENDE AKLIILIYMISIM GIBI HEMEN ONLEMIMI ALMISTIM IKINCI COCUK OLMASIN DIYE SONRA NEOLDU BENIM KIZIM 11 AYLIKKKEN ESIM TRAFIK KAZASI GECIRDI ESIM KAZA YAPTI SUANDA YURUYEMIYOR VE BEN 5 SENEDIR TUP BEBEKLE BEBEK ARIYORUM OZAMAN BELKI KORUNMASAYDIM SIMDI BU KADAR TUP BEBEK FILAN DENEMICEKTIM BILE.....
BIDE SOYLE DUSUN BU BEBEGI ALDIRDIN ALLAH SANA BUYUK BI IMTAHAN VERIP OGLUNU ALIRSA NAPICAKSIN BEN SENIN YERINDE OLSAM BU KADAR BUYUK BI GUNAHIN ALTINA GIRMEZDIM BUNU DOGURUP DIKKATLI BI SEKILDE KORUNURDUM INS DOGRU BI KARAR VERIRSIN CNM

cnm neolur kusuruma bakma ama bise soylemek istiyorum allahim sana TEKRARDAN ANNE OLMAYI NASIP ETMIS VE SEN DE SANA AITMIS GIBI GELIP GELMEMESINE KARARMI VERICEKSIN BEN EVLENDIKTEN HEMEN SONRA KIZIM OLDU 17 YASINDAYDIM BENDE AKLIILIYMISIM GIBI HEMEN ONLEMIMI ALMISTIM IKINCI COCUK OLMASIN DIYE SONRA NEOLDU BENIM KIZIM 11 AYLIKKKEN ESIM TRAFIK KAZASI GECIRDI ESIM KAZA YAPTI SUANDA YURUYEMIYOR VE BEN 5 SENEDIR TUP BEBEKLE BEBEK ARIYORUM OZAMAN BELKI KORUNMASAYDIM SIMDI BU KADAR TUP BEBEK FILAN DENEMICEKTIM BILE.....
BIDE SOYLE DUSUN BU BEBEGI ALDIRDIN ALLAH SANA BUYUK BI IMTAHAN VERIP OGLUNU ALIRSA NAPICAKSIN BEN SENIN YERINDE OLSAM BU KADAR BUYUK BI GUNAHIN ALTINA GIRMEZDIM BUNU DOGURUP DIKKATLI BI SEKILDE KORUNURDUM INS DOGRU BI KARAR VERIRSIN CNM

katılıyorum kaymakcım her kelimesine hemde

bu arada eşin için üzüldüm allah kolaylık versin

sen nasılsın bu arada bakalım nası gidiyo

inanın yazılarınızıı okuyuncaa bir nevii banada morall oluyooo

Back